Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşinizin sizi ikna etmesi gerekiyor. Gezme meraklısı olduğunuzu da düşünmedim ayrıca. Eşiniz çalışıyor, belki o da taşıyıcı? Hem oğlunuzun sağlık problemi varmış. Neden hem kendinizin, hem de ailenizin sağlığınızı riske atıyorsunuz? Aileniz de belki taşıyıcı, ya da siz onlara bulaştıracaksınız? Büyük resme bakın.Slm herkeze bu virüs nedeniyle ailemin yanına gitmek istiyorum ama eşim göturmuyor aslında 3 hafta önce geldim bilseydik gelmezdim eşim abim çalışıyo dışardan eve geliyolar 4 yaşında oğlum var bağışıklığı cok zayıf sinüzit sürekli atesleniyo nasıl ikna edebilirim
Ölen çocuğun lösemi olduğunu da okudunuz umarım.yaşlılarda ölüm olmasının sebebi corona harici kronik hastalıklara sahip olmaları.Son Dakika: İran'da 6 yaşındaki çocuk coronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti baska bisey soylemek istemiyorum sadece yaslilar olmuyo arastirmayi siz yapin
Son Dakika: İran'da 6 yaşındaki çocuk coronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti baska bisey soylemek istemiyorum sadece yaslilar olmuyo arastirmayi siz yapin
Hayir losemi olan 3 yasindakiÖlen çocuğun lösemi olduğunu da okudunuz umarım.yaşlılarda ölüm olmasının sebebi corona harici kronik hastalıklara sahip olmaları.
Ben şunu anladım siz ailenizi cidden düşünmüyorsunuz. Ya siz taşıyıcı olabilirsiniz. Yolda belki bu virüse yakalanacaksınız. Hiç mi haber izlemiyorsunuz. Bu virüs biri dışarda öksürdüğünde 3 saat asılı kalıyor kolay bulaşması yani okey. Ailenizi düşünün ve hayatlarını tehlikeye atmayın. Haberde ki çocuk lösemi hastası olduğunuda okumuşsunuzdur umarım.Son Dakika: İran'da 6 yaşındaki çocuk coronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti baska bisey soylemek istemiyorum sadece yaslilar olmuyo arastirmayi siz yapin
Son Dakika: İran'da 6 yaşındaki çocuk coronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti baska bisey soylemek istemiyorum sadece yaslilar olmuyo arastirmayi siz yapin
Her neyse hanımefendi benim anlatmak istediğim kronik hastalık olan çocuklar.siz kendi aklınızla doğruyu bulmuşsunuz zaten bence de gidinHayir losemi olan 3 yasindaki
6 yaşında olan da lösemi. Türkçe kaynaklarda bilgi yok ama ingilizce kaynaklarda belirtmişler.Hayir losemi olan 3 yasindaki
Kocaman adam neden sizinle yaşıyor? Eşiniz bundan rahatsız olmuyor mu? Görümceniz yaşasa siz olursunuz mesela.Evet oda istanbula gitti is icin takrar buraya gel3c3k bi kac gun sonra
Eşinizin ve abinizin gidip kalabileceği başka yer yok mu, KV biz falan.Bende istemedim gelmesini git diyorum gitmiyor esim cagirdi onunla calisiyo onada soyledim cagirma gelmesin dedim beni dinlemedi ne yasadigimi bilmeden ahkam kesilmesin psikolojimi anlamiyorsunuz benimde iki cocugum var onlari dusunuyorum ben hasta olsam onlara bakacak hickimsem yok tek basima ne yapcami sasirmis vaziyetteyim
Gitmekten vazgectim ama onlarinda eve gelmesini istemiyorum esimin kendi isi ama tahhut ettigi icin elindekileri teslim etmek zorundaEşinizin ve abinizin gidip kalabileceği başka yer yok mu, KV biz falan.
Ben anladim sizi, siz evlatlarinizi düşünüyorsunuz ama, sizin anlamadığıniz anne babanız daha riskli şuan.
Altı saat yok giderken de virüsü alabilirsiniz, sonra da onların hastalanmasına (en hafifi bu da) sebep olabilirsiniz.
Evlatları düşünürken anne babayı da riske atmak olmaz yani.
Bizde tam tersi benim eşim 3 saatlik yol kendi aracımızla annemlere gidelim dedi. Hamileyim yolda mola yerlerinde kimin geldiği gittiği belli değil. Birde kayınbabam risk grubunda ben onu ikna ettim evde kaldık. Şuan hiç anne babaya gidecek zaman değil.Slm herkeze bu virüs nedeniyle ailemin yanına gitmek istiyorum ama eşim göturmuyor aslında 3 hafta önce geldim bilseydik gelmezdim eşim abim çalışıyo dışardan eve geliyolar 4 yaşında oğlum var bağışıklığı cok zayıf sinüzit sürekli atesleniyo nasıl ikna edebilirim