Eşimi nasıl ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 haftadır tatilim, hatta muhtemelen bu dönem sonuna kadar tatil olacağız. Ailem 4 5 saat uzaklıkta. Normalde olsa 2 dakika durmaz giderdim. Ben dışarı çıkmıyorum, fakat eşim dışarıda ve bana taşımış olabilir. Ikimizde taşıyıcı olabiliriz. Anne babam 40 50 yaşlarında gençler ama yine de gitmiyorum. Vakit gezme vakti değil çünkü
Benim kayınvalidemler yakında eşim gidelim dedi yok dedim gebeyim ilaç bile alamıyorum ha kendi annemler yakın olsaydı yine gitmezdim. Kime gittiğimin önemi yok. Yolda kaparsam ya gittiğim yerde şuursuz olup gittik diye gelen olur mu bizim gitmemizi bekleyen olur mu oho hiç gerek yok. Uzattım ayağımı keyfim rahat.

Ev islerini paylasmak kadar sacma bi yorum olamaz sanirim ben 3 hafta once geldim ailemin yanindan oyle bi dusuncem olsa hic gelmezdim ayrica ordada ev isi olmuyormu babam kalkip bize is yemek yapmiyo sacma yorumlarinizi k3ndinize saklayin

Bu konuda tek bir saçmalık var o da sizin bu kadar yoruma rağmen ısrarla 6 saatlik yola bir şey olmaz gidicem ben diye tutturup insanları ikna etmeye çalışmanız. Hiç gelmeseydiniz muhtemelen eşiniz sizi boşardı. Evli olduğunuza göre elbette geleceksiniz kendi evinize. İşi annenizle ortak yapmak var, tek başına yapmak var. Sizin derdiniz kendi rahatınız, virüs falan bahane.

Hanımefendi çocuklarınızı düşünüyorsunuz tamam ama annenizr gitmek için eşinizi ikna etmeye çalışacağınıza abinizin gelmemesi için bir şey yapın bence. Adam şehir değiştirip gelecek yanınıza o daha tehlikeli. Bakın annem ve babam karşı apartmanımda oturuyor ama evde 90 yaşında dedem var ve çalıştığım için şu virüs olayı çıktığından beri gitmedim gitmem de lütfen onları da düşünün en riskli grup onlar.

Gitmeyin arkadasim
Esiniz size bulastirdiysa siz ailenize bulastirmayin bari.
Cocugunuz kucukus bagisikligi zayifmis,ya ailenizden birisi hastaysa da size ve cocugunuza bulasirsa? Oturun evinizde,tasiyiciysaniz da tek siz muzdarip olun bari gittiginiz yere goturmeyin. Millet hasta cocugunu hastaneye goturmuyor daha beter virus kapar diye siz aileye gideyim diyorsunuz yapmayin duyarli olun biraz

Allah askina ne gezmesi yahu olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz galiba.ben normalde olsem bi gun icerde kalamazdim ilk gunden tek bi an bile cikamadim.cok bunladim cok agliyorum ama aklimin ucundan bile gezeyim cikayim ailemi goreyim gecmiuor.tek dilegim kimseye bisey olmasin

Evet aynen oyle dusunuyorum ama insanlar gezme pesinde oldugu dusunup yorum yapiyorlar bana kasa aylarca disari cikmam ama esim calisiyo eve g3lmesini bile istemiyorum artik

derdinizi ilk postta düzgün anlatmamışsınız ki. ailemin yanına gitmek istiyorum, oğlum 4 yaşında, bağışıklığı düşük. bu kadar.

ayrıca yolculuk bence daha saçma. eşinizin nasıl steril olduğunu görürsünüz en azından.

Keşke eşiniz sizi nasıl ikna edeceğine dair bir soru yöneltseydi. Zaten virüsten korunma yollarından biri de olabildiğince insanlardan uzak kalmak. Mantıklı düşünmenizi rica ediyorum. Belki yardımcı olsunlar diye gitmek istiyorsunuz ama çok yanlış.

Benim kayınvalidemler yakında eşim gidelim dedi yok dedim gebeyim ilaç bile alamıyorum ha kendi annemler yakın olsaydı yine gitmezdim. Kime gittiğimin önemi yok. Yolda kaparsam ya gittiğim yerde şuursuz olup gittik diye gelen olur mu bizim gitmemizi bekleyen olur mu oho hiç gerek yok. Uzattım ayağımı keyfim rahat.
Aynı durumdayız:) benimde kayinvalidemler yakın eşim sırf değişiklik olsun diye gidelim mi dedi. Sonra kendisi vazgeçti. Bende hamileyim 2 3 hafta onve zatürre geçirdim ilaç bile kullanamıyoruz. Kendimi geçtim bu sosyal sorumluluk meselesi.

Ben de ailemi görmüyorum. Biraz dişinizi sıkacaksınız. Üf desen hasta olan oğlum var giderek neden anne babamı kardeşlerimi riske atayım?

Sorun sadece eşinizin eve virus getirme ihtimaliyse eşiniz birinde kalsin siz evde tam karantina uygulayin, ama su anda virus tasiyicisi olup olmadiginizi bilmeden ailenizin yanina giderek büyük bencillik yapmış olursunuz.

Aynı durumdayız:) benimde kayinvalidemler yakın eşim sırf değişiklik olsun diye gidelim mi dedi. Sonra kendisi vazgeçti. Bende hamileyim 2 3 hafta onve zatürre geçirdim ilaç bile kullanamıyoruz. Kendimi geçtim bu sosyal sorumluluk meselesi.
Kayınbabam kalp Tansıyon hastası yaşı 54 ama olsun. Yolda kapıp ona vermekte var. Geçsin bir hafta sonu gideriz dedim zaten oturup kalmakta zorlanıyorum yavaş yavaş 😂

Yani sizi anlamaya calısıyorum ama tasıyıcı iseniz (sizde etkileri görülmüyor) annenize babanıza bulastığında onlar hasta olabilirler. Bunu bilemezsiniz. Gezme derdinde değilsiniz elbette biliyoruz bunu. Benim esim de calısıyor ben evden cıkmıyorum. Geldiğinde dus, kıyafetleri direkt yıkama sonrasında bazı takviyeler gbi önlemler alıyoruz ama bu kadar. Bende annemi, babamı cok özledim ki onlar cok steril Bi hayat yaşıyorlar. Kapıdan ekmek ve temel gıdalarını bırakıyor abim Baska bir temas yok. Gitsem cok rahat ederim ama tasıyıcı isem ya onlara bulastırırsam korkusu tasıyorum. Evinizde kalın su sürecte yapıcak birsey yok maalesef.

Kayınbabam kalp Tansıyon hastası yaşı 54 ama olsun. Yolda kapıp ona vermekte var. Geçsin bir hafta sonu gideriz dedim zaten oturup kalmakta zorlanıyorum yavaş yavaş 😂
Aynen aynen benimde hem Kayinbabam hem kayınvalidemde astim geçmişi var. Kendimden çok vallahi onları düşündüğümden istemiyorum

Anam yemek yapar, çocuğa bakar, ben de rahat ederim derdindesin herhalde :KK70:
Evlenerek hata etmişsin sen :KK70:
Ana kuzusu erkeklere kızarsınız bir de. Şuanki kızlar ana kuzuluğu konusunda erkekleri geçti, kimsenin zoruna gitmesin :KK70:
Nerden biliyorsun annemin yemek yapip bende yan gelip yattigimi hayatimla ilgili ne gibi bi fikrin olabilirki boş konuşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X