- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Benim kayınvalidemler yakında eşim gidelim dedi yok dedim gebeyim ilaç bile alamıyorum ha kendi annemler yakın olsaydı yine gitmezdim. Kime gittiğimin önemi yok. Yolda kaparsam ya gittiğim yerde şuursuz olup gittik diye gelen olur mu bizim gitmemizi bekleyen olur mu oho hiç gerek yok. Uzattım ayağımı keyfim rahat.2 haftadır tatilim, hatta muhtemelen bu dönem sonuna kadar tatil olacağız. Ailem 4 5 saat uzaklıkta. Normalde olsa 2 dakika durmaz giderdim. Ben dışarı çıkmıyorum, fakat eşim dışarıda ve bana taşımış olabilir. Ikimizde taşıyıcı olabiliriz. Anne babam 40 50 yaşlarında gençler ama yine de gitmiyorum. Vakit gezme vakti değil çünkü
Eşin çıkıyır ya oradan olabilir mi3 hafta oldu evden çıkmıyoruz nasil taşıyıcı olabilirim
Ev islerini paylasmak kadar sacma bi yorum olamaz sanirim ben 3 hafta once geldim ailemin yanindan oyle bi dusuncem olsa hic gelmezdim ayrica ordada ev isi olmuyormu babam kalkip bize is yemek yapmiyo sacma yorumlarinizi k3ndinize saklayin
Evet aynen oyle dusunuyorum ama insanlar gezme pesinde oldugu dusunup yorum yapiyorlar bana kasa aylarca disari cikmam ama esim calisiyo eve g3lmesini bile istemiyorum artik
Aynı durumdayız:) benimde kayinvalidemler yakın eşim sırf değişiklik olsun diye gidelim mi dedi. Sonra kendisi vazgeçti. Bende hamileyim 2 3 hafta onve zatürre geçirdim ilaç bile kullanamıyoruz. Kendimi geçtim bu sosyal sorumluluk meselesi.Benim kayınvalidemler yakında eşim gidelim dedi yok dedim gebeyim ilaç bile alamıyorum ha kendi annemler yakın olsaydı yine gitmezdim. Kime gittiğimin önemi yok. Yolda kaparsam ya gittiğim yerde şuursuz olup gittik diye gelen olur mu bizim gitmemizi bekleyen olur mu oho hiç gerek yok. Uzattım ayağımı keyfim rahat.
Kayınbabam kalp Tansıyon hastası yaşı 54 ama olsun. Yolda kapıp ona vermekte var. Geçsin bir hafta sonu gideriz dedim zaten oturup kalmakta zorlanıyorum yavaş yavaşAynı durumdayız:) benimde kayinvalidemler yakın eşim sırf değişiklik olsun diye gidelim mi dedi. Sonra kendisi vazgeçti. Bende hamileyim 2 3 hafta onve zatürre geçirdim ilaç bile kullanamıyoruz. Kendimi geçtim bu sosyal sorumluluk meselesi.
Aynen aynen benimde hem Kayinbabam hem kayınvalidemde astim geçmişi var. Kendimden çok vallahi onları düşündüğümden istemiyorumKayınbabam kalp Tansıyon hastası yaşı 54 ama olsun. Yolda kapıp ona vermekte var. Geçsin bir hafta sonu gideriz dedim zaten oturup kalmakta zorlanıyorum yavaş yavaş
Nerden biliyorsun annemin yemek yapip bende yan gelip yattigimi hayatimla ilgili ne gibi bi fikrin olabilirki boş konuşmaAnam yemek yapar, çocuğa bakar, ben de rahat ederim derdindesin herhalde
Evlenerek hata etmişsin sen
Ana kuzusu erkeklere kızarsınız bir de. Şuanki kızlar ana kuzuluğu konusunda erkekleri geçti, kimsenin zoruna gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?