• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl nasıl kıskandırabilirim? (2011 Tarihli Konu)

8 aylık evliyim. benimde bebeğim yok hatta eşime diyorumki çok çalışıyorsun arada çık ark. la görüş halı saha maça git ps oynayın hatta eşim çadır muhabbetini sever gidin ark. çadır kurun geceleyin diyorum ya ne olcakki hep benle vakit geçirmesin bende hep onunla vakit geçirmek istemiyorum. benimde kız ark. var onlarla edeceğim muhabbetini eşim veremez bende onun ark. yerini tutamam. siyam ikizi değilizki sürekli dipdibe. tabiki ikimizin paylaştığı çok şey var ama sürekli mıçmıç daral gelir bana

ay keşke bende böyle olabilsem.eşim 2 kere sabaha kadar gelmedi hemde haber vererek gitti ama geldiğinde burnundan getirdim

ay keşke bende böyle olabilsem.eşim 2 kere sabaha kadar gelmedi hemde haber vererek gitti ama geldiğinde burnundan getirdim

ama böyle bunaltırsın adamı. empati yap sana böyle davranılsa nasıl hissedersin. canım çıksın ne olacakki ?güven probleminmi var bilmiyorum tabi orasını ama böylece sizin aranızda daha iyi olur sürekli dipdibe insana cinnet geliyor yaaa

ama böyle bunaltırsın adamı. empati yap sana böyle davranılsa nasıl hissedersin. canım çıksın ne olacakki ?güven probleminmi var bilmiyorum tabi orasını ama böylece sizin aranızda daha iyi olur sürekli dipdibe insana cinnet geliyor yaaa

doğru bunaltıyorumdurda zaten.eşim bayan kuaförü.5 yıllık evliyim.gerçi oda çok dikkat eder ben kırılmayayım kızmayayım diye.buna rağmen böyleyim.5 yıllık evliliğimizde saysak toplam 10 kere çıkmıştır bensiz dışarıya.daha bu sene 2 kere sabaha kadar gelmedi.diyoda zaten beni bu kadar sıkmasan daha güzel olacak diye.sorun bende.

bende seninkine ebnzer bir olay yaşadım ama biraz farklıydı eşimin beni aldattıgını ögrendiğimden sonra tabi bu arada bebegim 2 aylık oldu ve bu olay tam olarak meydana çıktı ve ben boşanmlara kadar gittim çok olaylar yaşadık sonunda zar zor bir araya geldik ve ben en başta kendimi degiştirdim bir para harcadım ki önce saçımı degiştirdim degişik tarz boya attırdım tipin güzeldir kimse yeni dogum yaptıgıma inanmıyor bir kıyafetler aldım ki evde gi dışarıda falan giymeye kışkırtıcı kışkırtıcı giyindim süslendim ama içimde savaşlar kopuyor eşime pek yüz vermedim oyok gibi davrandım üstüne düşmedim çünkü onu zor kabulleniyordum bu ben eski karımı görmek istiyorum dedi durdu ve beni eskisinden çok kıskanır oldu ben canını çok yaktım öfkeyle sende sakın benim canımı yakma dercesine şeyler söylerdi ben senin degerini bilmemişim diye önce kendimi degiştirdim ve onun üstüne çok düşmedim çok kıskanmadım zaten korktugum oldu gerisi boş dedim ve budefa eşim beni merak eder oldu sende onu takma kendini degiştir o anlıyacaktır eskisigibi degil karım diye daha çok dikkatini sana vericektir bence

canım diğer konularımı okudun mu bilmiyorum çok şükür güzel bir bayanım eşimde çok yakışıklı değil ama ALLAH sevgisini koymuş içime sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum konuyu yanlış açmış olabilirim haklısınız bakım konusuna gelince sanki yeni tanışmışız gibi her gün şık giyinirim süslenirim hiç pasaklı halimi bilmez ama buna rağmen eşim böyle olmamı istemiyoama ben hala kendime özen gösteriyorum çünkü başka açık gördüğünde gözü kayıyo bu durumlar da beni kıskançlık yapmaya itiyo:26:
Bu erkekler insanı özgüvensiz yapar, canım asıl sorun sende değil eşinde kim olsa eşi başka bayanlara bakarken kıskanır böyle bir şey kabullenilir gibi değil.
Bir erkek mutlaka güzel bir kız gördüğünde bakar biz bile bakıyoruz ama yanında eşi varken bakmamalı.
Bir insanı kendi silahıyla vurmak gerekir ama sana bunu yap diyemem.
Benim eşim de tvde tarkanın klibi falan çıkınca sen bakma der saçma ama sen de bir sanatçıyı çok beğeniyorum falan de belki o zaman kıskanır.
Sonuçta herkesin beğendiği bir ünlü vardır, bu ahlaksızlık değil.

Adamın doğasında kıskançlık yoksa bence boş yere çabalamayın.
İnanın yapmacık oluyor,erkekler daha itici buluyor bu durumu.

Kesinlikle katılıyorum, insanın doğasında kıskançlık yoksa ne yapsanız boşuna.
Örnek: Ben.
Eşim 21 yıldır beni kıskandırmak için elinden geleni ardına koymadı. Ama ben kıskançlık duygusunu taşımayan biriyim. Bu yüzden eşim asla başarılı olamadı. Çok isyan etmiştir bu konuda bana. Ama elinden hiç bir şey gelmemiştir.
Ayrıca Lale'nin dediği gibi yapmacık oluyor ve benim gözümde komik duruma düşüyor eşim. Bu yüzden bence boşuna çırpınmayın.

kıskandırıp ne yapacaksın sonra al başına belayı özgürlüğün elinden gidecek ama illa ki kıskandıracam dersen dış görünüşünde değişilikler yapabilirsin, kız arkadaşlarını eşinin yanında sana iltifat etmeleri için ayarlayabilirsin:)

ben 4 yıllık evliyim...eşim önceden çaktırmazdı ama şimdide bıktırdı
eşim kendi işini yapıyor ve benm kontrolüm var dr gitmem gerekiyo kesinlikle tek gitmeme izin vermiyor
dedimki ramazn geliyor ne kaldı dedim bi daha gidemem vs asla olmaz diyor
kıyafetlerime karışır
teyzelerim,ablam tatile çağrıyorlar kendinin izni olmadğndan beraber gidemiyoruz onada izin vermiyor
ya daha hangisini anlatayım...nette ünlü bi site var herkesin paylaşım yaptğı,arkadaşlarını buldğu ona üyelik almama izin vermiyor
aartık ne kadar güzel kıskanılmak sen düşün arkadaşım.....yaa daha o kadar komik anılarımız varkii aklıma gelmiyor şuan bence kocayın kıymetini bil ileride bana hak vereceksin

adam hiç boğulmuyormu?ben çok boğuluyorum bazen.eşim de öyle 1 tek gün ev haricinde bir yerde kalmamı istemez 1 tek gün.ben eşimi de anlamıyorum gerçekten fazla kıskançlık,bencillik ya.benim kız arkadaşlarımı sevmez onlarla görüşmemi çok istemez,hepsi de iyi düzgün kızlardır,"onların yanında olunca ben aklına gelmiyorum,birini görünce beni satıyosun gibi hissediyorum" diyor.sürekli arama mesaj."nerdesin ne yapıyorsun?makyaj yapma çıkarken canım tamammı?"

sürekli böyle,kendisiyle bir yere gidersek hiç sorun yok çok mutlu çok hoş,kendisiyle olunca giyime de karışmıyo çok fazla,ama o yanımda değilken isterse ablamla geziyor olayım bir yere çıkıyor olayım bir sürü kendine dert edecek şey buluyor.anlamıyorum valla.bende tam tersiyim hiç kıskanmam hiç ama.çıksın arkadaşlarıyla gitsin maç,PS,ne yaparsa artık.sizin yaptığınız bencillik,onun sizden ayrıyken mutlu olabildiğini düşünmeye katlanamıyorsunuz.
Çok özendim gerçekten

Back
X