Esimi nasil yakalayabilirim ?

cikolata_hastasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
131
132
53
Arkadaslar 2yili geckin evliyim 30haftalikda hamileyim. Daha once esimle alakali en ufak bi sikintim, guvensizligim olmadi. Ekstra cok ilgili alakali ustume dusen dunya iyisi bi insandir. Gecen gun ev temizligi yaparken eski faturalari cope atayim diye ayiriyordum. Bi tane fatura dikkatimi cekti. Yasadigimiz ildeki ozel bi hastanede tanimadigim bir kiz adi ve soyadi yaziyo muayene ucreti vs. Muayene tarihi benim hamile kaldigimi ogrenmemizden tam bir ay sonra ve benim nobetci oldugum gun gidilmis muayeneye. Esime hic bisey sormadim aldim faturayi sakladim saskinim karman corman oldum ( bunu sorarsam sacma sapan bir cwp alacagimdan adim gibi eminim ama icimede bir kurt dustu arastirmak istiyorum ama napabilirim hic bi fikrim yok lutfen yardimci olun gunlerdir uyuyamadim

Kizin ismin soyadini yasadigi sehri google yazin. Belki bisey cikar. Sonra facebook, twitter ve instagramdan arayin. Kizin yasini medeni durumunu filan ögrenebilirsiniz. Sonra ortak arkadaslari arayin

kız kimmiş sosyal medya hesaplarına baktınızmı ? eşinizle uzaktan yakından bir ilgisi varmı önce bunu araştırın.. eğer elinize hiçbirşey geçmezse eşinize sormaktan başka çare yok ..
Evet baktim ama bulamadim 100u askin profil cikiyo hepside yasadigimiz ilde. Kizin ev adresi var faturada eski oturdugumuz mahalle. Bi tek ortak nokta bunu bulabildim

Şimdi hastaneyi arayın, kendinizi o kızmış gibi tanıtıp tc sini de söyleyin. Fatura tarihini verip şu gün gelmiştim tekrar randevu almak istiyorum doktorumun adını unuttum deyin. Sekreter size doktorun adını verince özel hastanenin websitesinden o doktorun branşına bakın. Kadın doğum falansa Allah korusun işte o zaman bence endişelenecek bir şeyiniz olabilir.

Cok iyi fikir :) bencede en mantiklisi bu. Esinize hemen sormayin, eger saklayacak biseyi varsa zaten yalan söylicektir

Inanin en cok kadin dogum olmasindan korkuyorum ilk aklima o geldi. Bahsettigjm ozel hastane bu malum olaylardan dolayi kapatildi bu ay. Malesef oraylada baglanti kuramiyorum. Acaba eczanelerden ogrenebilirmiyim bide onu denicem yazilan ilac vs ogrenirsem hangi doktora gittigini anlarm ztn

Aksam esin eve geldiğinde direk beni su hastaneden aradilar gecen ay gitmissin faturayla ilgili bi problem olmus vs ne bileyim bir seyler uydurup ustune yuruyun bu ne demek hic beklemezdim nasilnasil yapabildin falan diye zaten aldattiysa da artik ogrendin diye inkar edemez

Bende o yuzden sormuyorum esim cok hazir cevaptir ikna kabiliyeti gucludur mutlaka saglam biseyler soyler o yuzden iyice arastirip karsisina oyle cikmak istiyorum

Evin adresini biliyorsun ve eski mahallemiz dedin, o mahallede onu taniyan yokmudur? Eski komsulrindan ordan bi sorustursan

Bende o yuzden sormuyorum esim cok hazir cevaptir ikna kabiliyeti gucludur mutlaka saglam biseyler soyler o yuzden iyice arastirip karsisina oyle cikmak istiyorum
Eger bir seyler anlatirsa kizi ara diyin ya bunun ne gibi bi aciklamasi olabilir ki elin kizini neden hastaneye gotursun benim aklima tek sebep geliyor. Hadi yolda fenalasan biri falan olsa devlet hastanesinde acile goturur. Ki kiz eski mahalledenmis

Adresi varmış nasılsa basın gidin evine.
Öncesinde eczaneye uğrayıp faturadaki ilaçların ne için olduğunu da öğrenin.
Neticede kim olursa olsun eşiniz birini hastaneye götürdüyse size de söylemeliydi. Eski mahalleden hamile ve rahatsızlanmış bir insan da olabilir neticede. Ama söylemiyorsa masum bakmam ben olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…