Esimi nasil yakalayabilirim ?

Eger bir seyler anlatirsa kizi ara diyin ya bunun ne gibi bi aciklamasi olabilir ki elin kizini neden hastaneye gotursun benim aklima tek sebep geliyor. Hadi yolda fenalasan biri falan olsa devlet hastanesinde acile goturur. Ki kiz eski mahalledenmis
Benimde burnuma hic iyi kokular gelmiyo nobet listeme bakiyorum hastaneye gitmek icin benim calistigim gun secilmis 24 saat evde yokum ki yolda fenalasan biri olsa ya da bi arkadasi yakini goturse yine haberim olmasi gerekir isyerindeyken ya da disari ciktiginda afedersn tuvalete gittigini bile haber veren bi adam. Tanimadigm birinin faturasi evde eger altindan baska seyler cikarsa bir sn bile dusunmem ceker giderm affedemem boyle bir seyi

Bencede ortada kotu bir sey var aynen buraya yazdiginiz gibi aksam hesap sorun

Cok haklisiniz. Yarin tanidigim bir eczana var once oraya gidip ogrenicem sonra bida dusunucem ama eger kadin dogum flnsa dusunulmesi gereken bir taraf kalmiyo gibi aslinda kbb olsada fark eden bisey yok sonucta ortada donen bisey var insan sevgilsini kbb yede goturur yaninda olabilir. Of beynim yandi

arada telini al bak ara ara hatta sor gitsin ya kim diye ben tanımıyorum senin bu en doğal hakkınızdır aynı şeyi sen yapsan burnundan getirir

Once biraz arastirayim birsey bulamazsam bu da iyi fikir deneyebilirim

Konuyu eşinize açmayın.
Önce ilacı falan sorun eczaneye.
Sonuçta evlenmeden 4 yıl o semtte yaşamış belki eski sevgilisi olan birisidir vs vs.
Sizden sakladığı için masum gelmedi bana malesef.

Eski sevgilisi olma ihtimalini dusundum ama evliyken ustelik hamileyken gidilmis hastaneye.ama onceden var olup dewam eden bir durum varsa bilemem

Telefonuna bakin o isimde biri var mi. Numarasina ulasip whatsappden resmine bakarsin. Bilemedim ki simdi. Yasini ögrensek en azindan sevgili ihtimalini degerlendirebilirdik

arada telini al bak ara ara hatta sor gitsin ya kim diye ben tanımıyorum senin bu en doğal hakkınızdır aynı şeyi sen yapsan burnundan getirir
Aynen oyle asiri kiskanctir ztn bide boyle bisey olsa canima okur. Telefonu hep ortada durur cogu zaman benim elimdedir diyorumya hic suphelencegim birsey olmamisti bu zamana kadar. Ama ne insanlar goruyorum bizzat isyerinde sevgilileriyle telle kiristirip ewe girmeye yakin ben yazmadan yazma diyen

Evli degilim bu durumda kocalar nasil davranir bilmiyorum ama herhangi bir insan gizli sakli bir sey yapsa belgesini de aninda yok eder ortada birakmaz diye dusunuyorum.

Emin olun erkekler bu kadar ince detay düşünmüyorlar.

O zaman seni niye aradılar ne alaka demez mi?

Kızlar hepimiz toplanıp dedektiflik şirketi mi kursak?

Konuyu eşinize açmayın.
Önce ilacı falan sorun eczaneye.
Sonuçta evlenmeden 4 yıl o semtte yaşamış belki eski sevgilisi olan birisidir vs vs.
Sizden sakladığı için masum gelmedi bana malesef.
Cok tesekkur ederim banada masum gelmiyo malesef altindan baska seyler cikacak gibi

Yahu gidip sor' diyenler hiç mi şu KK'dan ders almazsınız?

Şu KK'dan birşey öğrendiysem o da: aldatılma şüphen mi var? Kesinlikle AMA kesinlikle eşinle konuşmayacaksın!
Gidip hesap sorulan her konu ne hikmetse hep tatlıya bağlanıyor, hep bir yanlış anlaşılma hep bir mantıklı savunma.

Konu sahibi arkadaşım, ilk önce bir sakinleş, eşinle KONUŞMA bu konu hakkında, internet çağında yaşıyoruz faturanın üzerinde ilaç ismi vs varsa internetten arattır ismini.
Olmadı kızın adresi belli Tc numarası da keza öyle.
7 ceddine ulaşırsın.

Ama lütfen eşine sorma, seni ayakta uyutmasına izin verme, birşey yoksa bile ki inşallah yoktur kendin gör ve ikna ol.

Bence sor gitsin ben öyle yapardım bu kim diye sana kızarsa da empati yap de ona aynı şeyi sen Bulsan vs gibi bsgirmadan sakin sınırlı bir şekilde sor derim ama şöyle birşey değil var o öyle birşey yapsa neden evde tutsun ki faturayı ama sor bsgirmadan derim

oooo iyi taktikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…