- 22 Mayıs 2016
- 131
- 132
- 53
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
-
Benimde burnuma hic iyi kokular gelmiyoEger bir seyler anlatirsa kizi ara diyin ya bunun ne gibi bi aciklamasi olabilir ki elin kizini neden hastaneye gotursun benim aklima tek sebep geliyor. Hadi yolda fenalasan biri falan olsa devlet hastanesinde acile goturur. Ki kiz eski mahalledenmis
Bencede ortada kotu bir sey varBenimde burnuma hic iyi kokular gelmiyonobet listeme bakiyorum hastaneye gitmek icin benim calistigim gun secilmis 24 saat evde yokum ki yolda fenalasan biri olsa ya da bi arkadasi yakini goturse yine haberim olmasi gerekir isyerindeyken ya da disari ciktiginda afedersn tuvalete gittigini bile haber veren bi adam. Tanimadigm birinin faturasi evde eger altindan baska seyler cikarsa bir sn bile dusunmem ceker giderm affedemem boyle bir seyi
Orada cok az oturdum ama esim evlenmeden once 4 yil o mahallede oturmus .pek kimseyi tanimiyorum malesef birde cok buyuk bi mahalleEvin adresini biliyorsun ve eski mahallemiz dedin, o mahallede onu taniyan yokmudur? Eski komsulrindan ordan bi sorustursan
Orada cok az oturdum ama esim evlenmeden once 4 yil o mahallede oturmus .pek kimseyi tanimiyorum malesef birde cok buyuk bi mahalle
Cok haklisiniz. Yarin tanidigim bir eczana var once oraya gidip ogrenicem sonra bida dusunucem ama eger kadin dogum flnsa dusunulmesi gereken bir taraf kalmiyo gibi aslinda kbb olsada fark eden bisey yok sonucta ortada donen bisey var insan sevgilsini kbb yede goturur yaninda olabilir. Of beynim yandiAdresi varmış nasılsa basın gidin evine.
Öncesinde eczaneye uğrayıp faturadaki ilaçların ne için olduğunu da öğrenin.
Neticede kim olursa olsun eşiniz birini hastaneye götürdüyse size de söylemeliydi. Eski mahalleden hamile ve rahatsızlanmış bir insan da olabilir neticede. Ama söylemiyorsa masum bakmam ben olaya.
Eski sevgilisi olma ihtimalini dusundum ama evliyken ustelik hamileyken gidilmis hastaneye.ama onceden var olup dewam eden bir durum varsa bilememHm kötü düsünmek istemiyorum ama ozaman eski sevgilisi filan olabilir mi? TC nrsiyla yasini ögrenemez miyiz kizlar
arada telini al bak ara ara hatta sor gitsin ya kim diye ben tanımıyorum senin bu en doğal hakkınızdır aynı şeyi sen yapsan burnundan getirirArkadaslar 2yili geckin evliyim 30haftalikda hamileyim. Daha once esimle alakali en ufak bi sikintim, guvensizligim olmadi. Ekstra cok ilgili alakali ustume dusen dunya iyisi bi insandir. Gecen gun ev temizligi yaparken eski faturalari cope atayim diye ayiriyordum. Bi tane fatura dikkatimi cekti. Yasadigimiz ildeki ozel bi hastanede tanimadigim bir kiz adi ve soyadi yaziyo muayene ucreti vs. Muayene tarihi benim hamile kaldigimi ogrenmemizden tam bir ay sonra ve benim nobetci oldugum gun gidilmis muayeneye. Esime hic bisey sormadim aldim faturayi sakladim saskinim karman corman oldum( bunu sorarsam sacma sapan bir cwp alacagimdan adim gibi eminim ama icimede bir kurt dustu arastirmak istiyorum ama napabilirim hic bi fikrim yok lutfen yardimci olun gunlerdir uyuyamadim
Once biraz arastirayim birsey bulamazsam bu da iyi fikir deneyebilirimBen olsam normal bir sohbet sırasında o kızın adını ve soyadını bir anda ağzımdan çıkarırım.
O an, yani bir an da o ismi duyunca yüzündeki ifadenin nasıl olduğuna dikkat ederim.
Verdiği tepkiye göre muhabbeti o faturaya getiririm.
Konuyu eşinize açmayın.Cok haklisiniz. Yarin tanidigim bir eczana var once oraya gidip ogrenicem sonra bida dusunucem ama eger kadin dogum flnsa dusunulmesi gereken bir taraf kalmiyo gibi aslinda kbb olsada fark eden bisey yok sonucta ortada donen bisey var insan sevgilsini kbb yede goturur yaninda olabilir. Of beynim yandi
Eski sevgilisi olma ihtimalini dusundum ama evliyken ustelik hamileyken gidilmis hastaneye.ama onceden var olup dewam eden bir durum varsa bilemem
Aynen oyle asiri kiskanctir ztn bide boyle bisey olsa canima okur. Telefonu hep ortada durur cogu zaman benim elimdedir diyorumya hic suphelencegim birsey olmamisti bu zamana kadar. Ama ne insanlar goruyorum bizzat isyerinde sevgilileriyle telle kiristirip ewe girmeye yakin ben yazmadan yazma diyenarada telini al bak ara ara hatta sor gitsin ya kim diye ben tanımıyorum senin bu en doğal hakkınızdır aynı şeyi sen yapsan burnundan getirir
Evli degilim bu durumda kocalar nasil davranir bilmiyorum ama herhangi bir insan gizli sakli bir sey yapsa belgesini de aninda yok eder ortada birakmaz diye dusunuyorum.
Aksam esin eve geldiğinde direk beni su hastaneden aradilar gecen ay gitmissin faturayla ilgili bi problem olmus vs ne bileyim bir seyler uydurup ustune yuruyun bu ne demek hic beklemezdim nasilnasil yapabildin falan diye zaten aldattiysa da artik ogrendin diye inkar edemez
Cok tesekkur ederim banada masum gelmiyo malesef altindan baska seyler cikacak gibiKonuyu eşinize açmayın.
Önce ilacı falan sorun eczaneye.
Sonuçta evlenmeden 4 yıl o semtte yaşamış belki eski sevgilisi olan birisidir vs vs.
Sizden sakladığı için masum gelmedi bana malesef.
Eger konu sahibinin hatti esinin uzerineyse seni aramislar ama benim numarami bulabilmisler falan diyebilirEmin olun erkekler bu kadar ince detay düşünmüyorlar.
O zaman seni niye aradılar ne alaka demez mi?
Kızlar hepimiz toplanıp dedektiflik şirketi mi kursak?
Hat kendi uzerime canimEger konu sahibinin hatti esinin uzerineyse seni aramislar ama benim numarami bulabilmisler falan diyebilir
Bence sor gitsin ben öyle yapardım bu kim diye sana kızarsa da empati yap de ona aynı şeyi sen Bulsan vs gibi bsgirmadan sakin sınırlı bir şekilde sor derim ama şöyle birşey değil var o öyle birşey yapsa neden evde tutsun ki faturayı ama sor bsgirmadan derimAynen oyle asiri kiskanctir ztn bide boyle bisey olsa canima okur. Telefonu hep ortada durur cogu zaman benim elimdedir diyorumya hic suphelencegim birsey olmamisti bu zamana kadar. Ama ne insanlar goruyorum bizzat isyerinde sevgilileriyle telle kiristirip ewe girmeye yakin ben yazmadan yazma diyen
oooo iyi taktikkkŞimdi hastaneyi arayın, kendinizi o kızmış gibi tanıtıp tc sini de söyleyin. Fatura tarihini verip şu gün gelmiştim tekrar randevu almak istiyorum doktorumun adını unuttum deyin. Sekreter size doktorun adını verince özel hastanenin websitesinden o doktorun branşına bakın. Kadın doğum falansa Allah korusun işte o zaman bence endişelenecek bir şeyiniz olabilir.
Konu basligini esimi nasil yakalayabilirim falan yapsaydin daha cok okunurdu o zaman burda bu konularla ilgili cok tecrubeli kadinlar var onlar yazardi belkiHat kendi uzerime canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?