- 22 Mayıs 2016
- 131
- 132
- 53
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
-
Evet kendim gormeliyim yoksa onun bana yapacagi aciklamalar ne kadar mantikli olirsa olsun bi omur icimi kemirir bida tam anlamiyla hicbir zaman guvenemem guven olmadanda supheyle bin asik olayim seveyim yanimda barindiramam onuYahu gidip sor' diyenler hiç mi şu KK'dan ders almazsınız?
Şu KK'dan birşey öğrendiysem o da: aldatılma şüphen mi var? Kesinlikle AMA kesinlikle eşinle konuşmayacaksın!
Gidip hesap sorulan her konu ne hikmetse hep tatlıya bağlanıyor, hep bir yanlış anlaşılma hep bir mantıklı savunma.
Konu sahibi arkadaşım, ilk önce bir sakinleş, eşinle KONUŞMA bu konu hakkında, internet çağında yaşıyoruz faturanın üzerinde ilaç ismi vs varsa internetten arattır ismini.
Olmadı kızın adresi belli Tc numarası da keza öyle.
7 ceddine ulaşırsın.
Ama lütfen eşine sorma, seni ayakta uyutmasına izin verme, birşey yoksa bile ki inşallah yoktur kendin gör ve ikna ol.
Degistirebiliyormuyum simdi yapayim bari :)Konu basligini esimi nasil yakalayabilirim falan yapsaydin daha cok okunurdu o zaman burda bu konularla ilgili cok tecrubeli kadinlar var onlar yazardi belki
Kizin adi soyadi ev adresi tc si muayene ucreti ve tarihi var faturadaC cikolata_hastasi faturada doktor adı var mı? Gerçi olsa doktorun bölümünü bulurdun da böyle beyin fırtınası yapmak güzel hep beraber
Sadece editorler degistirebilir galiba basligiDegistirebiliyormuyum simdi yapayim bari :)
EvetDegistirebiliyormuyum simdi yapayim bari :)
Bakayim canim sagolEşinin başka bir hattı olabilir mi, e-devletten filan baksan
Esimi nasil yakalayabilirim. Cok tsk :)Evet
Ne olarak degistireyim
Tc kimlik sorgulamadan baya ugrastim yasini bile ogrenemedim yada ben beceremedimAdrese git bak. Tc kimlik sorgulamadan öğrenebilirsin diye biliyorum orayı da dene. Takipteyim ve sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum.
Cok sagolun kizlar hepinizde tek tek ilgilendiniz allah razi olsunEvet arkadasin dedigi gibi basligi degistirmek icin editorlere ulasin.. Daha cok okunsun daha cok bilgi sahibi cikar. Allah yardimcin olsun. Arkadasim
Ne demek hamile halinle dusundugun seylere bak. Cok uzuldum. İnsallah en az hasarla atlatirsin canim.Cok sagolun kizlar hepinizde tek tek ilgilendiniz allah razi olsun
Ayy inş üzüleceğin birşey çıkmaz.Bir keresinde eşimle hastaneye gitmiştik Dr yanlışlıkla eşimden önceki hastanın muayene kağıdıni vermişti bizde eczaneye gittiğimizde fark etmiştik ve eşim sinirlendi geri gitmedi öyle kalmıştı inş bu da böyle birşeydir[/QUOTE]Tc kimlik sorgulamadan baya ugrastim yasini bile ogrenemedim yada ben beceremedim
Ins inan sadece bebegim etkileniyodur diye ona uzuluyorum su an o kadar hareketli bebgim iki ic gundur benim uzgunlugumdenmidir nedir hareketleri azaldiNe demek hamile halinle dusundugun seylere bak. Cok uzuldum. İnsallah en az hasarla atlatirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?