- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
peki fatura nasıl ödenmiş? kredi kartı ile mi? bazı durumlarda nasıl ödendiği bilgisi de yazıyor. belki ordan bir şey çıkar. ve aynı gün telefon görüşmelerinin listesini çıkarın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askeri personel esimeşinizin mesleği ne
eğer öğretmense öğrencilerle ilgili bi sorunda nöbetçi öğretmen hastaneye götürüyor öğrenciyi
Evet bir kac erkek disinda bu kiz yok ordadaEngellediklerine baktınız mı?
Aynen bu fikir de cok guzel, bir sey bulamadigi takdirde mecburen boyle yapmali bencehatta bi hastane faturası varmıs sende kalmış falan dese?.. ama işte önce iyi delil toplayıp sonra harekete gecmek lazım. bilmediginde söylenenlere inanmak zorunda kalıyoruz
Nasil odeme yapildigi yazmiyor ama online islemlerden o gunku konusmalara bakip yabanci no varsa whatsup dan ekleyip fotolara bakarak ogrenmeye calisabilirim tsk kizlar ya zehir gibisiniz :))peki fatura nasıl ödenmiş? kredi kartı ile mi? bazı durumlarda nasıl ödendiği bilgisi de yazıyor. belki ordan bir şey çıkar. ve aynı gün telefon görüşmelerinin listesini çıkarın
Ben saglik personeliyim 112 de calisiyorumSizin mesleğiniz nedir?
Bu gün siz evdeymissiniz uygulama şansıniz var bence yapın eşiniz eve geldiğinde hergun olduğu gibi normal davranın gününün nasıl geçtiğini sorun o da size soracaktır mutlaka normal gününüzü anlatın ona sonra unutuyordum az daha yorgunluktan bugün bir kız geldi seni sordu bende işte olduğunu söyledim deyin o an okadar rahat gününüzden bahsederken bı an da tedirgin olur da kim olduğunu bilmiyorum derse yada bir yalan uydurduğunu anlarsınız konunun üzerine gidin ve faturayı önüne koyunEvet bu da cok mantikli esim bugun nobette yarin ben gidiyorum yarin aksama kadar birsey bulamazsam bunu yapabilirim
Iki gun sonra kontrolum var ama yarinda boyle olursa gidicem mutlakaKendiniz de doktora gidin bebeğiniz iyi mi kontrol ettirin hareketleri azaldı demişsiniz allah korusun
Elinizde tc kimlik numarası var bence direk olarak tıbbi kayıtlardan sorgulatın bu kişiyi, bu dökümlere ulaşabileceğiniz hastane çalışanı bir arkadaşınızdan rica edin ve tüm sağlık geçmişini çıkartın o kişininBen saglik personeliyim 112 de calisiyorum
Ayy yaa hemen bir arkadasimi ariyorum simdi umarim bugun calisyordur en azindan yasini ogrensem bile fikir edinirim kizlar birazdan gelismeleri yazicam cok tsk ederm arkadasim benim beynim durmus hic dusunemedm bunu hemen donicemElinizde tc kimlik numarası var bence direk olarak tıbbi kayıtlardan sorgulatın bu kişiyi, bu dökümlere ulaşabileceğiniz hastane çalışanı bir arkadaşınızdan rica edin ve tüm sağlık geçmişini çıkartın o kişinin
Askeri personel esim