• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi nasil yakalayabilirim ?

Yahu gidip sor' diyenler hiç mi şu KK'dan ders almazsınız?

Şu KK'dan birşey öğrendiysem o da: aldatılma şüphen mi var? Kesinlikle AMA kesinlikle eşinle konuşmayacaksın!
Gidip hesap sorulan her konu ne hikmetse hep tatlıya bağlanıyor, hep bir yanlış anlaşılma hep bir mantıklı savunma.

Aynen. Kesinlikle söyleme bence de. Yoksa hicbir sey elde edemediğin gibi içinde kalır

Hafiyecilik oyununa dönüyor bu tarz konularda iyice. Bi kağıt parçasıyla insan nasıl böyle bi şeyden şüphe duyar? Kaldı ki adamın hiç bir yanlışı olmamış bu güne kadar. Düşündüğünüz gibi bi kağıt olsa ortada bırakır mı? Hiç marketde filan başkasının fişini de alıp geldiğiniz olmado mı? Belli ki yanlışlıkla bi yerlerden elime geçti. Direk sorun. Ne bu aksiyon çabası. Bi de hamilesiniz niye kendinizi üzüyorsunuz. Yalan filan söylemeye ne gerek vardı. Eşinizin yerinde olsam size çok kırılırdım. Bi kağıt parçasına dayanarak o size böyle bi ima da bulunsa, kesin aldattın gözüyle bakıp ortaya çıkarmak için tuzaklar kursa ne hissedersiniz?

Canim ama insan hic sasirmazmi kapiya biri geliyo biseyler soruyo.gayet siradan cvpladi gecti.bida gelirse acma kapiyi ben yarin bakarim gelirse dedi.
Bencede birsey yok daha uzerine gidip adamin ortligi karistirma . Zaten birsey varsa mutlaka cikar ama bnce yok oyle bisi karisiklik olmus cok net

Kizin adini soyadini yazinca o kadar cok profil cikiyoki anlatamam. Denedim ama hangisi oldugunu kestiremedim malesef :KK43:
:sinirli::sinirli:blinmeyen numaralar servisini ara ve isim soyisim ver. Şehir sorunca yaşadgnz sehri söyle. Numarayı alınca da sosyal medyadan arastır tekrardan. Hiç olmadı ver bize biz iyileştiririz o kızı :sinirli::sinirli::sinirli:

Çok ilginç tavsiyeler var. Gülsem mı ağlasam mi bilemedim..

Yalnız kk nun hayatımıza ve psikolojimize tesiri bu. Olmadık şeylerden şüphelenip senaryo yazmaya başladık. Nice olaylar okuyoruz burada. İster istemez bi şüpheci bakiyoruz herşeye.. Bizim gidişimiz, gidis değil :(

Bu satten sonra daha fazla deşmenin ne alemi var? Adeta bir olayin cikmasini istiyor gibisiniz?!?

Çok ilginç tavsiyeler var. Gülsem mı ağlasam mi bilemedim..

Yalnız kk nun hayatımıza ve psikolojimize tesiri bu. Olmadık şeylerden şüphelenip senaryo yazmaya başladık. Nice olaylar okuyoruz burada. İster istemez bi şüpheci bakiyoruz herşeye.. Bizim gidişimiz, gidis değil :KK43:

Katiliyorum. Elinize sağlık.

Niye dert ediyorsunuz ki?
Karşıt görüş elbette olacak, ki size karşı burda benim gördüğüm veya görmediğim kadarı ile kimse fake konu diye ya da suçlayacak başka bir ima da bulunmadı.
Boşverin, siz konunuzun aydınlağa kavuşması için işinize yarayacak yorumlara odaklanın.
Haklisiniz tesekkur ederim. Oyle yapicam bende

30 haftalik hamilesiniz.. Bu konuyu dusunmekten, kafanizda turlu turlu senaryolar kurmaktan strese girip Allah korusun erken dogumla da karsilasabilirsiniz..
Bence cok fazla uzatmayin bu konuyu direk sorun. zaten tanirsiniz esinizi mimiklerinden falan , bir terslik varsa anlarsiniz hemen..
Helak etmeyin kendinizi...
Dogru soyluyosunuz boyle takintili biride degilim normalde uzatmamda konulari hormonlardan sanirim buyuttumde buyuttum

Hafiyecilik oyununa dönüyor bu tarz konularda iyice. Bi kağıt parçasıyla insan nasıl böyle bi şeyden şüphe duyar? Kaldı ki adamın hiç bir yanlışı olmamış bu güne kadar. Düşündüğünüz gibi bi kağıt olsa ortada bırakır mı? Hiç marketde filan başkasının fişini de alıp geldiğiniz olmado mı? Belli ki yanlışlıkla bi yerlerden elime geçti. Direk sorun. Ne bu aksiyon çabası. Bi de hamilesiniz niye kendinizi üzüyorsunuz. Yalan filan söylemeye ne gerek vardı. Eşinizin yerinde olsam size çok kırılırdım. Bi kağıt parçasına dayanarak o size böyle bi ima da bulunsa, kesin aldattın gözüyle bakıp ortaya çıkarmak için tuzaklar kursa ne hissedersiniz?
Siz boyle yazinca bi kotu hissetim cok dogru soylediklwriniz :(

Şüphe çok iç kemiren bir şey, onu yap bunu yap dedektifçilik oyna derken yıpranan siz olacaksınız. Bence en mantıklısı pat diye kağıdı göstererek nereden geldiğini sorup tepkisini ölçmek. Tepkisiyle alakalı sizi huzursuz eden bir şey olursa o zaman gözlemlerinize devam edersiniz ama bunu çok dedektifçilik oynamaya dönüştürmemek gerekiyor. Burada sizi gaza getiren bazı kişiler olacaktır, insanımız aksiyonu sever, takip eder. Onları çok ciddiye almayın, böyle durumlarda ne kadar sakin olursanız o kadar çabuk çözüme ulaşırsınız.

Yanlız faturanın üzerinde kart sahibinin ismi yazar.Başkasının faturası ile nasıl karışacak ki mümkün değil.Bu çok ciddi bir olay.Ben hiç hafiyelik yapmam. Alır faturayı suratına çarparım kim o kız öğrenirim ondan, işin iç yüzünü çıkarırım meydana.Kapanmış bir hastahaneden ne öğrenebilirsiniz ki.Hiç beklemediği bir anda direk girişin konuya bence, o kız kimse bulup getirsin size.Çok ciddi bir olay bu.

Kadin 56yasinda cikti
Yanlız faturanın üzerinde kart sahibinin ismi yazar.Başkasının faturası ile nasıl karışacak ki mümkün değil.Bu çok ciddi bir olay.Ben hiç hafiyelik yapmam. Alır faturayı suratına çarparım kim o kız öğrenirim ondan, işin iç yüzünü çıkarırım meydana.Kapanmış bir hastahaneden ne öğrenebilirsiniz ki.Hiç beklemediği bir anda direk girişin konuya bence, o kız kimse bulup getirsin size.Çok ciddi bir olay bu.

[QUOTE="MissFrezya, post: 50710177, member: 671468" gadeee peki kimmiş?[/QUOTE]
Konu sahibi kocasini aradi dediki
Kapiya bir teyze geldi hastane faturasi sende kalmis onu istedi bende nöbette dedim kim o kadin diye sordu

Kocasi ne kadini ben tanimiyorum hastaneye falan goturmedim keske kadin evdeyken beni arasaydin dedi.

Son durum bu

Ay alintiyi yapamadim Freyza__ Freyza__

[QUOTE="MissFrezya, post: 50710177, member: 671468" gadeee peki kimmiş?
Konu sahibi kocasini aradi dediki
Kapiya bir teyze geldi hastane faturasi sende kalmis onu istedi bende nöbette dedim kim o kadin diye sordu

Kocasi ne kadini ben tanimiyorum hastaneye falan goturmedim keske kadin evdeyken beni arasaydin dedi.

Son durum bu

Ay alintiyi yapamadim Freyza__ Freyza__ [/QUOTE]
Sağol canım.

Anlamıyorum ki ne var bunda ?
Sagliktasiniz ikinizde. Herhangi bir fatura olabilir elinizdeki ? Aldatma olarak düşünmenizi gerektiren ne var hayatınızda , önce bunu sorgulayın.

Eşiniz bu güne kadar sizi uzmediyse , sorun eşinize olsun bitsin.

Yorumları okumadım. Netice nedir bilmiyorum ama eğer eşim bugüne kadar beni hiç uzmediyse , elimdeki fatura herhangi bir faturadir der atardım. Illa kafama takildiysa sorardım.

Back
X