• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi öldürmek istiyorum....

Nasıl bir konu başlığıdır bu ya?

'Eşimi öldürmek istiyorum'...Ne duruyorsunuz,öldürün o zaman..Burda durmanız zaman kaybı.

saolun tavsiyeniz için....çok iyi akıllıca...belliki polyana gibi bir hayatınınz var..okursununz konuyu istemezseniz yorum yapmazsınız ama dalgada geçemezsiniz

saolun tavsiyeniz için....çok iyi akıllıca...belliki polyana gibi bir hayatınınz var..okursununz konuyu istemezseniz yorum yapmazsınız ama dalgada geçemezsiniz

Rica ederim,sizin konu başlığınız ne kadar akıllıcaysa,benim tavsiyemde o kadar akıllıca.
Hayatımın polyana gibi olduğunu kim söyledi?Bu tavsiyeden bunu mu çıkardınız?Kaldı ki hayatı sorunlu giden her insan eşini öldürmek mi istiyorda benim haberim yok?
Yani her soruna karşı eşini öldürmek istemeyenlerin hayatı polyana mı?

En önemliside dalga geçtiğimi nerden çıkardınız?Ben çok ciddiyim..
Konunuzu okudum,eşinizi öldürecek,böyle bir konu başlığı adını verecek birşey görmedim sorunlarınızda..
Çocuk sorunundan bahsetmişsiniz,benim sizin çektiğiniz 10 kat sıkıntım vardır bu konuyla ilgili..Dertlerimizi karşılaştırsak kim bilir hangimizin hayatı polyana..
Benim şimdi karnımda meleğim,İnŞAllah rabbim sizede nasip eder..

Son düzenleme:
konuyu açtığımda oldukça sinirliydim
ayrıca kusura bakmayın ama uslubunuz hoşuma gitmedi
eşimi oldürmek istiyorum die konu açtıysam sizlere acaba nasıl öldürebilirm die soradım
ayrıca konumu okumuşsununz ama belliki pek te anlamamışsınız
evet bebek bi sorun ama asıl sorun eşimin çirkin tutumu
doğru okursanız yada okuduğunuzu doğru anlarsınız benide anlayacağınınzı düşünüyorum

güllümsün herkese cevap vermek zorunda değilsin. bu kadar kişi başlığı anladık bayan anlamamış demek ki. eşimi öldürmek istiyorum derken güllümsün sadece çok kızgınım ona demek istemişti. bunu anlayamıyorsanız o sizin probleminiz.

güllümsün durumlar nasıl dün konuşamamışsınız okudum.

güllümsün herkese cevap vermek zorunda değilsin. bu kadar kişi başlığı anladık bayan anlamamış demek ki. eşimi öldürmek istiyorum derken güllümsün sadece çok kızgınım ona demek istemişti. bunu anlayamıyorsanız o sizin probleminiz.

öncelikle desteğin için saol cnm...
bayan da yanlış anladı galiba gerçekten katil falan olacam sandı
dün eve baya geç geldim
5 karış suratla oturmuş tv izliyodu
açmısın falan dedim cevap vermedi
sonra konuşmak istdiğimi soledim
eteğimdeki bütün taşları doktum
hç bir şeyi kabul etmedi abarttığımı sürekli sorun arayıp huzursuzluk çıkardığımı mutsuzluğun yaşam tarzım olduğunu falan söledi
bende gayet sabırlı bir şekilde oturalım çözelim dedim
sen kendine çeki düzen ver herşey çözülür dedi bana
neyse işte oda bana mutsuzsun,surat asıyosun falan dedi
sonra baktın anlatıyorum duvara yani peki dedim kalktım yanından

işte orda kıyameti kopardı yok işte gelmişim asılsız şeylerle yine akşam akşam canını sıkmışım falan bağırdı çağırdı ağlattı beni sonra yastığını alıp gidip kanapeye yattı
yani olumsuz cnm
anlamıyo anlmak içinde çaba göstermiyo
sabah konuşmadık
büyük eltime anlttım
o aramıştı sesin bozuk hayırdır falan die
eltimde bırak ya yemeğini yapma konuşma arama sorma biraz kıymetini bilsin bi kendine yaşasın o evde dana dedi
olmasa ben abisiyle konuşurum ayıp ya daha ne yapacan dedi
bende dur abla anlatma abisine şimid bi iki gün tavır yapayım bakalım ne olacak konuşuruz gene dedimişte ole cancazım

anladım sene boşver konuşma bakalım , muhatap olma ilgilenme. yine yemeğini yap sofranı kur yesin oda sende ye. ama konuları hiç açma bakalım ama onu artık umursamadıgını falan belli et.
belki o zaman allah allah benim hatuna noluyor der alı başına gelir. gün içinde hiç arama falan. birazda kaçan kovalanır taktiği deneyelim ne dersni tutar mı?

anladım sene boşver konuşma bakalım , muhatap olma ilgilenme. yine yemeğini yap sofranı kur yesin oda sende ye. ama konuları hiç açma bakalım ama onu artık umursamadıgını falan belli et.
belki o zaman allah allah benim hatuna noluyor der alı başına gelir. gün içinde hiç arama falan. birazda kaçan kovalanır taktiği deneyelim ne dersni tutar mı?

valla cnm inş tutar...
işte saolsun büyük eltim da ole dedi
sallama boşver yokmuş gibi davran artık üzmesin seni dedi
bakalım hiç aramdım oda aramadı henüz aramayıda düşünmüyorum zaten bi kaç gün triplerdeyim

merhaba kızlar

2,5 yıllık evliyim...eşimle aramız uzun süredir bir iyi bir kötü....anlaşmıyoruz artık onu bilmem ama ben her geçen gün ondan soğuyorum..araya soğukluk girincede bazı şeyleri daha iyi görmeye başladım...önceden ona dair herşeyi koşulsuz seviyordum sorgulamadan buna ailesi de dahil...ama anladım ki o kadar da mükemmel değiller..

biz evlendiğimizden beri bebek istiyoruz yada ben istiyorum artık bilmiyorum...ben bi kaç kez doktora gittim bişey çıkmadı..bir kere doktora gittiğimizde doktor beni muayene ettikten sonra eşimi çağırdı ondanda bir takım tahliller istedi..neyse eşimde bir takım sıkıntılar çıktı ama basit boyutta işte o zamandan beri aramız iyi değil

doktora gitmiyo yaptığım kürleri içimiyo yemiyo..tamam gitcem dio benimle dalga geçer gibi beni aylarca oyalıyo...bu yüzden o kadar kavga ettik ki...ve eşim sinirlenince ayarı kaçıyo adamın çok kırıcı oluyo...artık bende onu sallamıyorum ama bunu bilerek yapmıyorum...en son yine bana söz verdi ama yapmadı..ben bi kaç gündür tamamen soyutladım onu hayatımdan...ilgilenmiyorum ama dediğim gibi bilerek değil içimden gelmiyo...sabah tam işe geldim aradı..

benim yüzüm gülmüyomuş..beni mutlu edmiyomuş daha ne yapacakmış...tabi yine o haklı

bende yaptığı olumsuz herşeyi yüzüne vurdum...kabul etmedi tabii bende sen bilirsin dedim umurumda değilsin dedim
sen hep istediklerin olsun istiyosun olmayınca sıkıntı çıkarıyosun o isteiği olana kadar bana kan kusturyosun ben sen den ne istesem yapmıyosun dedim..ki bu sadece bebek olayı için değil herşey için geçerli bir şeyi bi kere solemeli ve o şey hemen olmalı yoksa insanda huzur falan birakmaz..hem inat hemde dehşet sinirli

bende o kunuyu buraya getirince hem ağladım hemde ağzıma geleni söledim
-sen benim yüzüm gülmüyo die bile benle kavga ediyosun bi düşün acaba ben ne yaptım ki bu kadın böle davranıyo die dedim
sen mutsuz olmayı seviyosun dedi bana..ben doktora gitmiyorum die yapıyosun dedi..bende ister git ister gitme dedim..ben 30 yaşıma geldim annelik hakkımı senin inatınla mahvetmeyeceğim dedim...çocuğumda olmadıktan sonra neden katlanayım ki sana dedim...ee katlanma o zaman dedi bende sinirle ole yapıyacam ya gidersin doktora, yada ben senin hayatından giderim dedim..kendi ailen çekemiyo seni sen de bi sorun var demmeki dedim...

bole bole baya telde kavga ettik en son artık sinirimden kudurmak üzeriydim..sana bi süre müddet hem psikolojik destek al hemde bebek için doktora git...dedim..yoksa ben sinirinle baş edemiyorum...bole çalış evde çalış işte çalış ne için çocuğumda olmadıktan sonr deim sen olma dedim ...benle inatlaşma dedi iki doktrada gitmiyorum dedi..bende bir şey yok dedi...iyi ozaman ende yokum dedidö

ya karışı olmuş olabilir kızlar ama hala sinirim geçmedi..ve bıktım ondan inadından emri vakılerinden düşüncesizliğinden yoruldm...kuduryorum hala sinrden...ya varmı eşini ikna edebilen yoksa boşayacam ben bu adamı
umudunu kaybetme ve sakin ol kötü bir dönemdesin bence ikinizde inatlaşam sürerde sürer bence boşanmak çözüm değil biraz düşün beteri beteri var erkeklerin çoğu aynı zannetöeki o mükemel görünen evliliklerde sorun yok var sorun eşini seviyosun bence bu kladar kızdığına göre çinde sevgin var bence biraz sabır göster ne erkekler var en ufacık lafta karısına ne küfürker eden dövenler genede medeni şekilde tartışabiliyosunuz bence daha fazla yokuşa sürmeyin işi b,iraz ılımlı ol ve eşinle aranı düzelttikten sonra ona çocuğu ne kadar çok istediğini ondan ve aşkınızın bir parçası ollması istediğini senin çocuğunu doğurmak istiyorum de ve biraz kabarsın ne güzel olur de ve eğer eşinin sorunu varsada çocuk olmasa bile onu çok sevceğini ifade et bence

cocuk istediginden emin misin bu adamdan??? Bu sefer cocugun olsa dahada baglanirsin muhtemelen, bu sefer hic gidemezsin.

Ama evlilikte istekler karsilikli kabul edilmeli makul seylerse…heleki cocuk mevzusu kendiliginden olmadigi zaman insani cok stresli ve zorlu bir yol bekliyor.

Eslerden biri ise tedaviyi kabul etmezse zorlasiyor..elinden geleni yapmak gerekir…cocuk dedigin iki kisiden olacak birsey..sen istedigin kadar yirtin..

Bu adam boyle giderse zaten bana kalirsa cocuk dusuncesini ertele birazcik canim. Yoksa sonradan cok pisman olursun.

Konunuz ne olursa olsun bu başlığı atacak kadar sorun olamaz.
Sizi bir anda katil falan sanmadım,sadece uslubunuz hoşuma gitmedi.
Hani demişsiniz ya benim için 'uslubunuz hoşuma gitmedi' diye..
Siz böyle bir başlık atarsanız,karşıdan gelen uslubuda anlayamazsınız.
Benim uslubum gayet düzgün,anlayamadıysanız tekrar tekrar okuyun.
Konunuz beni ilgilendirmiyor,konunuzu ne kadar içten okudum orası muamma.
Ben farkındaysanız sadece başlık için yorum yaptım,fakat sorunlarınızda her ne kadar içten okumasamda bu başlığı atacak kadar önemli birşey göremedim..
Her önüne gelen sinirlenip,'eşimi öldürmek istiyorum,eşimi gebertmek istiyorum' gibi başlık atarsa vay buranın hatta toplumun haline..ama ikimizin uslubu çok farklı olduğu için siz beni gene anlayamazsınız..
Ben size deseydim ki,'eşin çok haksız,öldür,ayrıl yada herhangi birşey' o zaman uslubumu anlayabilirdiniz değil mi?O zaman aynı dilden konuşmuş olacaktık..

Ayrıca sizinle laf dalaşına girecek vaktim yok,size çok normal geldiğini anladığim için bu ağızların ben daha fazla uzatmıyorum.

Konuşma tarzı böyle olacaksa ben anlamıyorum arkadaşım.
Anlayamadım,çok itici bir başlık..
İki taraf her birbirine sinirlendiğinde öldürürüm,gebertirim vs diyecekse o zaman diyecek sözüm yok,neyi toparlamaya çalışıyorsunuz?
'öldürmek' nedir?Lafın gelişi bile çok kötü..
Bu kadar kişiyle beni kıyaslayamazsın..Burda herkes birbirinden farklı!

iyiki uzatmamışsınız sizin için yapılan her yoruma cevap yazmımışsınız haklısınız

arkadışın dediği gibi burda bu kadar insan okuyupta buna takılmıyor ve bir siz farlı anlıyosanz evet dediğiniz gibi gerçekten farklısınız

herkesin sinirli anı ve tepkileri farklidır hanımefendi...o an çok sinirliydim ama sinirliyim die de kimsenin boğazına çokmedim

lafın gelişi die bir şey var bilimyorum duydunuz mu

kadın burada derdini paylaşmış, sorununu anlatmış, o sinir harbiyle yazdığı başlığına mı taktınız allahım ya.
bende hamileyim ve 9 ay bebeğim olmamıştı, eşime doktora gidelim dediğimde bende sorun yok sende vardır diyordu ve sinirlerim nasıl zıplıyordu ozamanlar herşeyi benim üstüme yıkıyor diye... sonra allah yüzümüze güldü doktora gitmeden oldu bebeğimiz
o yüzden arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ve nasıl olursa olsun her kadının anne olmaya hakkı var.
eşinle şuan aranız nasıl bilmiyorum okuyamadım ama kavga şeklinde olmasa da ciddi ciddi konuş bunu eşinle, ciddiye alsın
çocuk istemiyorsa da ve eğer sen onu sevmiyorum artık diyorsan yollarınızı ayırmayı ciddi ciddi düşünebilirsin.

kadın burada derdini paylaşmış, sorununu anlatmış, o sinir harbiyle yazdığı başlığına mı taktınız allahım ya.
bende hamileyim ve 9 ay bebeğim olmamıştı, eşime doktora gidelim dediğimde bende sorun yok sende vardır diyordu ve sinirlerim nasıl zıplıyordu ozamanlar herşeyi benim üstüme yıkıyor diye... sonra allah yüzümüze güldü doktora gitmeden oldu bebeğimiz
o yüzden arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ve nasıl olursa olsun her kadının anne olmaya hakkı var.
eşinle şuan aranız nasıl bilmiyorum okuyamadım ama kavga şeklinde olmasa da ciddi ciddi konuş bunu eşinle, ciddiye alsın
çocuk istemiyorsa da ve eğer sen onu sevmiyorum artık diyorsan yollarınızı ayırmayı ciddi ciddi düşünebilirsin.

evet işte aynı sorun kaç kere doktora gittim bişey çıkmadı her seferinde farklı dktorlara gözüktüm...hepsi mi yanıldı...hep topu bana atıyo yoruluyorum... iki gündür konuşmuyoruz bakalım haftaya yurt dışına gidecek küs mü gidecek merak ediyorum bende

ayy güllümsün bu konuyu sen mı actın arkadas begenmese gormıcemmm gercekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamılesın zaten sevıyorum kız senı :)

Konuyu şimdi okudum, hamile kaldığınızı farkettim.Sizin adınıza sevindim. Bebeğiniz hayırlısıyla doğar inşallah

eşiin tedavi olma süreci çok ama çok uzun sürüd resmen boşanmanın eşiğine geldik
ama çok şükür aştık
çok kötü olduk ama sonunda tedaviyi ve doktora gitmeyi kabul etti ilk ayda meyvemizi aldık hamd olsun

Back
X