- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Kahvesizolmaz
-
Sizin daha zormuş. Allah kolaylık versin.
Sanırım alışmaktan başka çare Yok hayat bu şekilde ilerliyor..
Ah o zamanlar kıymetini bilemedim o vakitlerin. Bebeğimiz var, olduğu kadar vakit geçirmeye çalışıyoruzTeşekkür ederim vallahi çok sıkılıyorum evde adam gelene kadar :)
Pazar günleri evde olmanız daha iyi aslında çocuk yoksa henüz yan yana oturup tv izlemek bile çok kıymetli bence
Benimde akraba yok çocuk yok sabahtan akşama kadar yalnızımbenim burada hiiiiiic akrabam yok, cok yalnizim yaa kafayi yicem son zamanlarda tavan yapti bu his
Gerçekten miBenim eşim 15 gün çalışıyor il dışında gelince iki üç gün duruyor sonra yine gidiyor uzun bir süre daha devam edecek...ben ne yapayım sen yine her akşam görüyorsun
Ah o zamanlar kıymetini bilemedim o vakitlerin. Bebeğimiz var, olduğu kadar vakit geçirmeye çalışıyoruz
Hak veriyorum size hem de çok. Eşim bir ara evden çalışmıştı, homeofis ne güzeldi. Şimdi normal mesai çalışıyor, ben de çalıştığım halde onun evde olmaması istediğimde çok zor geliyor bana. Benim mesaim yok, işim olunca gidiyorum. Haftasonu yetmiyor. Bazen mesaiye kalıyor haftasonu ve ya haftaiçi akşamı gidip o müdürlerini dövesim geliyor, şiddet dolu hayaller kurup duruyorum tanımadığım adamlar hakkında. Yeniden evden çalışacağı zamanı dört gözle bekliyorum. Ki hiç olmaya da bilir. Hayalim kendim zengin olmak ve onun evde oturmasımerhaba herkese,
Benim derdim eşimi özlüyor olmam(iki yıldır evliyiz )çünkü günde sadece 1 ya da 2 saat görüyorum onu
Eşim çalışıyor ve normalde iş çıkış saati 6 fakat asla o saatte çıkamıyor gelince de çok yorgun oluyor yemek yiyoruz ardından zaten koltukta uyuya kalıyor. Trip atsam bile bu en fazla 5 dakika sürüyor çünkü kıyamıyorum.
Pazar günleri genel olarak evdeyiz gezmeyi çok sevmiyor maalesef. Ve haftanın bir günü boş olduğu için ona bundan ötürü saygı duyuyorum dinlenmek istemesini anlıyorum.
Benim sorum şu hayat hep böyle mi devam edecek ? Ben mi çok büyütüyorum bu konuyu şımarıklık mı yapıyorum ? Belkide herkesin hayatı bu yöndedir diyorum ama bilmiyorum. Sizlerde bu şekilde mi yaşıyorsunuz zamanla alışır mıyım bu duruma?
merhaba herkese,
Benim derdim eşimi özlüyor olmam(iki yıldır evliyiz )çünkü günde sadece 1 ya da 2 saat görüyorum onu
Eşim çalışıyor ve normalde iş çıkış saati 6 fakat asla o saatte çıkamıyor gelince de çok yorgun oluyor yemek yiyoruz ardından zaten koltukta uyuya kalıyor. Trip atsam bile bu en fazla 5 dakika sürüyor çünkü kıyamıyorum.
Pazar günleri genel olarak evdeyiz gezmeyi çok sevmiyor maalesef. Ve haftanın bir günü boş olduğu için ona bundan ötürü saygı duyuyorum dinlenmek istemesini anlıyorum.
Benim sorum şu hayat hep böyle mi devam edecek ? Ben mi çok büyütüyorum bu konuyu şımarıklık mı yapıyorum ? Belkide herkesin hayatı bu yöndedir diyorum ama bilmiyorum. Sizlerde bu şekilde mi yaşıyorsunuz zamanla alışır mıyım bu duruma?
Amin sağolun.o işi bırak diyorum bazen de bildiği iş 12 yıldır çalışıyormus başka iş yapamam ki diyorGerçekten misizinkinin yanında benimki dert değilmiş. Allah kolaylık versin size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?