Eşimi özlüyorum

Sizin daha zormuş. Allah kolaylık versin.
Sanırım alışmaktan başka çare Yok hayat bu şekilde ilerliyor..

Teşekkür ederim vallahi çok sıkılıyorum evde adam gelene kadar :)

Pazar günleri evde olmanız daha iyi aslında çocuk yoksa henüz yan yana oturup tv izlemek bile çok kıymetli bence

Benim eşim 15 gün çalışıyor il dışında gelince iki üç gün duruyor sonra yine gidiyor uzun bir süre daha devam edecek...ben ne yapayım sen yine her akşam görüyorsun

Benim eşim de ayda 8 gün olmuyor ekstradan senede 5 ay olmuyor.Bende de çocuk yok henüz.Bana biraz daha basit geldi durumunuz :) Üstüne de göreve gidince telefonu 20 gün kapalı oluyor.Ulaşım sıfır.

Eşim asker keske böyle boş konularda trip atıcak kadar şımarıcak boş vaktimiz olsaydı. Siz kendinize hobi edinin puzzle alın yapın, kitap okuyun, bişey yapın kendinizi geliştirin yoksa geçmez zaman

Hak veriyorum size hem de çok. Eşim bir ara evden çalışmıştı, homeofis ne güzeldi. Şimdi normal mesai çalışıyor, ben de çalıştığım halde onun evde olmaması istediğimde çok zor geliyor bana. Benim mesaim yok, işim olunca gidiyorum. Haftasonu yetmiyor. Bazen mesaiye kalıyor haftasonu ve ya haftaiçi akşamı gidip o müdürlerini dövesim geliyor, şiddet dolu hayaller kurup duruyorum tanımadığım adamlar hakkında. Yeniden evden çalışacağı zamanı dört gözle bekliyorum. Ki hiç olmaya da bilir. Hayalim kendim zengin olmak ve onun evde oturması
Sizinki tabi ki çok daha kötü. Ama yazık adam da ne yapsın? İş değiştirme imkanı yoksa bu işte kalması gerekiyorsa yapabileceği bir şey yok ki. Bence azıcık zamanınızı da trip yaparak falan harcamayın, güzel güzel geçirin. Sonuçta arkadaşlarıyla gezdiği için eve gelmiyor değil. Siz de çalışırsanız daha kolay gelebilir, benim de yoğun olduğum zamanlar öyle yalnız hissetmiyorum kendimi.

Siz de evde tüm gün onu beklemektense bi işe girip çalışın böylece bu durum o kadar problem olmaz kafanız dağılır

Hayat genelde böyle, işten geliyoruz yorgun, ancak yemek yeniyor, sonrası yorgunluk
Hele bu ara hiç göremiyorum eşimi, sigarayı bıraktı, akşam krizlerini atlatmak için bir kaşık ilaç içip 9 da yatıyor, öyle kalıyorum ortada, kitaba sarıyorum, bırakma kararından dönmesin diye ses etmiyorum hiç, sanırım bir dönem böyle gidecek

Evet canım mesai saatleri baya yoğun haklısın.bide bebeğin var sanırım.mutfağı filan boşver.sabah bebekten dolayı zaten erken kalkıyosundur.o ara toplatsın.çay kahve seviyorsa yemekten sonra yap hemen yada yemeğe başlarken suyunu koy hemen hazır olsun.biraz sohbet edersiniz en azından.yada yemekten sonra meyve filan hazırla dizi seyredin.pazar günü de ayda bir en azından bebeği bırakıp biryerlere gidin sinema olabilir.

Mimara kahve yaramayabilir yalnız
Okul zamanı o kadar çok sabahlıyoruz ve bu yüzden kahve içiyoruz ki bünye alışıyor sanırım. Koca bir bardak kahve içip yatıp fosur fosur uyuduğum zamanları biliyorum
Çözüm eşinizin biraz kendini zorlayıp uykuyu en azından 1 saat ertelemesinden geçiyor bence. Bunu da onun istemesi lazım, zorlamayla birkaç gün yapabilir ancak.

Valla kardeşim benim eşim sabah 6 30 da çıkıp akşam 8de geliyor. Ayda 1 gün izni var. Özlüyo muyum? Çoook. Uyuyakalınca kızıyo muyum? Asla. Milletin kocası kahveden, arkadaştan, pavyondan çıkmıyo bizimkiler en azından ekmek parası öyle avut kendini. Allah ayrılık göstermesin bunlar gelir geçer.

Benim eşim öğlen 2 de gider gece 2.5 3 gibi gelir. Ben ne yapayım
Alışılmıyor tabi ki, ne için evlendim diyor insan.
Aybası sırf saatleri yüzünden değişikliği yapacak, hayırlısı olur inş.
Size de Önerim nasıl alışırsa öyle gider, işi masa bası diyorsunuz, az fedakarlık yapsın otursun akşamları. Bir hafta dinleniyorsa bir hafta dışarı çıkın.
Yoksa çok bunalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…