Eşimi polise versem mi?

çok seindim döndüğüne allah yardımın olsun bundan sonra inşallah mutrlu olursun..kendin içinde çouğun içinde en doğru şeyi yapmışsın.

kutuldugunuza sevindim bundan sonra allah yoplunuzu acik etsin
merak ettim o günden beri esinden bir haber yokmu

beni biraz fazla küçük görmüşsün gibi geldi canım:bbo: dikkat edersen eğitim durumum lisans ve 2 yılda bir ülkenin yollarına ve az çok diline alışabilecek kadar zekaya sahibim..hem dil yetmedi iyi derecede ingilizcem var..hiçbiri olmadı bir arkadaşım vardı ondan yardım isterdim..yani insan yapmak isterse herşeyi yapabilirsüprizzzzz ki yaptım da..yine de sağol ilgilendiğin için..:kahve:

güzelim bu kadar aklin basindaydida,herseyi biliyordunda neden cektin iki senedir bu adamin dayaklarini hakaretlerini .bende buraya takildim iste.

güzelim bu kadar aklin basindaydida,herseyi biliyordunda neden cektin iki senedir bu adamin dayaklarini hakaretlerini .bende buraya takildim iste.

canım takılma boşvermirmirmirmir şimdi konumuz o değil..lütfen burda 100 küsür kişi yardımcı olmaya beni anlamaya çalışırken radikal yorumlar yapma:bbo:

lütfen insanları yargılamadan önce anlamaya çalış bu hayat felsefen olsun..

daha cevap yazmayacağım:çok üzgünüm:

canım çooook üzüldüm haline.şu an benimde sorunlarım var.seni çok iyi anlıyorum.eşini belki seviyorsundur.hiç kolay değil çocuğunda var.ama adam arızalı bi kere ne yapman lazım bilemiyorum ama allah sana sabır versin allah herşeyi gönlüne göre versin annenede geçmiş olsun iyileşir inşallah kısa zamanda.ama sonuçta yurt dışında yaşıyorsun ve hakların daha çok.sana dahada yardımcı olurlar.türkiyede ise aile sorunu deyip işin içinden çıkıveriyor polisler.sen dayak yemişsin pek önemi yok yani burada.başıma geldiği için deneyimlerime istinaden söylüyorum.canım sen ne yapacağını daha iyi bilirsin sağlık huzur ve mutlulukla kal.

Canım senın durumuna ınankı cok üzüldüm:hayırlısıyla kurtulmussun:senı kırmak ıcın yazmadım ama yanlıs anlasıldım galıba:neyse hakkında hayırlısı olsun:saglıcakla kal:

chicek insallah bundan sonra hayatin daha iyie gider.sana ve cocuguna huzur mutluluk diliyorum allah hakkinda hayirlisini versin

Back
X