- 27 Mart 2025
- 17
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi oyleveyaboyle
-
Çok iyiydiYoo tabi ki yalnız değilsin balım, ben önce dövdüm sonra boşadım. Acilen sen de boşa.
Ha gitmiş yatmış ha sohbetini yapmış aynı şey. Başkasıyla hayaller kurup sizinle işini görmüş. Mide kabul etmez böylesini. İnsanın şeyininde gururu olur. Ne adam diye suratına bakın ne erkek diye görün o mahlukatı. Pislikler.Merhabalar
Daha önceden konumu açmıştım sizlere bu süreçte beni bir şekilde ikna edip eve döndürdü. Gayet iyi davranıyor vs. Fakat 2 hafta kadar önce hergün canlı sex kanallarında fink attığını öğrendim. Boşluk bulduğu her fırsatta. Ayrıca bir kadından bahsettirmiştim o ilk ayrılık sürecinde sohbet etmiştim o dönemde dertleştiği diye onunla da bayağı ilerletmişler 7 24 mesajlaşmalar cinsel içerikli şakalar çıplak kadın fotoğrafları atmalar birbirlerine hepsini çok yeni yakaladım. Tabi ki boşanacağım böyle bir şeyi affetmem mümkün değil. Çocuğum yok bu arada. Benim sorum başına böyle bir olay gelenler var mı nasıl hamleler yaptınız vs. Eminim ki yanlız değilimdir.
Çok büyük bir şekilde kandırıldığımı hissediyorum. Dışarıdan o kadar iyi efendi görünüyor ya anlatsam inanmazlar ekran ss leri tabi ki var. Ama bitti kabullenebileceğim birşey değil tabiki deHala eşim olarak anıyorsanız çok da bir şey yapmayacaksınız belli.
Herkes kendini kandırır kendi karaktersizligi bence hiç arkana bakmadan ayrıl cocugun olmadan farketmen de büyük nimet.Çok büyük bir şekilde kandırıldığımı hissediyorum. Dışarıdan o kadar iyi efendi görünüyor ya anlatsam inanmazlar ekran ss leri tabi ki var. Ama bitti kabullenebileceğim birşey değil tabiki de
Beni manipüle etmeye çalışacak biliyorum senin yüzünden gibisinden bu durumun duyulmasını da istemeyecek muhtemelen itibarı sarsılacak ailesinin gözü önünde. Yanlız inanılmaz acıtıyormuş böyle birşey başıma geleceğine ölsem inanmazdım 8 yıldır evli 15 yıldır da beraberiz çok yeni gördüm öğrendim gerçek yüzünüÖncelikle geçmiş olsun, boşanmak en güzel karar.
Yalnız aldatmak gibi aşağılık işlere girişen kadın/erkek fark etmeden, cümle aleme rezil etmek ne güzel olur ya. Maddi, manevi acımadan onu bitirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?