- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Ama sürekli bişeyleri ben düşünüp tek taraflı yapmaktan sıkıldım artık. Yani ben uğraşıyorum oda uğraşsın ne bileyim bi çiçek alsın bişey alsın bana en son 6 ay önce süpriz yapmıştı....Eşiniz sizin bu ilginizden ve kendisinin arada bir yapmasından gayet memnun.
Sistemi böyle kurmuşsunuz,
Cicim ayları bitene kadar devam edin sonra yavaş yavaş azaltırsınız zaten
Küt diye kesip boşuna tadınızı kaçırmayın derim.
3. yılımız biz hala devam ediyoruz karşılıklı jestlere vs ,ilişkiyi canlı tutar.
Bu şekilde düşününce kullanıldığınızı mı hissediyorsunuz.Eşiniz o sizin.Ama sürekli bişeyleri ben düşünüp tek taraflı yapmaktan sıkıldım artık. Yani ben uğraşıyorum oda uğraşsın ne bileyim bi çiçek alsın bişey alsın bana en son 6 ay önce süpriz yapmıştı....
Hayır çünkü eşimi sevdiğim için evliliğimizin rutine bağlanmasını isteniyorumay darlanmadın mı üç ay boyunca bunları yapmaktan...
Evliliği rutine sokmamak için bu tarz şeyler yapıyorum ama biz kadınlar ilgi bekliyor süprizler bekliyor ya bu ara o moddaym işte...çBu şekilde düşününce kullanıldığınızı mı hissediyorsunuz.Eşiniz o sizin.
Sizi seviyor mu,ilgileniyor mu,eksiğinizle ilgileniyor mu.Yaptığınız jestlere sevinerek,mutlu olduğunu belli ediyor mu.Ediyorsa bu bir nimet.
Bir arkadaş,eşine yemek hazırlayıp hoş da bir gecelik vs giyerek eşini karşılıyor.Eşi de sen or.pu mu olcan başıma deyip kadını dövüyor.Bir de bunları düşünün.
En önemlisi hissettirebiliyor mu kocanız olduğunu,gerisinin çok da önemli olmadığını düşünüyorum.
Herkesin iyi yapabildiği şeyi yapmasından yanayım.
Karşılığı aynı şekilde almayı beklerseniz hayal kırıklığı yaratır,evliliğinizi rutine sokarsınız.
Bi süre ilgisiz kalıcam bu akşamdan itibaren başlıyorum 10 dk sonra işten gelcek artık sınırlı davranıcam böyle bişeylern b*ku çıkıyo anlaşılantek taraflı olması yıpratıcı olur bence.
bi de artık sıradan bir hal alır, kıymeti kalmaz.
oyüzden dozunu ayarlayın.
burda ne konu açanları gördük, eşinin donuna kadar ütüleyip kıymet görmeyenler vs vs.
erkekler bi süre sonra bunu görevinmiş gibi algılayabiliyo malesef...
ben de aylardır hiç jest yapmıyom sizi görünce şok oldum.
gerçi hamileliğin ilk ayları hayattan soğuyo insan, onla alakalı da.
yine de herşeyin dozunda olması tarftarıyım.
bence sizde 2-3 haftada bi süpriz yapın.
hatta bana kalırsa ayda 1
ama bana kalmasın, benim içim geçik çünkü
Bi süre ilgisiz kalıcam bu akşamdan itibaren başlıyorum 10 dk sonra işten gelcek artık sınırlı davranıcam böyle bişeylern b*ku çıkıyo anlaşılan
Ah be canım hergün temizliklr kafa bozan insanım ben sabah 8 den akşam 5 e kadar hiç durmam hep süpürge bez değişik yemekler ütüler hiç ama hiç bişeyinş ihmal etmem ilgimide gösteririm ama bakalım şimfi nolcakİşin gücün bulaşığın temizliğin yok mu arkadaşım.
Bende ilgiyi seven ve ilgi göstermeyi seven biriyim ama karşılığını göremezsem (yani sebebi yoksa) kılımı kıpırdatmam.
İlgini çekersen de artık ilgisiz olduğunu söyleyecek belki daha da surat asacak daha da ilgisiz olacak.
Böyle alıştırmışsın malesef, ilgiyi kesince ilgi görmek herkeste işlemiyor.
Yok soğuk olmucam ama çokta ilgili olmucammoralini bozmak istemem tatlım, ilk aylarını dolu dolu yaşamak istemen çok güzel.
ama biraz özlesin bu hallerini, sıradanlaşmasın yani.
tabi soğuk da davranma hoş olmaz, adamın suçu yokki.
sadece orta yolu bul, dengede tut ilgini, biraz arasın o hallerini...
İşe gir çalış bak garanti işler bu yöntem, kendine bile zor zaman ayırırsın.Ah be canım hergün temizliklr kafa bozan insanım ben sabah 8 den akşam 5 e kadar hiç durmam hep süpürge bez değişik yemekler ütüler hiç ama hiç bişeyinş ihmal etmem ilgimide gösteririm ama bakalım şimfi nolcak
Bende eşimde boğa burcuyuzAy ben bunalırım valla ... Yengeçmisin?
Bende boğayım.. Yapı meselesi sanırımBende eşimde boğa burcuyuz
Bende eşimde boğa burcuyuz
Zırt pırt dediğşm hergün ona mum ışında yenek hzırlamadm tabi ayda 1 kez filan yapıyorum ama en azından düşünebiliyorum.Evliligin rutine baglamamasi icin zirt pirt surpriz, butun gun mic mic takilmak gerekmiyor, rahat olun. Bunlar bile bayar insani. Daha 3 ayda bu ne yahu... Arada sirada yapin da tadinda kalsin. Her seyi tadinda birakmak lazim. Cok beklentiye de girmeyin. En son surprizi 6 ay onceyse, evlenmeden once cok surprizci biri olmadigini bilip kabul etmissiniz demektir. Insanlari zorla istediginiz kaliba sokmaya calismak bosa enerji kaybi, anlamsiz. kendinize esiniz disinda ugraslar bulun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?