Eşimi sevemiyorumm

damlaaa007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
447
682
33
33
Konu doğru yerde mi bilmiyorum kızlar k.bakmayin öncelikle 2 yıllık evliyim 1 yaşında bebegim var esimle severek evlendik basta hersey cok güzeldi ancak hamile kaldiktan bir kac ay sonra esim cok degisti alkol zaten aliyordu ancak nadirdi kendini alkole vermeye basladi eve gelmemeye basladi benim hamileligim sorunlu gecmisti yeteri kadar ilgilenemedim onunla ama hamilelik yani bu keyfi degil ki altinlarimi benden habersiz almış baska kadinlarla yemis icmis aldatti kac kere en son evi terkettim ancak ailemde her yaptigima aldigima karisir oldu 3 ay ayri yasadik yalvardi degistim dedi bebegim icin geri döndüm çalışıyor suan ama yine iciyor ve o kadar ilgisiz ki robot gibi evde ne muhabbet eder ne birsey ailem yakinimda degil kimsem de yok aksama kadar cocugumla evde yalniz deliriyoruz zaten ictigi icin gece 12 den once gelmiyor gelince de birbirimizi yiyoruz defalarca konustum ama hep o hakli ne yapcagimi bilmiyorum sevemiyorum olmuyor ama bosansam isim gücüm de yok ne yapcam

devam ederek kendine kötü davranılmasını resmen onaylıyorsun. yok mu arkanda duracak ailen? çocuğuna bakacak annen? gir çalış ama yine bu pis herifin eline bakma. hem alkol var hem aldatma var ilgisizlik had safhada. sen kendine değer vermezsen elin herifi neden versin ki?

Ya aileme defalarca dedim sabret sabret baska dedikleri birsey yok bebegim de cok huysuz emiyor ailemde ayni sehirde değil kimse de yok cevremde kafayi yemek üzereyim

Bebeğine ailen baksa sen de bir işe girip çalışsan olmaz mı? Ha ama kararının arkasında duramayacaksan boşuna gitme evden.. Yerinde olsaydım böyle bir herifle aynı evde durmak için hiçbir bahanem olamazdı.. Öyle bir ortamda bebeğin sağlıklı bir psikolojiyle büyümez emin ol.. Onun için bile bir dakika durmaman gerek..

Inan durmak istemiyorum ama ailem bosanmami onaylamıyor bir türlü sabret gecer düzelir icmese adamin birseyi yok diyip duruyorlar anlatamiyorum ya babam da ayniydi annem hep sikayet ederdi diyorum sen cektin yillarca neden ben de cekeyim e cocugun var diyor onun icin sabret diyor cocuk surekli agliyor dogdugu gunden bu yana ne zaman aileme gitsem cocugun aglamalari duruyor

Sevilecek bir yanı yokmuş zaten; sevsen tuhaf olurmuş.

İnşallah kendine tez zamanda çeki düzen verir. Aile büyükleri bişey demiyor mu?
Onun ailesi hic ilgilenmiyor yeterki bize bulasmasin hesabi benim ailemde sabret duzelir diyor sadece 34 yasinda nasil duzelsin ki bu zamana kadar duzelmemis

Ailenin olduğu şehre git sende, o şehirde kalmak zorunda mısın ? Kayinvalide kayınpeder yok mu onlarda mi bişey demiyor oğullarına?
Ailemin olduğu yer küçük bi yer babam laf söz olcak diye istemiyor ya daha ne diyeyim ki size hâlâ bu düşüncede ailem onun ailesi ne ararlar ne sorarlar bize bulasmasin hesabi

Allah yardimcin olsun canim ev kendinizinmi kiradamsiniz once onu sorayim eger bebegine anen filan bakabilcek birisi var ise calisabilirsin bence kendini ayakta tutana kadar sabret derim.gercekten caresiz durumdasin ..

Alkolik baba= sorunlu cocuk demektir
Sorun psikologlara, onlara gelenlerin cogu cocuklugunda ihmal edilmistir, baba figuru yoktur ya da vardir ama yoktur.

Bulacaksin bir caresini.

Evlilik oturmadan direkt bebek yapinca sonu bu oluyor. Evlenir evlenmez yapmayin şunu Allah askina.
Belki cocuksuzken bakacaktin adam alkolik, tek basina donecektin ailenin yanina calisacaktin.
Ama cocuk ayak bagi. Hergun ayni konular açiliyor şuraya. Bebegim var donemem-calisamam vs.

Her evliligin harci degil, kolay degil. Daha kendileri buyumemis, olgunlasmamis, sorumluluk alamayan adamlarla hadi evleniliyor, bari cocuk.icin acele edilmesin.
Bilinclenin hanimlar, kaza maza da demeyin.

Allah yardimcin olsun canim ev kendinizinmi kiradamsiniz once onu sorayim eger bebegine anen filan bakabilcek birisi var ise calisabilirsin bence kendini ayakta tutana kadar sabret derim.gercekten caresiz durumdasin ..
Kendimize ait bende öyle düşünüyorum ama cok zor sabredemiyorum ya

Kaza degil haklisiniz yazinizda kesinlikle ben isteyerek yaptim çocuğu hicbir bahanem de yok kaza vs gibi cocukluk herhalde ne bilim neden öyle bir karar verdim o anda keskelerinde faydasi yok tabi malesef

Kaza degil haklisiniz yazinizda kesinlikle ben isteyerek yaptim çocuğu hicbir bahanem de yok kaza vs gibi cocukluk herhalde ne bilim neden öyle bir karar verdim o anda keskelerinde faydasi yok tabi malesef
hani sizde olan olmus da ben burayi okuyanlar acisindan diyorum. Evleniyorlar 3 aylik evliyim neden hamile kalamiyorum vs diye konu açiyorlar.

Allah sizi de en guzel sekilde selamete çikarsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…