Eşimi sevemiyorumm

Amin çok teşekkür ederim belki 100 kere konustum avukata kadar gittim aldattiginda ancak ailemin diretmesiyle yine bi sans verdim ve yine olan bana oldu

Sizinle ve bebeginizle ilgilenmiyor vakit gecirmiyor aksamlari iciyor anca yatmaya geliyor tartisinca nasil hep o hakli cikabiliyor anlamadim. Bu sekilde yurumuyorsa oturup konusup iki taraf da karsilikli rahatsizliklarini soylemeli ve karsilikli uzlasmaya varilip yeni bur baslangic misali devam edilmeli bence ve bunun icin de iki tarafin da istekli olmasi gerekir. Aksi takdirde ickiyi birakmadikca bugun yarin iyi olsaniz da ilerde yine sorun o bebeginizin riskini bunlara yatiriyor suan bugunku mal varliginiz varsa ondan yiyiyor yoksa olmasini engelliyor. Benim enistem de cok icerdi iyi bi hayatlari vardi simdi emekli kiradalar hala borclari var her yere teyzem birakamadi cunku kendi basina maddi gucu yoktu nafakayi vermez diye dusundu galiba orasini tam bilemeyecegim. Ama karsilikli yeni baslangic yapin yavrucaginiz icin. Geleceginiz icin.

Inanin ki çok konustuk tamam diyor söz veriyor 1 ay düzeliyor 2.ay yine aynı bu kısır döngünün icinde dönüp duruyoruz sürekli sil bastan zaten bebegim çok huysuz hic durmuyor lavaboya bile gidemiyorum 10 dakkada bir emiyor bütün yük bende ona kalsa calisiyormus eskisi gibi kadin kiz yokmus hayatinda eskisi kadar cok icmiyormus ne yani bunlar icin ona tesekkür mü etmeliyim anlayamadim bu mantikta kendisi böyle düşünen bi adamla nasil nir ömür gecsin diyorum

Azaltmak degil birakmak gerekiyor paralari bitince azaltiyorlar cunku. Allah yardimciniz olsun en dogru yolu gostersin size insallah, ben yanlis yonlendirmek istemem cok ciddi bir konu

evlenip barklanmissiniz hala aile onayi olmadan hareket edemiyorsunuz. kendi hayatinizi dusunun ailenizi veya bir baskasini degil girin bir ise calisin adamdan bosanin kendinize daha fazla eziyet cektirmeyin. cocuk bir sekilde buyur ama sizin omrunuz bir daha geri gelmez.

Ya varya anne olmak baba evine donmek cok zor aşağıya tukursen sakal yukari tukursen biyik öyle erkeğe nalet olsun evleniyorsun ve aldatiyorsun nankör ,kadın sana evlat vermiş ...

"Altınlarımı habersiz almış başka kadınlarla yemiş" ten sonrasını okumadım...

Zira bu adama hala EŞİM diyor olman sinirlerimi bozmaya yetti...

arkadaşlar bu kadıncağızın bebeği emzikte işi gücü yok ailesi de kabul etmiyor kocası da aldatıyor içiyor yani istemiyor. lütfen tavsiyelerinizi ona göre verin.
mor çatı ile ilgili bilgisi olan biri mesela bu konuda yazabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…