- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 33
- Konu Sahibi damlaaa007
-
Amin insallah cümlemizehani sizde olan olmus da ben burayi okuyanlar acisindan diyorum. Evleniyorlar 3 aylik evliyim neden hamile kalamiyorum vs diye konu açiyorlar.
Allah sizi de en guzel sekilde selamete çikarsin...
Ya işte benim bebegimi gormeniz gerek gercekten diger bebekler gibi degil bu olaylardan mi bilmiyorum agzina tek lokma sokamiyorum sadece emiyor birde bendn baska kimseye gitmiyor hos ben yanindaykende sürekli kucagimdan inmiyor babasina dahil gitmiyorSütten kesmene gerek yok tüm gün çalıştım emzirirken
Kesinlikle bende ayni fikirdeyim artik düşünmekten hayatimi yasayamaz oldum ya sürekli birseyini buluyorum kendimi aptal gibi cirkin biri görmeye basladim ozguvenimi yerle bir ettiNapacaksiniz alacaksınız nafakanizi aldattı mi gelecek mi diye düşünmeden keyfinize bakacaksıniz. Bir de çalışmaktan korkmayin çalışın yani.
Amin insallah bulunur tabi ama cok tehdit ediyor ya birde cok alkol alinca kavgaci ne yaptigini bilmez birisi korkuyorum da biraz cocugu bi ara zorla aldi kucagimdan git falan dedi sarhosken ne bilim korkuyorum iste acikcasiEşin düzelmez defalarca aldatmış daha 2 yıllık evlisin
Çocuk için acele etmen hata olmuş
Ailen desteklemese bile bir işe girebilirsin
Çocuğuna evde baktıracak birilerini bulamaz mısın
Komşu vs gibi
Çok yüksek olmayan bir ücrete belki biri bakmak ister
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Bana gore kimse kimseyi aldatamaz yani başkasının yaptığı hata başkasının gururunu kıramaz. Yani farkında olsa aslında kendinin ne kadar basit ve ne kadar aşağı düzey hareket olduğunu.kadın olsa bunun adına o... derler peki erkek olunca bunun adı o... olmuyor mu oluyor daha da ötesi. O yüzden sizin ozguveninizi o kıramaz gücü bile yetmez.kendi kendini yerle bir ettikten sonra...Kesinlikle bende ayni fikirdeyim artik düşünmekten hayatimi yasayamaz oldum ya sürekli birseyini buluyorum kendimi aptal gibi cirkin biri görmeye basladim ozguvenimi yerle bir etti
Çok tesekkür ederim iste bu yaptiklarini kabullenemiyor konuyu acinca gecmisi kapat artik diyor nasil kapatayim kiBana gore kimse kimseyi aldatamaz yani başkasının yaptığı hata başkasının gururunu kıramaz. Yani farkında olsa aslında kendinin ne kadar basit ve ne kadar aşağı düzey hareket olduğunu.kadın olsa bunun adına o... derler peki erkek olunca bunun adı o... olmuyor mu oluyor daha da ötesi. O yüzden sizin ozguveninizi o kıramaz gücü bile yetmez.kendi kendini yerle bir ettikten sonra...
Amin insallah bulunur tabi ama cok tehdit ediyor ya birde cok alkol alinca kavgaci ne yaptigini bilmez birisi korkuyorum da biraz cocugu bi ara zorla aldi kucagimdan git falan dedi sarhosken ne bilim korkuyorum iste acikcasi
ancak ailemde her yaptigima aldigima karisir oldu
yazık çocuğa üzüldüm...Konu doğru yerde mi bilmiyorum kızlar k.bakmayin öncelikle 2 yıllık evliyim 1 yaşında bebegim var esimle severek evlendik basta hersey cok güzeldi ancak hamile kaldiktan bir kac ay sonra esim cok degisti alkol zaten aliyordu ancak nadirdi kendini alkole vermeye basladi eve gelmemeye basladi benim hamileligim sorunlu gecmisti yeteri kadar ilgilenemedim onunla ama hamilelik yani bu keyfi degil ki altinlarimi benden habersiz almış baska kadinlarla yemis icmis aldatti kac kere en son evi terkettim ancak ailemde her yaptigima aldigima karisir oldu 3 ay ayri yasadik yalvardi degistim dedi bebegim icin geri döndüm çalışıyor suan ama yine iciyor ve o kadar ilgisiz ki robot gibi evde ne muhabbet eder ne birsey ailem yakinimda degil kimsem de yok aksama kadar cocugumla evde yalniz deliriyoruz zaten ictigi icin gece 12 den once gelmiyor gelince de birbirimizi yiyoruz defalarca konustum ama hep o hakli ne yapcagimi bilmiyorum sevemiyorum olmuyor ama bosansam isim gücüm de yok ne yapcam
Ah bebeğimm durumlarımız benziyo ama vahim olan n8ktalar biraz farklı.Bittercoffee abla en objektif yorumu sen yaparsın.
Alışacak, sütten kesmekle size olan düşkünlüğü geçmeyecekYa işte benim bebegimi gormeniz gerek gercekten diger bebekler gibi degil bu olaylardan mi bilmiyorum agzina tek lokma sokamiyorum sadece emiyor birde bendn baska kimseye gitmiyor hos ben yanindaykende sürekli kucagimdan inmiyor babasina dahil gitmiyor
Bebegi niye sutten kesiyorsun?Bebegimi sütten kescem biraz daha zaman gecsin istiyorum çok da küçük kiyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?