Eşimi sevemiyorumm

Sütten kesmene gerek yok tüm gün çalıştım emzirirken
Ya işte benim bebegimi gormeniz gerek gercekten diger bebekler gibi degil bu olaylardan mi bilmiyorum agzina tek lokma sokamiyorum sadece emiyor birde bendn baska kimseye gitmiyor hos ben yanindaykende sürekli kucagimdan inmiyor babasina dahil gitmiyor

Napacaksiniz alacaksınız nafakanizi aldattı mi gelecek mi diye düşünmeden keyfinize bakacaksıniz. Bir de çalışmaktan korkmayin çalışın yani.

Eşin düzelmez defalarca aldatmış daha 2 yıllık evlisin
Çocuk için acele etmen hata olmuş
Ailen desteklemese bile bir işe girebilirsin
Çocuğuna evde baktıracak birilerini bulamaz mısın
Komşu vs gibi
Çok yüksek olmayan bir ücrete belki biri bakmak ister
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Napacaksiniz alacaksınız nafakanizi aldattı mi gelecek mi diye düşünmeden keyfinize bakacaksıniz. Bir de çalışmaktan korkmayin çalışın yani.
Kesinlikle bende ayni fikirdeyim artik düşünmekten hayatimi yasayamaz oldum ya sürekli birseyini buluyorum kendimi aptal gibi cirkin biri görmeye basladim ozguvenimi yerle bir etti

Amin insallah bulunur tabi ama cok tehdit ediyor ya birde cok alkol alinca kavgaci ne yaptigini bilmez birisi korkuyorum da biraz cocugu bi ara zorla aldi kucagimdan git falan dedi sarhosken ne bilim korkuyorum iste acikcasi

basligi gorunce eşinizin cok iyi oldugunu ama buna ragmen sizin onu sevemediginizi yazacaginiz bi konu bekliyodum.sizin esinizi kim olsa sevmez.ne kadar kotu sey varsa hepsi onda mevcut.altinlarinizi calmis aldatmis kac kere ustune alkolik daha ne yapsin ki.

Kesinlikle bende ayni fikirdeyim artik düşünmekten hayatimi yasayamaz oldum ya sürekli birseyini buluyorum kendimi aptal gibi cirkin biri görmeye basladim ozguvenimi yerle bir etti
Bana gore kimse kimseyi aldatamaz yani başkasının yaptığı hata başkasının gururunu kıramaz. Yani farkında olsa aslında kendinin ne kadar basit ve ne kadar aşağı düzey hareket olduğunu.kadın olsa bunun adına o... derler peki erkek olunca bunun adı o... olmuyor mu oluyor daha da ötesi. O yüzden sizin ozguveninizi o kıramaz gücü bile yetmez.kendi kendini yerle bir ettikten sonra...

Çok tesekkür ederim iste bu yaptiklarini kabullenemiyor konuyu acinca gecmisi kapat artik diyor nasil kapatayim ki

Amin insallah bulunur tabi ama cok tehdit ediyor ya birde cok alkol alinca kavgaci ne yaptigini bilmez birisi korkuyorum da biraz cocugu bi ara zorla aldi kucagimdan git falan dedi sarhosken ne bilim korkuyorum iste acikcasi

Savcılık kararı ile evden uzaklaştırılmasını iste
Bu işlerin şakası olmaz

ancak ailemde her yaptigima aldigima karisir oldu

Şu hödükleri hatta onların görmemiş ailelerini bile yıllarca çekiyorsunuz. Her türlü fiziksel, psikolojik şiddeti görüp yine de 'ailemle yapamadım' diyorsunuz ya hiç anlamıyorum. Hem de hiç..

Adam bir de hırsızmış, orada burada kadınlarla olmuş. Ne bekliyorsunuz bu evlilikten daha?

Keşke böyle durumlarda da kadin sığınma evleri kadinlara destek çıksa çocuğuna baksa biri sen calissan.herifi geçtim kendi ailen indirmiş sana darbeyi.sonra bu kadınları adamlar neden öldürdü.sanki evlenince evlatlık muamelesi farz kadınlara elden ayaktan kesildiklerinde ne hakli aman beklerler bu kadindan.

yazık çocuğa üzüldüm...

Sevemediğinden yakınıyorsun da zaten bir zahmet sevme. Sevme ki kurtulman daha kolay olsun. Ne kendine ne çocuğuna bu kötülüğü yapma. Hadi alkol problemi çözülse, aldatmasına altınlarını başkalarıyla yemesine ne kılıf uyduracaksın? Ailenle zaman içinde yeni bir düzen kurabilirsin diye düşünüyorum. Bir süre sonra bir işe girersin çok yüksek maaş alman ya da harika bir pozisyonda olman gerekmiyor. Sen işteyken bebeğine annenler bakar ne de olsa torunları. Hem çalışırsan aldığına harcadığına da karışan olmaz...

Böyle birini zaten sevemeyin, sevmeyin. Aldattıktan sonra sizi yalvar yakar eve döndürüp akıllanacagına, tırnagınıza bile kul köle olacagına bir de size kötu davranıyor hadsiz. Erkeklerin bu sacma piskinlikleri nereden geliyor acaba.
Her seyden evvel, bir işe girmeniz lazım. Bunun icin de önce bebisinize bakabilecek güvenilir birini bulmanız lazım (komsu-arkadas gibi)
Bunu saglayabilirseniz gerisi corap sökügü gibi gelir.
Eger bebeginize bakacak birisini bulamazsanız, o halde direkt ailenizi ikna edin ve ailenizin yanına gidin. Bosanma davasını acın. 1-2 ay ailenizin yanında kalın, bebeginiz de onlara alısır böylece. Siz de biraz toparlanıp işe baslarsınız. Ardından dilerseniz kendinize ev tutup sıfırdan baslarsınız her seye.
Ihtiyacınız olan sey biraz cesaret.

Bittercoffee abla en objektif yorumu sen yaparsın.
Ah bebeğimm durumlarımız benziyo ama vahim olan n8ktalar biraz farklı.

Benim eşim toparlamaya çalışıyo ilgili alakalı da.. her isteğimi yerine getirmeye çalışıyo.. ama beni biliyosun ona eski ilgim kalmadığından baya normal yaşantıma devam ediyodum. Ben onun üstünden elimi çekince o toparladı kendini. Bi de işinden dolayı pek eve gelmediği ve haftada bir iki görüştüğümüz için beni dertlemiyo sorunlar artık. Evde olduğunda da sürekli bi gezme halindeyiz :)

Konu sahibine de diycek bi şeyim yok ki.. gidecek bi yeri ve kendine ve evladına bakıcak durumu olmadıktan sonra zor yani. Oluruna bırakıp plan yapıcak geleceğiyle ilgili. Mesela bi iş bulup girse para biriktirse ev tutsa annesi evladına baksa bu şekilde rahat eder ama her kadın bunu yapamıyo veya şartlar uygun olmuyo.. Allah yardımcısı olsun..

Eee?? Senin altinlarini senden habersiz alip satiyor ve baska kadinlarla yiyor? Aldatmiş ve hala devam ediyorsun. Aileni herseye karisiyor diye istemiyorsun ama esin aldattigi halde onu istiyorsun cok garip! Gidecek yerin var ama hala o evdesin!

Alışacak, sütten kesmekle size olan düşkünlüğü geçmeyecek
Bizimkiler de ağlıyordu ama alışıyorlar zamanla

Arkanizda kimse yoksa biraz disinizi sikip bebeginizin biraz buyumesini bekleyin. Sonra bir is bulup basinizin caresine bakin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…