Eşimi sevemiyorumm

esinizin ailesi bir sey demiyor mu bu duruma ?
Evlenmeden once alkol var miydi
yillar gecsede giden senin gencligim ve ruhun oluyor. kimse ailesi ile yasamaktan memnunda degil bekar olsada. o yuzden ya ailenin cenesi ya sarhos bir adamla omur karar senin.

Konu başlığına bakınca sorun sadece sizin sevgi verememeniz sandım da,neyini seveceksiniz ki ?

Ailemin olduğu yer küçük bi yer babam laf söz olcak diye istemiyor ya daha ne diyeyim ki size hâlâ bu düşüncede ailem onun ailesi ne ararlar ne sorarlar bize bulasmasin hesabi
Hay Allah'ım ya..
Bir baba olarak, kizim biz senin arkandayiz demesi ve yapmasi gerekenler varken, hala millet ne der ne laf eder dusuncesindeler..
Tamam bi sure yapici olmaya calismislardir.. Hani evliliginiz bozulmasin diye.. Ama bi yere kadar yani..
Olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok..
Suan tek basina bir sey yapacak durumda degilsiniz sanirim..
Siz en iyisi ailenize bu konuda biraz daha baski yapin..
Olmuyor yapamiyorum diyin..
Onlar anlayana kadar devam edin..

Alip gits3n cantani ailen almaz mi seni eve

Bebegimi sütten kescem biraz daha zaman gecsin istiyorum çok da küçük kiyamiyorum
Sütü fln bahane etme cnm işe gittiğin saatlerde mama içer bebek aç kalmaz yani.. cesaretin yok Bekleyiş içindesin belki eşim değişir diye.. ama değişmeyecek .. boşanmam diyorsan kendi kendine yetmeye çalış. Mesela bi gün alışveriş bi gün bebeğini oyun alanına götür bi gün çık bebeğinle dolaş gez eve o adama bağlı kalma.. bi süre görmezden gel hatta o yokmuş gbi davran..

E sevme bu adami zaten.

Elin karisiyla kiziyla yiyecek ve her gece zikkimlanacam parasi varsa nafaka odeyecek parasi da vardir. Delillerin saglam olsun. Bosa hayatina bak.

Sanki bu ortamda buyuyen cocuk mutlu ve saglikli mi olacak?
(Ickiye karsi degilim ama aileyi ihmal ettiren gecelere kadar surekli disarda kalmaya vesile olan ve sapitmaya kaydiran her seye karsiyim.)

Ailemle yapamadim demedim ki ben farkli yerlerdeyiz dedim evlilikten bir beklentim yok zaten sadece nasil bir yol izlemek icin biraz fikirlere ihtiyacim var

Ya bahane degil annem cok israr ediyor biraz daha dur bekle hastalanir cocuk vs diyor ben kesinlikle bosanmayi kafaya koydum ama cok tehdit ediyor korkuyorum biraz

Alır tabikide yinede destek olurlar ama 3 gün sonra herşeyime karışıyorlar aldığım istedigim seyleri sorun yapıyorlar cocuga biz aliyoruz herseyi diyorlar gücüme gidiyor

Değişmez. Evliliğinizi devam ettirirseniz ömür boyu cekersiniz. O gece 12 de gelmeler sabaha karşı olur. Çocuğunuz babasından nefret eden psikolojisi bozuk bir birey olarak büyür. Sizin ömrünüz çürür yol yakınken boşanın iş bulup kendi ayaklarınız üzerinde durana kadar ailenizden destek alin ne kadar karışırlarsa karışsınlar sabredin.

Bende son care bunu düşünüyorum zaten bir ara ayrildik 3 ay kadar eve hic gelmiyordu daha 1 hafta olmustu dogum yapali ailemle yasadim ama ailemin baskısı yüzünden geri döndüm yani ailem illa baris diye diretti keske donmeseydim

Esinizin aldattigini kanitlayabilirseniz ayrilin saglam bir nafaka alirsiniz cocukta var. Hem calisip hem nafaka alirsaniz ailenize de maddi anlamda yardimci olursunuz ses etmezler heralde size. Dayan sabret ne demek yahu cocuk var diye bahane mi olur. Bu adamin cocuga ne faydasi varki zaten.

Cocugu sütten kesin normal mamaya yiyeceklere alistirin esinizle konusun son kez toparlamazsa yolunuza bakin derim.. Allah yardimciniz olsun

Bende yeni evlendiniz eşinize ısınamadınızsandım.
Böyle bir eşi kimse sevemez.

Eğitiminizi tamamlayın. Kendinizi geliştirin, kurslara gidin, gerekirse bilgisayar ve dil öğrenin. Yeni bir çevre yapın. Sonra da iş bulun ve boşanın.

Çocuk için nafaka vermek zorunda. O zamana çocuk da 3 yaşına gelir, kreşe bırakıp çalışabilirsiniz.

Bebeğine çanta yap kendine çanta yap git polise can güvenliğim yok kadın sığınma evine yerleşmek istiyorum de onlar zaten yardımcı oluyorlar orda ilk başta bir aylık deneme gibi bir süreç var o süreçte zorlanan var diğer yere geçince rahat edersin hem daha sonra yardım da ediyorlar hem.senin gbi kaç gbi var oralarda ben hatırlıyorum biri anlattı 40 gunluk bebekle geleni anlatıyordu bir tanıdık biz baktık o koğuş hep yardım ettik 8 ay boyunca hala da dışarı çıktı iki tarafta görüşürler mesela dostluklar kazanılıyor bence yabana atma bu dediğimi çünkü alkolü biri değişmez bir halta bir işe de yaramaz bunu daha fazla geç olmadan yap ki hayatını kurabil

Ailemle yapamadim demedim ki ben farkli yerlerdeyiz dedim evlilikten bir beklentim yok zaten sadece nasil bir yol izlemek icin biraz fikirlere ihtiyacim var

"ancak ailemde her yaptigima aldigima karisir oldu" diyen sensin o yüzden yazdım 'yapamadım' diyorsun diye.
Bu kocayı çekmektense ona buna karışan aile ile olurum daha iyi.
Aslında en iyisi boşanıp ayrı evde kendi düzenini kurman kafan da rahat olur ama maddi olarak imkanın olmayacağı için bir süre ailenin yanında idare etmelisin.

Ev sizin iş. Adamı evden yollayın,dava açtığınızda zaten size nafaka bağlarlar.
Böyle bi insan da sevilmez ki zaten haklısınız yani. Kendinizi çaresiz hissetmeyin bu adama katlanmaktansa bence boşanmalısınız. Size bir katkısı da yok ış akşama kadar yine yalnızsınız. Gece yatmaya biri gelmiş,gelmemiş ne fark eder?

İşin gücün yok diye kendini o adama mecbur hissetme boşan bence ailenle.bi süre yaşa çalış para kazan ilerde çocuğunla kendi evini kurarsın.

Bende aynı fikirdeyim ancak ailem karşı cikiyor kafam cok karışıyor ev babasının üzerine bide kovsam da yüzsüz ya gitmez diretirsem de döver eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…