eşimi seviyor muyum ?

Allah yardım etsin evlilik ne zor şey...
Mesaj konusundan bende şüphelendim. Ailesi konusuna gelince madem evin ayrı, gidelim derse git misafir gibi geri dön bunun için tartışmaya kötü olmaya değmez.

gidelim dedim canım ama şimdide o gitmem diye tepiniyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım

evet, artık bunu düşünmeye başladım seviyor muyum acaba artık herşey batıyor gibi geliyor kaynanamlara gidecektik önceki konuma biliyorsunuz kızlar ama eşim beni yedi bitirdi gidecem diyen adam şimdi gitmicem vazgeçtim diyor nedir derdi anlamadım bana vurmasıda cabası :( eşimin ailesinden nefret ediyorum kaynanam benim evime ziyarete gelmek istiyormuş ama paramız yok diyor bakın kızlar parası olmayan kadın görümceme va kaynıma düğün yapıyor bu ne perhizdir anlamadım :( bıktım yıldım artık eşim gitmicem diyor ben ailemi görmek istiyorum bitaraftan iş yerinde ki kızla olanları hatırlıyorum acaba aldatılıyor muyum ? kısacası çok karışığım :( bana akıl verin kızlar :( beni aldatıyor mudur işyerinde ki kızı yine gördüm kız eşime bir tuhaf bakıyor :( sonrasında eşimin bana vurması :( 10 çıktık biz bu adamla :( sonrasında kaynanam olacak kadın bıktım artık herşeyden :( memuriyete geçip :( buralardan kaçsm mı ? :((( herşey beni boğuyor artık :(

sevgi o kadar basit birşeymidir ki kendınızı sorgulama ıhtyacı ıcıne sokmussunuz anlayamadım...eşinizin size vurması affedilemez tabiki ki ama siz kocanıza ve ailenize ön yargılı davrandıkca mutlu olamazsınız ki...eşim beni aldatıyormu diye düşüneceğinize evliliklerde hataların tek taraflı olmadıgını yaptıgınız hatalarını oturup düşünün diyorum paranoya yapmayın

[ya bencede evlenıp bı adım atmıssın devamı ıcın elınden gelenı yapmalısın bence..bende sevgılımle cok kotu donemler gecırıyorum ..ama bırbırımızı bırakma dusuncesı olmuyor...sevıyorsundur cunku severek evlenmıssındır..sadece aklın karısık olanlardan dolayı.bıraz zamn ver kendıne hakım olmaya calıs.onun davranıslarını gozetle ama bellı etme .sen ılımlı davranınca o sana karsı nasıl davranıyor?

sevgi o kadar basit birşeymidir ki kendınızı sorgulama ıhtyacı ıcıne sokmussunuz anlayamadım...eşinizin size vurması affedilemez tabiki ki ama siz kocanıza ve ailenize ön yargılı davrandıkca mutlu olamazsınız ki...eşim beni aldatıyormu diye düşüneceğinize evliliklerde hataların tek taraflı olmadıgını yaptıgınız hatalarını oturup düşünün diyorum paranoya yapmayın

canım bunun paranoyası falan kalmadı ailesine hakaret eden adam şimdi ailem ailem demeye başladı ( halbuki ailesine kötü konuşmamasını söylerdim ki ) ailesi bize destek olmadığı gibi evlliğimizi hep engellemeye kalktı sonrasında yuvamızın huzurunu kaçırdılar arayıp kocamı doldurmalarıyla şimdiyse gelecez ama size bana yol parası yolla diyen bir kadın var 2 de görümcem parasında değilim ama hiç sormuyor geçiniyomusunuz diye ben düğün borcuyla cebelleşiyorum umrunda değil kadının şimdi görümcelerimi evlendiriyor :( eşimde bir kızla konuşuyor mesajları var eve geç gelezken eve geç geliyor kızın mesajıysa geldim :( sence paranoyak mıyım ?

[ya bencede evlenıp bı adım atmıssın devamı ıcın elınden gelenı yapmalısın bence..bende sevgılımle cok kotu donemler gecırıyorum ..ama bırbırımızı bırakma dusuncesı olmuyor...sevıyorsundur cunku severek evlenmıssındır..sadece aklın karısık olanlardan dolayı.bıraz zamn ver kendıne hakım olmaya calıs.onun davranıslarını gozetle ama bellı etme .sen ılımlı davranınca o sana karsı nasıl davranıyor?

ılımlı davranıyorum ama adım atılmıyor bunaldım of pof :( bizde çalışıyoz ama ne afra yapabiliyoz ne tafra eve gelip koştur koştur yemek yapıyoruz ama nerde emeklerimi gören fazla verici oldum sanırım bu evlilikte yorgun argın işten gelip kocanın ayağına terlik su getirir değerini düşürürsen olacağı bu diyorum sadece kendime babama yapmadığım hizmeti kocama yaptım yaranamadım her konuştuğunda ne yaptın ki benim için diyor :(((

Cevap veriyorum : Seviyorsun.

Ancak kriz yönetimi konusunda başarısızsın :)

eşinin ailesiyle sorun yaşamışsınız ama alttan almaya bak..yani ailem diye tutturdu diyosun zaten hep böyle olur..sen görüşmeyecem dersen ailesini kötülersen sen suçlu olursun..aile konusu çok hassas..bende çok yaşadım ama artık düşünmemeye çalışıyorum ya da eşime yansıtmamaya çalışıyorum...çünkü zamanında olan bi sorunu benimle annesinin arasında adı gib bildiği halde haklı olduğumu şimdi sen haksızdın diyo..erkekler nankör valla...bu arada vurma konusu çok kötü..mesaj olayında da emin olmadan bişey deme derim hiç farkında değilmişin gibi davran eşine bişey deme ama takibe al...şimdi eğer öyle bişey varsa sen onu suçladığında tedbir alır belki o yüzden bilmiyo gibi davran..ben eşini sevdiğini düşünüyorum..yoksa hiç bişeyini kafana takmazdın...umarım aranızdaki sorunlar çözülür...birbirinizi suçlamak yerine sakince konuşmaya çalışın..yoksa hiçbir sonuca varamazsınız..

ılımlı davranıyorum ama adım atılmıyor bunaldım of pof :( bizde çalışıyoz ama ne afra yapabiliyoz ne tafra eve gelip koştur koştur yemek yapıyoruz ama nerde emeklerimi gören fazla verici oldum sanırım bu evlilikte yorgun argın işten gelip kocanın ayağına terlik su getirir değerini düşürürsen olacağı bu diyorum sadece kendime babama yapmadığım hizmeti kocama yaptım yaranamadım her konuştuğunda ne yaptın ki benim için diyor :(((

canım ya :( üzüldüm...konusmayı denedın mı derdını anlatmayı ?

Birine yaranmak için bişeyler yapmayın bence.. Herşeyin kaynağı budur.. Başkalarını hayatınızın merkezine oturtmayın (bu kişi eşiniz olsa bile)
Siz de çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, bu avantajınız, maddi gücünüz var..
Özgüveninizi geri kazanın, kendinize özen gösterin.. Kuaföre ve alış verişe gidin.. Kendinizi güzel ve güçlü hissedin..
Eşinizin iş yerindeki kız konusunda sıkılıyorsanız, ona kocanızın size ait olduğunu hissettirin..Kocanızın iş yerine daha sık uğrayın, rahat ve esprili davranın.. Histerik olmayın..
Eşinize kesinlikle ailesini, özellikle de annesini kötülemeyin.. Tam tersi, aklını bu konudan uzaklaştırın.. Ailesiyle bi sorununuz olmadığını, onların yaptıklarını hiç takmadığınız imajını verin..

Zamanla kendinizi daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz.. Ve eminim kendinizdeki değişikliğe siz bile şaşıracaksınız..
Bol şanslar :kkk:

eşinin ailesiyle sorun yaşamışsınız ama alttan almaya bak..yani ailem diye tutturdu diyosun zaten hep böyle olur..sen görüşmeyecem dersen ailesini kötülersen sen suçlu olursun..aile konusu çok hassas..bende çok yaşadım ama artık düşünmemeye çalışıyorum ya da eşime yansıtmamaya çalışıyorum...çünkü zamanında olan bi sorunu benimle annesinin arasında adı gib bildiği halde haklı olduğumu şimdi sen haksızdın diyo..erkekler nankör valla...bu arada vurma konusu çok kötü..mesaj olayında da emin olmadan bişey deme derim hiç farkında değilmişin gibi davran eşine bişey deme ama takibe al...şimdi eğer öyle bişey varsa sen onu suçladığında tedbir alır belki o yüzden bilmiyo gibi davran..ben eşini sevdiğini düşünüyorum..yoksa hiç bişeyini kafana takmazdın...umarım aranızdaki sorunlar çözülür...birbirinizi suçlamak yerine sakince konuşmaya çalışın..yoksa hiçbir sonuca varamazsınız..

evet aynen dediğiniz gibi erkekler çok nankör afadersiniz çok özür dileyerek söylüyorum ama koynuma girene kadar ne diller ne cilveler sonrasında sen şöylesin sen böylesin :( ailesiyle görüşmicemi belirttim enson kavgamızda o kızla ilgilide bişey söylemedim eğer varsa bile saklar diye sonrasında nasıl olsa çıkar kokusu eğer varsa tabi :( eşimi seviyorum ama bazen çekip gitmek istiyorum belki kıymetimi anlar diye ama anlayacağınıda sanmıyorum erkek milleti ölsede burnundan kıl aldırmazlar çünkü tşk ederim canım tavsiyelerine uyucam :)

Şu aile meselesini bir çözsen,eşinle hiç sorunun kalmayacak değil mi ?

O halde,onlarla olmuyor-yapamıyorum diye düşünmeyi bırakıp,nasıl yapabilirim demeye başlasan ? Belki bir çözüm bulabilirsin.

Birine yaranmak için bişeyler yapmayın bence.. Herşeyin kaynağı budur.. Başkalarını hayatınızın merkezine oturtmayın (bu kişi eşiniz olsa bile)
Siz de çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, bu avantajınız, maddi gücünüz var..
Özgüveninizi geri kazanın, kendinize özen gösterin.. Kuaföre ve alış verişe gidin.. Kendinizi güzel ve güçlü hissedin..
Eşinizin iş yerindeki kız konusunda sıkılıyorsanız, ona kocanızın size ait olduğunu hissettirin..Kocanızın iş yerine daha sık uğrayın, rahat ve esprili davranın.. Histerik olmayın..
Eşinize kesinlikle ailesini, özellikle de annesini kötülemeyin.. Tam tersi, aklını bu konudan uzaklaştırın.. Ailesiyle bi sorununuz olmadığını, onların yaptıklarını hiç takmadığınız imajını verin..

Zamanla kendinizi daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz.. Ve eminim kendinizdeki değişikliğe siz bile şaşıracaksınız..
Bol şanslar :kkk:

tavsiyelerini denicem canım t.ederim:)

Back
X