- 3 Ocak 2020
- 16
- -37
- 1
- 41
- Konu Sahibi eylemkaya84
-
pat diyeBoşan.
bu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrumBşnın. Bu da bi çşt aldtm çnkü.
ya çoüu motonlaşan evlilik durumu gibi sevgisizlk yok ki veya boşnma isteği gibi.ev içinde b,irbirimize karşı bi sorunumuz yokEvliliğinizi kurtarmak için çabalamak gelmiyor mu içinizden?Terapiste filan gitseniz?Ya da eşinizle farklı aktivitelere katılsanız?
bu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrum
o karakterde değilim.gruptan ayrılmk istemiyorum sıkıntı oEvli bi insana yakışmayacak davranışlarda bulunma bence. Çünkü sen de o kişiden etkilendin ki onun hareketlerine anlam yüklüyorsun... Bu arkadaş grubundan kopmayacaksan bile yine de çok sık takılma ki aklın daha da karışmasın... Eşinin yerine kendini koy ona göre davran. Bu hissettiklerin seni yanlış birşey yapmaya sürüklemez umarım.
Monotonluk için çözüm aradınız mı peki?Ortak bir hobi,gezi vs.?ya çoüu motonlaşan evlilik durumu gibi sevgisizlk yok ki veya boşnma isteği gibi.ev içinde b,irbirimize karşı bi sorunumuz yok
Evet . Evlisiniz ve çocuğun ilgisi hoşunuza gidiyo . Bu da bi ihanettirpat diye
yaşanılan şeyleri bilmeden yargılamayın.neler yaşadım neleri atlattım.şu an için yanlş yaptığım bişy yok.gruptan çıkıp çıkmamak kararszlığı.Eşinizi çok sevseniz başka bir erkek aklınıza buraya konu açacak kadar giremezdi. Ve hiç masum değilsiniz. Evli olup bu şekilde davranan kadınlar ve erkekler bende acayip bir mide bulantısı yapıyor en kibar haliyle söylüyorum. Bir kere karşılaştım. Bir daha Allah sizin gibi ne kadınlarla ne erkeklerle karsilastirmasin. Bahaneleriniz ise ayrıca komik ve acınası.
Aynen pat diye. Sonra ye ne halt yiyeceksenpat diye
Ünlü harfleri kullanmak ücretsiz hatırlatayım dedimya çoüu motonlaşan evlilik durumu gibi sevgisizlk yok ki veya boşnma isteği gibi.ev içinde b,irbirimize karşı bi sorunumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?