eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

eylemkaya84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
16
-37
1
41
9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım

Evliliğinizi kurtarmak için çabalamak gelmiyor mu içinizden?Terapiste filan gitseniz?Ya da eşinizle farklı aktivitelere katılsanız?
ya çoüu motonlaşan evlilik durumu gibi sevgisizlk yok ki veya boşnma isteği gibi.ev içinde b,irbirimize karşı bi sorunumuz yok

Eşinizi çok sevseniz başka bir erkek aklınıza buraya konu açacak kadar giremezdi. Ve hiç masum değilsiniz. Evli olup bu şekilde davranan kadınlar ve erkekler bende acayip bir mide bulantısı yapıyor en kibar haliyle söylüyorum. Bir kere karşılaştım. Bir daha Allah sizin gibi ne kadınlarla ne erkeklerle karsilastirmasin. Bahaneleriniz ise ayrıca komik ve acınası.

Evli bi insana yakışmayacak davranışlarda bulunma bence. Çünkü sen de o kişiden etkilendin ki onun hareketlerine anlam yüklüyorsun... Bu arkadaş grubundan kopmayacaksan bile yine de çok sık takılma ki aklın daha da karışmasın... Eşinin yerine kendini koy ona göre davran. Bu hissettiklerin seni yanlış birşey yapmaya sürüklemez umarım.

o karakterde değilim.gruptan ayrılmk istemiyorum sıkıntı o

yaşanılan şeyleri bilmeden yargılamayın.neler yaşadım neleri atlattım.şu an için yanlş yaptığım bişy yok.gruptan çıkıp çıkmamak kararszlığı.

ya çoüu motonlaşan evlilik durumu gibi sevgisizlk yok ki veya boşnma isteği gibi.ev içinde b,irbirimize karşı bi sorunumuz yok
Ünlü harfleri kullanmak ücretsiz hatırlatayım dedim Üniversite okurken en yakın arkadaşım mesajlarda tüm yazılarda hatta ünlü harfleri kullanmazdı sinir olurdum. Konunuza gelince o kadar iradesiz misiniz? İki bakışa ilgiye tav oluyorsunuz.

Çocuğun ilgisi hoşunuza gitmiş, eşiniz size ilgi ve sevgi göstermiyor mu? Boşluktasınız bence, sanki eşinizle sorunlarınızı halının altına itmiş de herkes kendi halinde takılıyor. Eşinizle sorunlarınızı açık açık konuşun ve çözmeye çalışın, olmuyorsa ayrılın. Yoksa pişman olacağınız şeyleri yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…