- 29 Kasım 2018
- 698
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi eylemkaya84
-
Seviyorsan git konuş mu diyelim ne diyelim öyle bir anlatıyorsun ki evli olman küçük bir detay olarak kalmış konuda.9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
bu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrum
aklınız kaymış .eşinizden boşanmak istemiyorsanız görüşmeyeceksiniz sizi beğendigini hissettiğiniz kişiyle.belli ki siz de etkilenmiş siniz9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?