eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

Midem kalktı, iğrenç. Kendine güveniniz yok, karakteriniz de oturmamış yani kişiliğiniz oluşmadığı için ilgi hoşunuza gidiyor. Zira henüz olgunlaşmamış bir bireysiniz. Normal bir insan olsaydı bir şey hissetse bile uzaklaşırdı, siz uzaklaşmayı bırakın mevcut duruma olacakları bile bile devam
ediyorsunuz. Bahsi geçen bey de muhtemelen sizi yatağa atmak, minik bir heyecan yaşamak derdindedir. Artık nasıl bir imaj çizdiyseniz? Bence kendinizi sorgulayın. Neden gruptaki bekar kadınlara değil de size yazsın? Yanlış bir şey yapmak istemiyorsanız bahsi geçen çocuktan uzak durun. Ama yapabileceğinizi sanmıyorum zira henüz oluşmamış olan karakterinizde muhtemelen “iradesizlik” de mevcut. Eşinize üzüldüm umarım karaktersiz biriyle evli olduğunu farkeder.

Eşinizle aranız iyiyse eşiniz iyi birisiyse hiç maceralara falan girmeyin mutsuz olursunuz bazı erkekler evli bayanlara ilgi duyabiliyor bu durumdan haz alıyorlar sizi kullanır sonra üzülen siz olursunuz uzak durun evliliğinize sahip çıkın

Seviyorsan git konuş mu diyelim ne diyelim öyle bir anlatıyorsun ki evli olman küçük bir detay olarak kalmış konuda.

Bence sizin akliniz kayıyor..buraya yazmayı bile dusundurmus sizi bence hiç o toplara girmeyin, birisi daha önce yazmış kimileri evli kadin fantazisinde oluyor, kullanır atar olan size olur 9 yıllık eşinizle aranızdaki saygıya olur, çocuk yapmaya odaklanin bence

Ne yapayım demişsin ya ilk önce bir düşün aynısını eşin yapsa hissetse bu konuyu eşin açsaydı ne hissederdin?

bu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrum

Eşiniz aynısını yapsaydı, burada siz dahil herkes onu topa tutardı. Eşinizi aldatıyorsunuz ve onun gururunu onurunu zedeliyorsunuz. Çocuğun size baktığını anladıysanız sizde ona bakıyorsunuz... sinyal vermiyorum demeniz kesinlikle kendinizi kandırmacadan ibaret... içten içe ben kocamı aldatmak istemiyorum ama ben pas vermediğim halde benimle ilgileniyor, istemeden ona sürükleniyorum diye kendinizi kandırırken bulacaksınız kendinizi korkarım ki. Bana istemediğim bir erkek baktığı an bakışlarım serleşiyor ve bir daha da cesaret edemiyor. Bu devirde hiç bir erkek meraklı değil kendisini tersleyen birinin peşinde koşmaya.

aklınız kaymış .eşinizden boşanmak istemiyorsanız görüşmeyeceksiniz sizi beğendigini hissettiğiniz kişiyle.belli ki siz de etkilenmiş siniz

Aklın kaymış daha ne kayacak.
Yazık hep deriz biri adamın karısını uyarsa keşke diye. Şimdide diyorum ki keşke biri eşinizi uyarsa siz yavaştan aldatmaya doğru gidiyorsunuz.
Evlisiniz , evli bu size birşey ifade ediyor mu?

Lütfen biraz eşine saygın varsa boşan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…