eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

Gruptan ayrılmayacaksın madem bu kişinin sana karşı bişey hissetmesini engelle. Konu arasında Evli ve mutlu oldugunu dile getir sohbet ederken. Ki adam da senin bakışkarına ya da hareketlerine başka anlam yüklemesin. Ben öyle bi sinyal vermiyorum diyorsun ama evli bir insana durduk yerde bakamazdı o da.

yaşanılan şeyleri bilmeden yargılamayın.neler yaşadım neleri atlattım.şu an için yanlş yaptığım bişy yok.gruptan çıkıp çıkmamak kararszlığı.
Tabi ki burada anlattığınız kadarıyla yorum yapacağım. Ben nereden bileyim ?
Ayrıca yorumumun arkasindayim. Bahaneleriniz komik.
En ufak şekilde aklım kaymasın diye uğraşıyorum ne demek allah aşkına. Evli bir kadından böyle cümle ?
Etek giymek topuklu giymek ilgi görmek hergun binlerce kadının yaşadığı sey. Bunları extra açıklamanız bile komik.

En ufak bir açık kapı bırakmadınız ama beğenilmek de hoşunuza gidiyor ve bu gruptan ayrılmak istemiyorsunuz. E biz size ne diyelim? Eşinize üzülmemiz için mi açtınız zira bu midesizligi hak etmeyecek kadar hepinizden masum şu vaziyette. Allah sizin gibileri uzak eylesin hayatımızdan başka hiçbir şey diyemiyorum

Tamam empati yapalım anlayışlı olalım da her şeyin de bir adabı ve sınırı var yani.

Burada bu konuyu açarken bile insan biraz utanır hatta açamaz böyle bir konu diyeceğim ama neler okuyoruz burda, artık şaşırmamayı öğrenmem lazım cidden.

Akıl falan vermeyeceğim nasılsa bildiğinizi okuyacaksınız, tek istediğim kendiniz gibi tiplerle karşılaşmanız ve benim gibi sizin tarzınızdaki insanlardan iğrenen insanların hiçbir şekilde karşısına çıkmamanız.

açık kapı bırakmadığımı söyledim.zaten haftalardır buna uğraşıyorum.erkekler için sence bakmanın evli bekar ayrımımı var allah aşkınaa

Arkadaşınız evli olduğunuzu biliyor muhtemelen ve söylediğiniz gibi bir durum da varsa, size evli olduğunuz halde kur yapıyor. Bu da sizin duygu durumunuzun yıpranmışlığından çok, karşınızdaki şahsın "kaçamak" kapasitesinde olan, pek de iyi biri olmadığını gösteriyor.
Siz eşinizin içinize açtığı boşluğu başkalarıyla doldurmaya çalışmayın, bu ufacık bir beğenilme arzusu olsa dahi. Çünkü sizin hislerinizin, karşı taraftaki karşılığı kesinlikle aynı değil.
Diğer yandan, eğer gönlünüz eşinizde değilse uygun bir dille artık yürümeyeceğini söyleyip bitirin derim.
Kadınlık ruhunuzun okşanmasını özlemişsiniz o kadar.

Buna aşırı amin diyorum başka birşey demiyorum.

Sadece sunu düşün.senin evli oldugunu bile bile bunu yapıyorsa evlenseniz bile baskasınada aynısını yapar cnkü karakteri öyle.bak geç

Aslında sizde neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyorsunuz.Sadece içinizi rahatlayacak birşeyler okumak istiyorsunuz.Önünüzde iki seçenek var ya arkadaş grubundan ayrılıp eşinizle zaman geçirip evliliğinizi monotonluktan kurtaracaksiniz yada eşinizden boşanıp ilgisi hoşunuza giden arkadaşınıza karşılık vereceksiniz.Ama bu şekilde eşinize ihanet ediyorsunuz .Her ihanet fiziksel değildir.Eşinize de yazık.

Sadece sunu düşün.senin evli oldugunu bile bile bunu yapıyorsa evlenseniz bile baskasınada aynısını yapar cnkü karakteri öyle.bak geç
Tencere kapak... Eee hanımefendi de öyle evli ve dışarıdan gelen ilgi hoşuna gidiyor. 3. Şahıs zaten evli kadına kur yapıyor farkları yok ki...

inanın tek anlayan sizsiniz şu an.ben o karakterde değilm.belki başlığı yanlış attım.aklımın kayması ihtimali olmaması için ne yapayım.ortamdan çıkmak e kesin yol ama iş ortamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…