- Konu Sahibi eylemkaya84
-
Eğer bir kere aldatırsan ki şuan aldatıyor sayılırsın bu işin devamı gelecektir.biz burda ne söylersek söyleyelim sen bildiğini okuyacaksın.hangi evlilik monoton değilki?hepimizin evliliği böyle.ama yanlışa yönlenirsen zaten boşanmak isteyeceksin.o yüzden aldatmadan boşan/9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
Ya eşinizi seviyorsanız nasıl aklınızın kayma ihtimali olur ki ? Saka gibi. Pes!!inanın tek anlayan sizsiniz şu an.ben o karakterde değilm.belki başlığı yanlış attım.aklımın kayması ihtimali olmaması için ne yapayım.ortamdan çıkmak e kesin yol ama iş ortamı
Aynı arkadaş grubundaysan var tabi. O da dikkat edecek evli olana bakmayacak. Ben olsam derim ki " ya ben bu kadına bakıyorum ama ya yanlış anlaşılırsam bırı fark eder de gruptan dışlanırsam" diye bile sırf bu yüzden bakmam birine.açık kapı bırakmadığımı söyledim.zaten haftalardır buna uğraşıyorum.erkekler için sence bakmanın evli bekar ayrımımı var allah aşkınaa
Evet zor, evet guc ama imkansiz degilYazarken beni afakanlar bastı. Okuyanlardan özür dilerim.
Ortamdan çıkacaksın ya da adama ters yapacaksın kimse kocası varken başkasına bakan kadına iyi gözle bakmaz zaten ben oldukça modern görüşlüyüm amaihanetten nefret ederim9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
esine bi sor arkadas grubunda biri var hoslaniyorum bosansak ayip olur mu de9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
Anlıyorum merak etmeyin. Zaten "evli ve fettan" kadınlar buraya böyle çarşaf çarşaf başlık açmak yerine, kocalarını yedekte tutup flört yapmakla meşgul daha çok.inanın tek anlayan sizsiniz şu an.ben o karakterde değilm.belki başlığı yanlış attım.aklımın kayması ihtimali olmaması için ne yapayım.ortamdan çıkmak e kesin yol ama iş ortamı
hoşlanıyorum dmedimesine bi sor arkadas grubunda biri var hoslaniyorum bosansak ayip olur mu de
te Allahim yaa
Öfff9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
ee neyin peşindeymişim..neyi biliyosunuz da bu kadar net yazıyosunuzÇocuk düzgün, serseri değil, efendi biri diyosunuz ama sizin evli olduğunuzu bile bile size beğenisinide belli edecek kadar, evli bi kadına ilgi gösterecek kadar karaktersiz, adam olmayan, bana göre ş.refsiz, arsız oluşuda size göre iyi bi özellikmi peki.
Size daha fazla açıklama yapmak bile istemiyorum. Sizi kınamıyorum. Üzülüyorum, acıyorum sizin gibi kadınlara yazık. Allah ıslah etsin sizi. Ne diyim. Az da akıl fikir versin. Eşinize de üzüldüm yazık adam ekmeğinin peşinde sende.... Neyse yazmıcam
ee neyin peşindeymişim..neyi biliyosunuz da bu kadar net yazıyosunuz
Hala o ortamda olmanız bile o adam için açık bi kapı . Eşinizden evliliğinizden daha mı önemli arkadaş ortamınız . Evli birinin başkası tarafından beğenilme iç hoşnutluğu olamaz yaptığınız hiç hoş değil .sadece beğenilme içhoşnutluğu herkeste olur.sıkıntı sürekli aynı ortam.grubumdan çıkmk istemiyorum ama en ufak açık kapı bırakmadım dedim okudunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?