eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

Eğer bir kere aldatırsan ki şuan aldatıyor sayılırsın bu işin devamı gelecektir.biz burda ne söylersek söyleyelim sen bildiğini okuyacaksın.hangi evlilik monoton değilki?hepimizin evliliği böyle.ama yanlışa yönlenirsen zaten boşanmak isteyeceksin.o yüzden aldatmadan boşan/

inanın tek anlayan sizsiniz şu an.ben o karakterde değilm.belki başlığı yanlış attım.aklımın kayması ihtimali olmaması için ne yapayım.ortamdan çıkmak e kesin yol ama iş ortamı
Ya eşinizi seviyorsanız nasıl aklınızın kayma ihtimali olur ki ? Saka gibi. Pes!!

açık kapı bırakmadığımı söyledim.zaten haftalardır buna uğraşıyorum.erkekler için sence bakmanın evli bekar ayrımımı var allah aşkınaa
Aynı arkadaş grubundaysan var tabi. O da dikkat edecek evli olana bakmayacak. Ben olsam derim ki " ya ben bu kadına bakıyorum ama ya yanlış anlaşılırsam bırı fark eder de gruptan dışlanırsam" diye bile sırf bu yüzden bakmam birine.

Ortamdan çıkacaksın ya da adama ters yapacaksın kimse kocası varken başkasına bakan kadına iyi gözle bakmaz zaten ben oldukça modern görüşlüyüm amaihanetten nefret ederim

Gruptaki kisi evli oldugunuzu biliyor muhtemelen. Buna ragmen ilgi gosteriyorsa bu kisinin niyetinin iyi olmadigini dusunurdum ben. Muhtemelen siz de suan duygusal bosluktasiniz ya da monoton giden bir evlilikte bu ilgi hosunuza gitti. Kadinlik ruhunuz oksandi. Gruptan ayrilmak istemiyorsunuz cunku yalniz da kalmak istemiyorsunuz. Eger duygusal boslukta olmasaydiniz bu kisinin ilgisinden rahatsiz olup gruptan cikardinjz ya da onun oldugu ortamda olmak istemezdiniz. Esinizle iletisimi duzeltmelisiniz eger evliligi surdurmek istiyirsaniz yoksa bu kisinin oldugu ortamda bulundugunuz surece bu duygusal bosluktan giderek siz de esinizden uzaklasip diger tarafa yonleneceksiniz gibi. Ben olsam bu kisinin oldugu zamanlar bu grupla gorusmezdim.

esine bi sor arkadas grubunda biri var hoslaniyorum bosansak ayip olur mu de

te Allahim yaa

inanın tek anlayan sizsiniz şu an.ben o karakterde değilm.belki başlığı yanlış attım.aklımın kayması ihtimali olmaması için ne yapayım.ortamdan çıkmak e kesin yol ama iş ortamı
Anlıyorum merak etmeyin. Zaten "evli ve fettan" kadınlar buraya böyle çarşaf çarşaf başlık açmak yerine, kocalarını yedekte tutup flört yapmakla meşgul daha çok.
Arkadaşınıza cümle aralarında imada bulunun, eşinizi sevdiğinizi söyleyin. Bir kaç defa yaparsanız bakmayı da keser.
Siz ortamınız için değil, aynadaki suretinizi beğenmek için şıkır şıkır bir kadın olun.
Eşinize de evlilik terapisti önerin, ilişkinizin canlanması için.
Çözülebilir yani, üzmeyin kendinizi. Sadece anlık heveslere ne eşinizi ne kendinizi bitirmeyin.

Öfff

Çocuk düzgün, serseri değil, efendi biri diyosunuz ama sizin evli olduğunuzu bile bile size beğenisinide belli edecek kadar, evli bi kadına ilgi gösterecek kadar karaktersiz, adam olmayan, bana göre ş.refsiz, arsız oluşuda size göre iyi bi özellikmi peki.

Size daha fazla açıklama yapmak bile istemiyorum. Sizi kınamıyorum. Üzülüyorum, acıyorum sizin gibi kadınlara yazık. Allah ıslah etsin sizi. Ne diyim. Az da akıl fikir versin. Eşinize de üzüldüm yazık adam ekmeğinin peşinde sende.... Neyse yazmıcam

Ne kocadan ne bu gruptan vazgecmek istiyorsunuz. Evdeki evde dursun, disardaki de kadinlik gururumu oksasin. Ikisi birden olmaz ki. Boyle giderse isler bir yerde ters gidecek, kesin. Kaldi ki evli bir kadina ilgi gosteren adam da bunu sadece sana yapmiyordur inan. Adamin karakteri bozuk.

ee neyin peşindeymişim..neyi biliyosunuz da bu kadar net yazıyosunuz

ee neyin peşindeymişim..neyi biliyosunuz da bu kadar net yazıyosunuz

Bal gibi de hoşlanmışsınız çocuktan. Eşinizi başta kötü anlatıp kendinizi temize çekmeye çalışıyosunuz bide yetmezmiş gibi evli bi kadına kötü gözle bakan bi adamıda övüyosunuz. Sonrada iş ortamını bahane ediyosunuz. Siz söyleyin neyin peşindeymişsiniz ben gayette açık yazdığımı düşünüyorum.

sadece beğenilme içhoşnutluğu herkeste olur.sıkıntı sürekli aynı ortam.grubumdan çıkmk istemiyorum ama en ufak açık kapı bırakmadım dedim okudunuz mu
Hala o ortamda olmanız bile o adam için açık bi kapı . Eşinizden evliliğinizden daha mı önemli arkadaş ortamınız . Evli birinin başkası tarafından beğenilme iç hoşnutluğu olamaz yaptığınız hiç hoş değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…