- Konu Sahibi eylemkaya84
-
Sen şuan zaten ihanet ediyorsun şöyle düşün esin bir arkadaş ortamında ve senin hicbir şeyden haberin yok eşinden son zamanlarda bakımına ayrı onem veriyor falan ayriyeten senin yaptığını yani grup arkadaşında bir bayandan hoşlanıyor bayansa ondan hoşlanıyor seninde haberin yok çünkü sen güveniyorsun ne yapardin kısacası empati kur9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
Ben yaptığınız yorumu değil YAZDIĞINIZ yorumu eleştirdim.Hanımefendi, beğenen 40 kişiden neden 1 tane beğenmedim işareti yok bari onu düşünseydiniz de öyle saygısız olarak yaftalasaydınız. Onu geçtim, bari bir kaç yorum sonra şu yazdığımı okumuş olmanızı dilerdim.
Son olarak, “İroni”nin ne olduğunu araştırabilirsiniz.
Burada iki saygısızlık var; birincisi, konu sahibinin eşine karşı tutumu...
İkincisi
Ben yaptığınız yorumu değil YAZDIĞINIZ yorumu eleştirdim.
Sizin bir kaç yorum sonra ne yazdığınız benim gördüğüm ilk yorumuzu değiştirmez.madem ikinci yorum da bundan bahsedene kadar ilk yorumu duzenleyebilirdiniz.
Ironi ne demek çok iyi biliyorum.sizin yorumunuz da ıroni göremedim.
Hâlâ lafimin arkasındayım.
hanımefendi evlisiniz ve sinyal vermiyorum deyip adamı gayet iyi övmüşsünüz siz eşinizi sevmiyorsunuz sizin gönlünüz kaymış bile. şu da bir gerçek evet aynı ortamda bulunuyor olabilirsiniz ama dikkat etmeniz gerekirdi sonuçta evlisiniz. boşanın da eşiniz de başkasını bulsun ona da yazıkbu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrum
Bende bunu yazacaktimKocanı da o ortamına sok
Bncde,aynn katılyrmBşnın. Bu da bi çşt aldtm çnkü.
bu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrum
Mazur ve hoş göremeyeceğim bir konu. Düşünce olarak esınızı aldatıyorsunuz. Bedenen aldatmaya varmadan bosanın en ıyısı. Ne dıyelım. Esınız sızı boşlamış sızde etkıye tepkı olarak baska bırınden hoslanabılırsının tüüü kaka eşiniz mi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?