eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

Sen şuan zaten ihanet ediyorsun şöyle düşün esin bir arkadaş ortamında ve senin hicbir şeyden haberin yok eşinden son zamanlarda bakımına ayrı onem veriyor falan ayriyeten senin yaptığını yani grup arkadaşında bir bayandan hoşlanıyor bayansa ondan hoşlanıyor seninde haberin yok çünkü sen güveniyorsun ne yapardin kısacası empati kur

Ben yaptığınız yorumu değil YAZDIĞINIZ yorumu eleştirdim.

Sizin bir kaç yorum sonra ne yazdığınız benim gördüğüm ilk yorumuzu değiştirmez.madem ikinci yorum da bundan bahsedene kadar ilk yorumu duzenleyebilirdiniz.

Ironi ne demek çok iyi biliyorum.sizin yorumunuz da ıroni göremedim.

Hâlâ lafimin arkasındayım.

Yaptığım yorumu eleştirmek haddiniz değil zaten.

Konuyu açan kişinin harfleri yutması üzerine, ben de harfleri yutarak cevap verdim. Bunun ironi olduğu aşikar ki; o kadar beğeni aldı.

Size daha fazla cevap yazmayacağım. Bence siz de BANA DEĞİL, KONU SAHİBİNE yorum yapın. Çünkü forumda yorum yazanlarla konu harici yazışmak yasak. Lakin siz konu harici gelip bana sataşıyorsunuz. 2 yorum yapmışsınız, ikisi de bana.

Not: Bir kaç yorum sonra yazdığım özüre siz dahil değilsiniz. Zira ironiden anlamayanlara bir özür borcum yok. Yemin ediyorum deveye hendek atlatmak daha kolay.

Son düzenleme:
Bosanin diyenlere tepki vermissiniz de, bence de net bosanin, dünyaya bir kere geliyoruz ve hayat aşık olmadiginiz biriyle harcanmayacak kadar kısa (hem de aşık olduğunuz biri dururken)
Eger bosanmayip,eşinizi aldatacaksaniz da asla isyeri, ortak arkadas grubu gibi bir yerden aldatmayin, bitirmek istediginizde ayaginiza dolanir.

bu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrum
hanımefendi evlisiniz ve sinyal vermiyorum deyip adamı gayet iyi övmüşsünüz siz eşinizi sevmiyorsunuz sizin gönlünüz kaymış bile. şu da bir gerçek evet aynı ortamda bulunuyor olabilirsiniz ama dikkat etmeniz gerekirdi sonuçta evlisiniz. boşanın da eşiniz de başkasını bulsun ona da yazık

Eşinizde mi sizin gibi bekar takılıyor ki grubunuzla bu kadar içiçesiniz.
Hayır yani ben benim kızları zar zor görüyorum koşturmadan da
Her neyse yanlıs yoldasınız. O kadar çok şey çektiyseniz tüm onları eşinizle birlikte atlatmalısınız, iki bakış atan adamla değil.
Ayrıca o da adam değilmiş yahu evli bir kadına iş atıyor

Eşlerinize sadakatiniz olmayacaksa niye evleniyorsunuz ya ? Başkasını düşünmek ihtimal vermek dahi aldatmaktır. Bu ikileme düştüysen kocana yazık etme. Yok hos cocuk yok düzgün biri. Serseri olsa vazgec duzgun olunca git o çocukla flört et diyeceğiz sanki bu nasıl bir rasyonalizasyon ya ?

bu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrum

Eee bir de izin verseydiniz..

Eşinize sinyal veren, hoşlandığı belli olan bir kadın var arkadaş grubunda, eşiniz
onunla olan etkinliklerden uzak durmuyor.

Nasıl hissedersiniz?

Yanlışlarınızı savunmak adına bu kadar saçmalamayın lütfen.

Bu aldatmak değil. Eğer ona yüz verseydiniz beraber takılsaydınız bu aldatmak olurdu. Kocanızla yıpratıcı bir süre'ten geçtiginiz icin özgüveniniz de eksiklik olmuş. Başkası sizinle ilgilenince kendinizi tekrar kadın gibi özel hissetmissiniz. Duygularımıza engel olamayız ki.. Siz zaten yüz vermemişsiniz. Bu hissettiğiniz tamamen geçtiğiniz süreçle alakalı. Eşinizle bir şeyler yapmaya çalışsanız başbaşa tatiller,romantik uemekler vs.. bence kocanıxa ilginiz tekrar canlanır

Bahsettiğiniz kişinin ilgisini hissetmişsiniz ve halâ aynı ortamda duruyorsunuz ne onu uzaklaştırmak ne de kendiniz uzaklaşmak için bir çaba sarfetmiyorsunuz...aklım kayıyor ne demek? Bence oturup bir düşünün aklınız kaymaya, hoşunuza giden bu ilginin peşinden gitmeye devam edecekseniz boşanın...yazık evliliğin ne kutsallığı kaldı ne bir anlamı...normallestirmeyin kendinize bu yaşadığınızı.

Maruz ve hoş göremeyeceğim bir konu. Düşünce olarak esınızı aldatıyorsunuz. Bedenen aldatmaya varmadan bosanın en ıyısı. Ne dıyelım. Esınız sızı boşlamış sızde etkıye tepkı olarak baska bırınden hoslanabılırsının tüüü kaka eşiniz mi diyelim

Demek ki gerçekten sevmiyorsunuz.

Hemen boşanılacak bir durum yok bence, eşinizle olan durumu zaman içinde çözmeye çalışın madem ki birbirinizi seviyorsunuz bir sorununuz da yok. Gerekirse çift terapisi alırsınız.
Diğer mevzuya gelince; biz insanlar her zaman program gibi sabit tepkiler veren varlıklar değiliz. Benzer bir durum için psikologla görüşüyorum, biz düşüncelerimizden değil eylemlerimizden sorumluyuz. Zaten durumun yanlışlığının farkındasınız, eylem olarak neyi ne kadar engellemeye çalıştığınızı ancak siz bilirsiniz. Bu konuda kesin sert çizgiler çekmelisiniz. Gerekirse o arkadaş grubunuzla daha az görüşün. Kesinlikle birebir dyaloğa girmeyin o kişiyle. Eşinizle aranızı düzeltmeye çalıştıkça da her şey yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…