eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

Eşiniz bu yazdıklarınızı okusa ne hissedersiniz???

Iste sen olaya duygusal yaklasip, aklinin kaydigini dusunursun..Ama o ırz dusmani baska seylere...Erkekle kadini ayiran ozellik bu net.

Ben seni anladım.
Malesef zamanla aşk yerini sevgiye bırakıyor ve aşkın ilk zamanki halini özlüyor insan...
Yine de tabiki eşiniz aynı şeyi yapıyorsa ne hissederdiniz deyip , sizi doğru düşüncelere yönlendirmek isterim..

Siz esinizi sevmiyorsunuz kendinizi kandırıyorsunuz bence.
Bahse konu diger erkek madem cok iyi efendi duzgun bir cocuk evli kadina neden bakiyor.sizin deyiminizle sinyal vs gonderiyor.Bekarlara kiran mi gelmis?

Gitme o zaman o topluluğa aklın kayıyorsa. Sizde de var da yok diyorsunuz.

eşinize aşık olsaydınız başka erkeklere zihninizin kayması imkansız olurdu yada başka erkeklerin beğenisi hoşunuza gitmez tam tersi rahatsız ederdi diye düşünüyorum. eşinizle bu kadar süre birliktelikten sonra aranızdaki şey aşktan çok alışkanlık olmuş olabilir belki de boşanıp kendi yolunuza bakmalısınız. beğenilmek istemek herkesin hakkı ama önce eşinizden boşanmalısınız çünkü bu durumda düpedüz aldatmış sayılıyorsunuz. başka erkeklere aklım kaysın istemiyorum korkusu bile aklınızın kayma ihtimalinin var olduğunu gösteriyor ve bu ihtimal varsa eşinize karşı duygularınız bitmiş demek ki. kendinizi yok yere kısıtlamayın boşanıp aklınızın başka erkeklere kaymasına müsaade edin derim çünkü eşinize karşı aşkınız bitmiş.

Eşinin sana karşı ilgisi zayıfladıysa başka yerde arıyor olabilirsin. Yani adamdan hoşlanmak gibi değil de ego tatmini gibi olabilir. Bence bu şekilde giderse istenmeyen durumlar yaşanabilir. O ortamdan biraz uzaklaşıp eşine vakit ayır onunla planlar yap

Çocuğun ilgisi hoşuna gitmese durumu ona surat yaparak kendin çözersin cicim zatenn.Tee buralara konu açmazdıb.Oğlan sende yer etmeye başlamış dikkaattttt!

O cocukta gecici heves olup gidicek.
Bence hic o sulara girme evli olduğunu unutma.
He esini hic sevmiyorsan boşan ama seytsn gidikliyorsa fena toslarsin haberin olsun.

Eşinize yazık demiş herkes ama o da size ilgi göstermemiş sürekli arkadaş ortamında takılmanıza müsade etmesinden belli. Bu adam demiyo mu beraber vakit geçirelim sürekli arkadaşlarının yanındasın diye. O ne yapıyo bu zaman zarfında?

kesinlikle. aldatmayı illa fiziken sanıyorlar ama buda zihnen aldatmak

Bu konuyu bir hanım eşi hakkında açsaydı, adamı linç edip, hüküm pusulasını boynuna atmış olurduk. Sadakatsizlik bu yapılan. Düpedüz hem de.

Altı üstü 6 7 kelime yazmışsın onda da sesli harfleri yutmuşsun.
Ben bunu okuyanlara saygısızlık olarak görüyorum

Hanımefendi, beğenen 40 kişiden neden 1 tane beğenmedim işareti yok bari onu düşünseydiniz de öyle saygısız olarak yaftalasaydınız. Onu geçtim, bari bir kaç yorum sonra şu yazdığımı okumuş olmanızı dilerdim.

Yazarken beni afakanlar bastı. Okuyanlardan özür dilerim.

Son olarak, “İroni”nin ne olduğunu araştırabilirsiniz.

Burada iki saygısızlık var; birincisi, konu sahibinin eşine karşı tutumu...

İkincisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…