- Konu Sahibi eylemkaya84
-
Boşver enişteye hayırlı olsun dileklerimi ilet boynuz pek yakışmamış ama yapacak bir şey yok siz çok cekdiniz o yüzden hakediyor sizin deyimle!!
Yknda ynşmsnda izn vrrsn bnce acl uzkklş o grptnnnbu bnm arkdş grubum.ben çocuğa bi sinyl vermiyorum.onun ilgisi.sadece beğenilmk hoşnutluğu bunu da içsel yaşadım.yanaşmasına izin vermyrum
Eşiniz bu yazdıklarınızı okusa ne hissedersiniz???9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
Burda bir yasa bir yasa daha girdik derken yaşlanıp gidiyoruz bu konular saolsunbi yasıma daha gırdım
Altı üstü 6 7 kelime yazmışsın onda da sesli harfleri yutmuşsun.Bşnın. Bu da bi çşt aldtm çnkü.
kesinlikle. aldatmayı illa fiziken sanıyorlar ama buda zihnen aldatmakBşnın. Bu da bi çşt aldtm çnkü.
eşinize aşık olsaydınız başka erkeklere zihninizin kayması imkansız olurdu yada başka erkeklerin beğenisi hoşunuza gitmez tam tersi rahatsız ederdi diye düşünüyorum. eşinizle bu kadar süre birliktelikten sonra aranızdaki şey aşktan çok alışkanlık olmuş olabilir belki de boşanıp kendi yolunuza bakmalısınız. beğenilmek istemek herkesin hakkı ama önce eşinizden boşanmalısınız çünkü bu durumda düpedüz aldatmış sayılıyorsunuz. başka erkeklere aklım kaysın istemiyorum korkusu bile aklınızın kayma ihtimalinin var olduğunu gösteriyor ve bu ihtimal varsa eşinize karşı duygularınız bitmiş demek ki. kendinizi yok yere kısıtlamayın boşanıp aklınızın başka erkeklere kaymasına müsaade edin derim çünkü eşinize karşı aşkınız bitmiş.9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı süreçler oldu.bebek çalışmaları ailevi durumlar vs çok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gerçekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım çok ii.arkadaş grubu vs..sürekli grupça etkinlkler vs.biraz da o zor dönemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkça giyim kuşam saç vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz özenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi çocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.iç içeler.ama çocuk brz bnmle ilgilnmeye çalışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yürürken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta içsel tepkisini anlıyorum.çocuk çok düzgün serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye çalışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan çıkmak da istemiyorum.ne yapayım
kesinlikle. aldatmayı illa fiziken sanıyorlar ama buda zihnen aldatmak
Altı üstü 6 7 kelime yazmışsın onda da sesli harfleri yutmuşsun.
Ben bunu okuyanlara saygısızlık olarak görüyorum
Yazarken beni afakanlar bastı. Okuyanlardan özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?