1 yıllık evliyim . Eşimle severek evlendik . Evlendiğimizden beri ailesi yüzünden huzurumuz kalmadı. Kiradayız . Ailesinin iki tane evi var , evlenmeden önce bir tanesi sizin demişlerdi ama nişandan sonra vermediler evi bize diğer çocuklarımında hakkı var dediler . Neyse evlendik şimdide 1 yıldır sürekli bizden para istiyorlar eşim düğünü kendi yaptı düğün borcu ödüyoruz hala babası emekli . Bi yandan da onlara para veriyoruz kardeşi çalışmıyor babası da . Sürekli kardeşi işe girecek diyorlar ama girmiyor . Ben artık çok bunaldım yüzüme iyiler ama annesi arkamdan eşime dedikodu yapıyor benimle ilgili işte ben onları aramıyormuşum istemiyor muşum kendimi dışlıyomuşum onlardan onlar ölünce hersey bize kalcakmış falan filan eşimi dolduruyor bana karşı. Eşim çok eliaçık bir insan çok iyi niyetli onu kullanıyorlar iyi niyetini . Eşim sırf onlara para göndermek için benden gizli iddaa oynamış kumar yani . Ben bunu öğrenince çöktüm eşimden soğudum . Neden oynadın dediğimde aileme para göndermek için dedi . Babası emekli kardeşi çalışmıyor .kendi evleri var ama biz kiradayız düğün borcu ödüyoruz bi yandan da onlara her ay para gönderiyoruz . Eşimden ayrılmayı düşünüyorum ama onu seviyorum . Ailem de eşimi seviyor onlara da sürekli dertlerimi anlatamıyorum onları üzmek istemiyorum . Ailesi başka şehirde biz başka şehirdeyiz ama her ay nerdeyse kalmalı geliyorlar . Misafirdir diyorum saygıda kusur etmiyorum hemde eşim üzülmesin istiyorum kötü davranmıyorum . Ama bu durumdan çok sıkıldım ne yapmalıyım bilmiyorum . Ev hanımıyım eşim istemiyor çalışmamı . Ama ben bekarken daha mutlu bi insandım . Eşim ailesi yüzünden sürekli bana yalan söylüyor . Evdeki tek kavgamız onlar yüzünden oluyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum