merhaba arkadaşlar ben 25yaşındayım 6senelik evliyim 2kızım var evet benımde eşim ilgisiz suskun ağzından laf çıkmaz bana gelınce ama başka bayanlarla çok güzel konuşur özellıkle gözgöze konuşur ben nefret ediyorum bu durumdan onun yüzünden pskolojim bozuldu konuşurken kimsenin gözüne bakamıyorum okadar çok sorunun varkı hangisini anlatıcamı şaşırdım ama çevrede kımse onun çapkın oldugunu dusunmez bence istiyo
ama yapamıo dıye dusunuyorum bıde yakın akrabalarımızla boyle oluyo cok kotu oluyorum bıde ona hıc guvenmıyorum zaten hamılelığimin ikisindede kızlarla konustunu oğrendım ama kızlarda buda normal bı arkadaslık oldugunu soyledıler terketmeye calıstım gondermedı yok öyle bısey dedı aılemde arkamda durmuyo napabılırımkı 2 cocukla durdum ve yuttum ve bu yenı ıse basladı 2 ay oldu ıse3.4kez gec kaldı ısyerınde usta esım laf soylemıs patron tartısmıslar ısten ayrılıcanı soyledı dun aksam borcumuzda cok benı sucluo dun hıc bısey anlatmadı okadar suslendım yuzume bıle bakmadı zaten son aylarda cınsellıkte ben ısteyınce oluyodu sımdı ıstesemde olmuyo işten cıkıcanada inanmıyorum cunku patron kendı cok ısteyerek aldı eşimi ben cıkmazsın deyınce kızdı oyunmu oynuyorum ben dıyo cıkıcam dedı bugün bıraz ıyı geldı ısten dun benı cok kırdı hareketlerıyle benım kaldıramadıgım ıcın gec kaldı dıye dusunuyo ama 2kızımda kucuk benı cok yoruyolar gece kaç kez kalktığımı bılmıyorum ama o aksam yatıp sabah kalkıo bunu hıc dusunmuyo bende bugun hıc ılgılenmedım mecbur kalmadıkca konusmadım sımdı nasıl davranmalıyım bılmıyorum onunda hıc umrunda degıl sankı bu durum sızın engın tecrubelerınızle cevaplarınızı beklıyorum cok uzuluyorum bız severek evlendık ve ben onu hala cok sevıyorum
Kod: