öncelikle tebrikler canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin.Sen benden daha iyi durumdasın eşin hastaneye senle gelıyo ben sadece 1kere gittik beraber bırde dogumlarda yanımdaydı hep annemle gıderdım 2.kızımda doğumdan sonra yanıma gelıp ıyımısın dıye sormadı bile,simdıde cocuklardan bırı hastalansa bırını baskasına bırakıp yalnıxz gıdıyorum çok zor oluo ben baskasına bırakmak ıstememde pek çocukları neyse sıkma canını bende çok bunalmıştım 2.de hepsı geçiyo en az zararla atlatmaya çalış bu dönemi kucağına aldığında bütün sıkıntıların biter inşallah..
canım çok sağol ama ben durmadım tabii şimdiye kadar içime attıklarımı yüzüne yüzüne söyledim ağladım sanki düzeldi biraz ya evdede memur sanki adam bi ciddiyet bi ciddiyet sormayın .. Ama tak etti artık bıktım senden dedim bu suratsızlığından ciddiyetinden mesafenden bıktım usandım oda demezmi sende öylesin konuşmuyorsun bile .. Belkide oda benden bekliyordu neyse bağırış çağırış ağlama vs derken düzelmeler oldu en azından lütfedip arada sırada şakalar yapıyo :)))