eşimi seviyorum ama galiba o benı sevmiyor

öncelikle tebrikler canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin.Sen benden daha iyi durumdasın eşin hastaneye senle gelıyo ben sadece 1kere gittik beraber bırde dogumlarda yanımdaydı hep annemle gıderdım 2.kızımda doğumdan sonra yanıma gelıp ıyımısın dıye sormadı bile,simdıde cocuklardan bırı hastalansa bırını baskasına bırakıp yalnıxz gıdıyorum çok zor oluo ben baskasına bırakmak ıstememde pek çocukları neyse sıkma canını bende çok bunalmıştım 2.de hepsı geçiyo en az zararla atlatmaya çalış bu dönemi kucağına aldığında bütün sıkıntıların biter inşallah..

canım çok sağol ama ben durmadım tabii şimdiye kadar içime attıklarımı yüzüne yüzüne söyledim ağladım sanki düzeldi biraz ya evdede memur sanki adam bi ciddiyet bi ciddiyet sormayın .. Ama tak etti artık bıktım senden dedim bu suratsızlığından ciddiyetinden mesafenden bıktım usandım oda demezmi sende öylesin konuşmuyorsun bile .. Belkide oda benden bekliyordu neyse bağırış çağırış ağlama vs derken düzelmeler oldu en azından lütfedip arada sırada şakalar yapıyo :)))

Bu saydıklarınız, eşinizin sizi sevmediğini göstermez..
6 yıllık bir yıpranmanın sonucuyla böyle bakıyorsunuz ve bunun sonucunda eşinizde bazı duygu deformeleri olmuştur.

Bunu canlandırmanın yolları sayılabilir size ama bunlar kısa dönemli heyecanlara neden olur..
Evlilikte seneler geçince acı ama gerçek olan doğru ; beklentileri azaltmak lazım.

Bunun dışında size göstermediği ilgiyi başka bayanlara gösteriyor; sadece bu konuda iletişim kurabilirsiniz eşinizle..Kızmadan kırıldığınızı dile getirin.
Tatlı dille ilgiye ihtiyacınız olduğunu anlatın.

Eğer anlattınızda çözüm olmuyorsa bir aile danışmanına başvurma imkanınız varsa birlikte gidin..
İlk bir yıl, 6-7. yıllar, 14. yıllar uzmanlar tarafından en sıkıntılı dönemlermiş.

İşler arasında boğulmuş, sizde çocuk,uykusuzluk v.s arasında boğulmuşsunuz..
Eşiniz nefes almaya çalışıyor, bunu düşünün.Sizi sevmediğini düşünmeyin.

Emin olun ki evlilikte dönem dönem herkes yaşıyor bu duyguları..

evli erkeklerle konuşan kızlara değinmişiniz ama şu var çok sayıda erkek evli olduğunu söylemez... ben çok şahit oldum...

uzman birinden yardım almanızı tavsiye ederim . Ben bekarım şahsen erkekler hakkında yaptıkları hakkında bilgi sahibi değilim... Tek bildiğim zamanla sevgiler bitiyor.. Alışkanlıklar başlıyor..

Belkide kısa süre ayrı kalmanız sizi özlemesine neden olur. Bazen insanlar sevdiklerinin kıymetini kaybettikleri zaman anlarlar.. yanındayken bazen anlamıyorsun kıymetlerini.

Tek bildiğim zamanla sevgiler bitiyor.. Alışkanlıklar başlıyor..

Belkide kısa süre ayrı kalmanız sizi özlemesine neden olur. Bazen insanlar sevdiklerinin kıymetini kaybettikleri zaman anlarlar.. yanındayken bazen anlamıyorsun kıymetlerini.

Ben evlilikte yıpratılmadığı sürece sevginin yerini alışkanlıklar aldığına inanmıyorum.

Monotonluk olur, titreten heyecanlar biter ama sevgi baki kalır, buna inanıyorum.

arkadaşlar ben nedenini öğrendim kendi anlattı ve şimdi o peşimde,güya kendini 20senelık evlı gıbı hissediyomuş evllılıkler boyle sanıyomus öyle dedi..asıl nedense ben hayatımızdan çıktığını sandığım kızla hala konuşuyomuş..ve dedimki sen okızla konuşmasan dertleşmesen mecbur benle konuşcaktın anlatcaktın derdini evet dıyo haklısın diyo hatasını kabul edıyo telafı edeceğini soyluyo bende gunden gune bıterek beklıyorum süreklı huzursuzum ve huzursuzkuk çıkarıyorum..işte böyle durumlar..

Zor ama oluyor boyle seyler bende sevilmiorum biliorumda sevmio beni,beni istemioda, pek sevdiremedim kimseye kendimi aslina bakarsan,cok sevilmedim..cok seviorum ama sevilmiorum zor yani bi evin icinde huzursuzluk mutsuzluk seviorsun sevilmeyi istiorsun en azindan sevmedigini bile bile belki sever diye umud ediosun yine sevilmiosun yinesevilmiosun,demekki sevilmeyi hak etmiosun diorum kendime...Allah yardicin olsun sanada olsun banada benim gibilerede yardimci olsun...amin....

Back
X