aşırı büyümüşse konu zaten ben odaya geçiyorum. Kavga dövüş değilde tartışmak istemiyorum.İşte bu durumda bir durup geri çekilin, uzaklaşın ortamdan yoksa bir yerde iyice gerilip kopacaksınız.
Aslında işim de rahat ama 12-13 saat dışardayım yolda dahil yoruyor tabii otomatik olarak. Bu dediğin belki de benim düşüncem hiç öyle düşünmemiştim ama maddiyatsızlığın sebebi olarak görüyor olabilirim.Calismak zor hele kadinlar icin bence..garip degil o yuzden yorulman vs. Ama bence esine karsi bazi seyler bitmis gibi yoksa neden ufak birseyde modun dussun? Belkide suanki
Maddiyatsizliginizin sebebini esin olarak goruyorsundur??
13 saat disarda olan herkes bitkisel hayata girer bacim zaten..baska ise girme sansin yok mu? Ya da maddiyatsizlik borcla filan mi ilgili?Aslında işim de rahat ama 12-13 saat dışardayım yolda dahil yoruyor tabii otomatik olarak. Bu dediğin belki de benim düşüncem hiç öyle düşünmemiştim ama maddiyatsızlığın sebebi olarak görüyor olabilirim.
Sal gitsin tak kocanı koluna balık tutmaya gidin biz c.tesileri balık tutmaya gideriz çay da tüpde demleriz ohh mis yanyana olmak müthiş sizde eğlenmenn yollarını bulunca tamamsınız.Eğlenmeyi bilmiyoruz gerçekten, ben maddi imkanlar dahilinde simit yiyip çay içmeye bile razıyım ama eşim biraz takıyor aslında bir yere gidince istediğimizi yapmak istiyorum kafasında. Nasıl yapıcam toparlıycam kendimi bilmiyorum, küfür hakaret hiç birşey yok Allahtan belanı mı istiyorsun der insan.
Depresyonda olabilir misinizŞu son zamanlarda ailesiyle ilgili ufak sorunlar oldu ama abartılacak şeyler değil. Ama unutamadığım bir hatası veya kızdığım birşey olmadı açıkçası. İçimden hiç birşey yapmak gelmiyor sanki.
yirmili yaşların ortası evet çalışıyorum
Çalışın .İşe girin .Merhabalar hanımlar;
Eşimle 6 sene sevgili 1 sene nişanlı 1 senedir de evliyiz. Liseden beri birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve seviyoruz. Ama bende tarif edemediğim şeyler var. Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama mesela en ufak şeyde kızıyorum, surat asıyorum ve kendimi hemen normal moduma döndüremiyorum. Annemle problemlerim var senelerdir annem babam ayrı anneme benzemekten korkuyorum ve sanki bu düşünce beni garip ruh hallerine sürüklüyor. Eşime karşı güler yüzlü anlayışlı ve sevdiğimi hissettirmek istiyorum. Maddi olarak çok yorulduk şu 2 senedir ve ay sonunu resmen zor görüyoruz bu da yıpratıyor biliyorum. Ne yapmam gerek akıl verin lütfen.
Destek alabilsem zaten bir psikoloğa falan gitmek istiyorum ama o bile maddiyata dayanıyor ne yazık kiSadece maddi degil bu süreçte manevi yiprandiginiz icin destek alın
Şuan için maalesef öyle bir şansım yok daha yeni girdim sayılır zaten. Ev işleri o bu hiçbirşeye yetişemiyorum çocukta yok üstelik olsa ne yaparım kim bilir. Evet borcumuz var maalesef kiradayız yetmiyor hiçbirşey13 saat disarda olan herkes bitkisel hayata girer bacim zaten..baska ise girme sansin yok mu? Ya da maddiyatsizlik borcla filan mi ilgili?
Farkındayım ama ben kendimi toparlamak adına ne yapabilirim eşimi üzmek istemiyorum duygusal biri zaten bazen onu sevmediğimi bile düşündüğü oluyor.Olabilir bazen hiç sorun yokken bile böyle düşüşler yaşayabiliriz. Önemli olan farkına varıp yıkıcı davranışlar sergilememek.
Haftasonları için artık olan yapmam lazım böyle olacak gibi değil ne güzel valla tebrik ederimSal gitsin tak kocanı koluna balık tutmaya gidin biz c.tesileri balık tutmaya gideriz çay da tüpde demleriz ohh mis yanyana olmak müthiş sizde eğlenmenn yollarını bulunca tamamsınız.
Sanırım öyleDepresyonda olabilir misiniz
Biraz sakin yaşamayı da seviyorum aslında, dediklerinize göre zaten bir hobi edinmemiz gerek kafa toparlamak adına yoksa böyle sebepsiz yere düşüncelere boğuluyorum eşime de yansıtıyorum.20li yaslarin ortasinda is cikisi hobisi olarak orgu ormek istemeniz bile icinizin gectiginin gostergesi gibi,
daha aktif olmaya calissaniz hayatinizda belki evliliginizde de isler daha yolunda gider.
Bir spora baslayin bence, hic olmadi esinizle aksam yuruyusleri vs bile olabilir, hem fiziksel olarak aktiflik bir cok alanda sizi canlandirir.
Cocuk vs yokken eve tikilip kalmayin.
Anliyorum maddi zorluklarla basederken olmaz diye dusunuyorsunuz ama parasiz yapilacak da bir suru etkinlik sayabilirim ben size.
Havalar henuz bozmadi ise sehrinizde mesela, termosa kahve cay koyup, bir ekmek arasi sandvicle disarida bir aksam gecirmek gibi seyler parayla degil. Arada sirada kutuphaneye ugramak, belediyenizin ucretsiz/uygun fiyatli kurslarini incelemek, dil ogrenmeye calismak, esinizle ortak bir hobiye baslamak (mesela voleybol, tenis, kosu, paten, ... bunlar sadece malzeme alarak baslayabileceginiz sporlar)
ya da ne bileyim, evde olmayi seviyorum derseniz, degisik seyler denemek evde, her hafta yeni bir tarif denemek mutfakta mesela, evin bir bolumunu secip dekorasyonu uzerine calismak, ... orgu de guzel hobidir ama oturarak yapacaginiz icin, ve muhtemelen esinizle de paylasmayacaginiz icin bu konuda actiginiz sorununuza pek katkisi olmayacak diye dusundum.
Yok ilişkimize zarar vermez eşim her zaman konuşup çözme yanlısı susarak çözülmez der zaten hep. Bende problem var ama kendi içimde çözmem gerekiyor sanırım.ilişkinize zarar vermeyecekse oturun eşinizle konuşun. hangi sorunlarınız var, kim bu sorundan ne sorumlu, bu sorunları aşmak için neler yapabilirsiniz?
yoksa tabiki evlilik danışmanına gidin
Durumun onunla ilgisi olmadığını açıklayın zaman isteyin biraz ve kendinize zaman ayırın. Kendiniz için neler yaparsınız nelerden hoşlanırsınız. Şu an yapıyormusunuz bilmiyorum.Farkındayım ama ben kendimi toparlamak adına ne yapabilirim eşimi üzmek istemiyorum duygusal biri zaten bazen onu sevmediğimi bile düşündüğü oluyor.
Çalışıyorum 11 saat masa başı iş ama yolla birlikte 13 saat falanÇalışın .İşe girin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?