- 14 Ekim 2021
- 236
- 228
- 33
bende durumun farkındayım o yüzden yardım arıyorumAdama da yazık ya.
O da eve gelince neşe ve güleryüz bekliyordur.
Karı koca arasındaki tatlı iletişim çok önemli bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende durumun farkındayım o yüzden yardım arıyorumAdama da yazık ya.
O da eve gelince neşe ve güleryüz bekliyordur.
Karı koca arasındaki tatlı iletişim çok önemli bence.
bu dediğiniz şeyler birazda insanın yapısında olacak yaNe bileyim bana mı kolay geliyor hayat çözemedim?
Üç cilve,iki şarkı söyledim mi kocamın yüzü güler.
Ehhh bu da bize bu gece yeter.
aynı evde yaşadık evlenmeden önce onunla ilgili olacağını sanmıyorum. evet ama evlilik biraz yoruyor sanki daha farklı beklentilere giriyor insan ister istemezEvlilikte aradığınızı bulamamış olabilir misiniz? Yedi yıldan sonra evlenip eşinizin kafanızdaki kişi olmadığını fark etmiş olabilirsiniz
muhtemelen ev işlerini kendiniz yaptığınız için işten eve geldiğinde hiçbir yer dağılmasın istiyor ve dağılır gibi olduğunda geriliyorsunuz. bence biraz kendinizi salmaya ihtiyacınız var. sosyalleşmeyi seven biri için de eşinin sosyalleşmek istememesi çok zordur. bunu birlikte konuşarak her ikinizin istediğini de yapmaya özen gösterin. bir gün sosyalleşirseniz diğer gün eşiniz plan yapmadan sizin istediğinizle ilgili plan yapın. bu akşam evde şunu şunu yapalım gibi..evet biraz öyle ama yapmalıyım. eşim sosyalleşmeyi seven bir insan ve beni sürüklüyor olması aile arkadaşları beni yoruyor. birlikte birşeyler yapamıyoruz. sürekli birşeyi çıkıyor başkalarının bu da hep en önde destekçi. evdeki işler konusunda gibi gibi
Evet dedikleriniz doğru evin dağılıyor olması ve sadece benim düşünüyor olmam da yoruyor beni. Sosyalleşmek istemiyor değilim ama daha çok birlikte birşeyler yapma taraftarıyım. Evet bundan sonra daha çok plan yapan taraf olmalıyım.muhtemelen ev işlerini kendiniz yaptığınız için işten eve geldiğinde hiçbir yer dağılmasın istiyor ve dağılır gibi olduğunda geriliyorsunuz. bence biraz kendinizi salmaya ihtiyacınız var. sosyalleşmeyi seven biri için de eşinin sosyalleşmek istememesi çok zordur. bunu birlikte konuşarak her ikinizin istediğini de yapmaya özen gösterin. bir gün sosyalleşirseniz diğer gün eşiniz plan yapmadan sizin istediğinizle ilgili plan yapın. bu akşam evde şunu şunu yapalım gibi..
Evet doğru diyorsunuz, şükretmeyi bilmek lazım.Hayata nereden bakacağınıza karar vermek sizin elinizde. Bazen insanın başına öyle şeyler geliyor ki aşırı monoton yaşamak bile lüks kalıyor. Keşke diyorsun monotonluk içinde boğulsam dai hergün böyle farklı farklı dertlerle uğraşmasam. Ama insan ancak bunu elindekini kaybedince anlayabiliyor. Size değer veren bir hayat arkadaşınız var, onun değerini bilmeye çalışın, onu kaybedecek olsanız ne kadar üzülürdünüz kimbilir.. şükür etmek insanı psikolojik olarak hafifletir.
Amiiiiiiiinnnnnöyle mi bilmiyorum ne yapıcaz valla Allah yardım etsin herkese.
Off resmen neredeyse böyle abuk subuk şeylere kızdığım oluyor, peki nasıl bir yol izlediniz. Bu denilen şeyleri bu haftadan itibaren uygulamaya geçirmeyi düşünüyorum zaten, iş bende bitiyor.2-3 yıl onceydi esime "kırlenti yaslanarak bozduğu için" bağırmıştım. Şu an üstünde tepinse "bebişim otekinde de tepinir misin eşitlensin " filan derim. O anki ruh hali geçecek, çok daha güzel günler gelecek. Siz cözüm arayışına girmissiniz, çok güzel bir adım. Akşam yürüyüşleri, termosla kahve, basit piknikler ve beraber yemek denemeleri yapmak gibi şeyleri yazmışlar. Kesinlikle katılıyorum.
Off resmen neredeyse böyle abuk subuk şeylere kızdığım oluyor, peki nasıl bir yol izlediniz. Bu denilen şeyleri bu haftadan itibaren uygulamaya geçirmeyi düşünüyorum zaten, iş bende bitiyor.
Devlet psikiyatrindan psikologa yönlendirme isteseniz.Destek alabilsem zaten bir psikoloğa falan gitmek istiyorum ama o bile maddiyata dayanıyor ne yazık ki
Balik tutmak cok sıkıcı geliyo bana, gerçi hic tutmadim ama at oltayi bekle, sonra biraz daha bekle, sonra daha da bekle, otobus bekler gibiSal gitsin tak kocanı koluna balık tutmaya gidin biz c.tesileri balık tutmaya gideriz çay da tüpde demleriz ohh mis yanyana olmak müthiş sizde eğlenmenn yollarını bulunca tamamsınız.
O sadece beklemek olmuyor işte yapabilene ruhunu arındırmak.Balik tutmak cok sıkıcı geliyo bana, gerçi hic tutmadim ama at oltayi bekle, sonra biraz daha bekle, sonra daha da bekle, otobus bekler gibi![]()
Baligi beklerken arindiramiyorum iste ben, yesil seviyorum belki ondan, ormanda yurusem mutlu oluyorum, devinim lazim bana.O sadece beklemek olmuyor işte yapabilene ruhunu arındırmak.![]()
Baligi beklerken arindiramiyorum iste ben, yesil seviyorum belki ondan, ormanda yurusem mutlu oluyorum, devinim lazim bana.
Ben de bekleyemem öyle ya, hayata sabrım yok:) sanki biraz emekli aktivitesi gibi...Esimin cok hevesi vardi, dedim cok sacma bir hobi
Senden bana hayir yok dedi, simdi cocuklarin buyumesini bekliyor.
Kızlar doktora gittim tahlil yaptırdım ve bütün vitaminlerim düşük nerdeyse folik asit(demir), b12, d vitamini, tiroit değerlerim de sınırda onun içinde ultrasonla bakacaklar, ben davranışlarımı buna yordum artık ilaç kullanımından sonra düzeleceğini umuyorum