• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi seviyorum ama içim geçmiş sanki

Ne bileyim bana mı kolay geliyor hayat çözemedim?
Üç cilve,iki şarkı söyledim mi kocamın yüzü güler.
Ehhh bu da bize bu gece yeter.
bu dediğiniz şeyler birazda insanın yapısında olacak ya

Evlilikte aradığınızı bulamamış olabilir misiniz? Yedi yıldan sonra evlenip eşinizin kafanızdaki kişi olmadığını fark etmiş olabilirsiniz
aynı evde yaşadık evlenmeden önce onunla ilgili olacağını sanmıyorum. evet ama evlilik biraz yoruyor sanki daha farklı beklentilere giriyor insan ister istemez

evet biraz öyle ama yapmalıyım. eşim sosyalleşmeyi seven bir insan ve beni sürüklüyor olması aile arkadaşları beni yoruyor. birlikte birşeyler yapamıyoruz. sürekli birşeyi çıkıyor başkalarının bu da hep en önde destekçi. evdeki işler konusunda gibi gibi
muhtemelen ev işlerini kendiniz yaptığınız için işten eve geldiğinde hiçbir yer dağılmasın istiyor ve dağılır gibi olduğunda geriliyorsunuz. bence biraz kendinizi salmaya ihtiyacınız var. sosyalleşmeyi seven biri için de eşinin sosyalleşmek istememesi çok zordur. bunu birlikte konuşarak her ikinizin istediğini de yapmaya özen gösterin. bir gün sosyalleşirseniz diğer gün eşiniz plan yapmadan sizin istediğinizle ilgili plan yapın. bu akşam evde şunu şunu yapalım gibi..

Hayata nereden bakacağınıza karar vermek sizin elinizde. Bazen insanın başına öyle şeyler geliyor ki aşırı monoton yaşamak bile lüks kalıyor. Keşke diyorsun monotonluk içinde boğulsam dai hergün böyle farklı farklı dertlerle uğraşmasam. Ama insan ancak bunu elindekini kaybedince anlayabiliyor. Size değer veren bir hayat arkadaşınız var, onun değerini bilmeye çalışın, onu kaybedecek olsanız ne kadar üzülürdünüz kimbilir.. şükür etmek insanı psikolojik olarak hafifletir.

muhtemelen ev işlerini kendiniz yaptığınız için işten eve geldiğinde hiçbir yer dağılmasın istiyor ve dağılır gibi olduğunda geriliyorsunuz. bence biraz kendinizi salmaya ihtiyacınız var. sosyalleşmeyi seven biri için de eşinin sosyalleşmek istememesi çok zordur. bunu birlikte konuşarak her ikinizin istediğini de yapmaya özen gösterin. bir gün sosyalleşirseniz diğer gün eşiniz plan yapmadan sizin istediğinizle ilgili plan yapın. bu akşam evde şunu şunu yapalım gibi..
Evet dedikleriniz doğru evin dağılıyor olması ve sadece benim düşünüyor olmam da yoruyor beni. Sosyalleşmek istemiyor değilim ama daha çok birlikte birşeyler yapma taraftarıyım. Evet bundan sonra daha çok plan yapan taraf olmalıyım.

Hayata nereden bakacağınıza karar vermek sizin elinizde. Bazen insanın başına öyle şeyler geliyor ki aşırı monoton yaşamak bile lüks kalıyor. Keşke diyorsun monotonluk içinde boğulsam dai hergün böyle farklı farklı dertlerle uğraşmasam. Ama insan ancak bunu elindekini kaybedince anlayabiliyor. Size değer veren bir hayat arkadaşınız var, onun değerini bilmeye çalışın, onu kaybedecek olsanız ne kadar üzülürdünüz kimbilir.. şükür etmek insanı psikolojik olarak hafifletir.
Evet doğru diyorsunuz, şükretmeyi bilmek lazım.

2-3 yıl onceydi esime "kırlenti yaslanarak bozduğu için" bağırmıştım. Şu an üstünde tepinse "bebişim otekinde de tepinir misin eşitlensin " filan derim. O anki ruh hali geçecek, çok daha güzel günler gelecek. Siz cözüm arayışına girmissiniz, çok güzel bir adım. Akşam yürüyüşleri, termosla kahve, basit piknikler ve beraber yemek denemeleri yapmak gibi şeyleri yazmışlar. Kesinlikle katılıyorum.

2-3 yıl onceydi esime "kırlenti yaslanarak bozduğu için" bağırmıştım. Şu an üstünde tepinse "bebişim otekinde de tepinir misin eşitlensin " filan derim. O anki ruh hali geçecek, çok daha güzel günler gelecek. Siz cözüm arayışına girmissiniz, çok güzel bir adım. Akşam yürüyüşleri, termosla kahve, basit piknikler ve beraber yemek denemeleri yapmak gibi şeyleri yazmışlar. Kesinlikle katılıyorum.
Off resmen neredeyse böyle abuk subuk şeylere kızdığım oluyor, peki nasıl bir yol izlediniz. Bu denilen şeyleri bu haftadan itibaren uygulamaya geçirmeyi düşünüyorum zaten, iş bende bitiyor.

Off resmen neredeyse böyle abuk subuk şeylere kızdığım oluyor, peki nasıl bir yol izlediniz. Bu denilen şeyleri bu haftadan itibaren uygulamaya geçirmeyi düşünüyorum zaten, iş bende bitiyor.

Eğer, yeniden başlayabilseydim yaşamaya,
İkincisinde, daha çok hata yapardım.
Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım.
Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar,
Çok az şeyi
Ciddiyetle yapardım.
Temizlik sorun bile olmazdı asla.
Daha çok riske girerdim.
Seyahat ederdim daha fazla.
Daha çok güneş doğuşu izler,
Daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim.
Görmediğim bir çok yere giderdim.
Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye.
Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine.
Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben.
Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu anlarım olurdu.
Farkında mısınız bilmem. Yaşam budur zaten.
Anlar, sadece anlar. Siz de anı yaşayın.
Hiçbir yere yanında termometre, su, şemsiye ve paraşüt almadan,
Gitmeyen insanlardandım ben.
Yeniden başlayabilseydim eğer, hiçbir şey taşımazdım.
Eğer yeniden başlayabilseydim,
İlkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım.
Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla.
Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır,
Çocuklarla oynardım, bir şansım olsaydı eğer.
Ama işte 85'indeyim ve biliyorum...
ÖLÜYORUM...

Jorge Luis BORGES

Sal gitsin tak kocanı koluna balık tutmaya gidin biz c.tesileri balık tutmaya gideriz çay da tüpde demleriz ohh mis yanyana olmak müthiş sizde eğlenmenn yollarını bulunca tamamsınız.
Balik tutmak cok sıkıcı geliyo bana, gerçi hic tutmadim ama at oltayi bekle, sonra biraz daha bekle, sonra daha da bekle, otobus bekler gibi 😐

Kızlar doktora gittim tahlil yaptırdım ve bütün vitaminlerim düşük nerdeyse folik asit(demir), b12, d vitamini, tiroit değerlerim de sınırda onun içinde ultrasonla bakacaklar, ben davranışlarımı buna yordum artık ilaç kullanımından sonra düzeleceğini umuyorum

Kızlar doktora gittim tahlil yaptırdım ve bütün vitaminlerim düşük nerdeyse folik asit(demir), b12, d vitamini, tiroit değerlerim de sınırda onun içinde ultrasonla bakacaklar, ben davranışlarımı buna yordum artık ilaç kullanımından sonra düzeleceğini umuyorum

cok iyi etmissiniz,
kisin d vitamini takviyesi almazsam yataktan cikmaya enerji bulamiyorum ben.

Back
X