İlk konumda da anlatmıstım evliliğimi, 5 ay gecmiş degısen bir sey yok...
Özetle 4 yıldır evliyiz eşimle , 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik..Ben 30 o da 31 yasında,1 yasında da bebegımız var.1. Eskıden de tartısmalarımız olurdu ama artık , saygı kalmadı hiç.
Eşimin İyi tarafları olsa da , kinci ve sinirlendiğinde agzından cıkan laflara dayanamıyorum artık. Ben kendisine en kızgın oldugum anlarda bile,aptal bile demezken o bana öküz , 3 kurusluk insana deger verırsem böyle olur, haram zıkkım olsun sana her sey , beni delırtme deyıp üstüme yürüdü en son tartısmamızda , bunları yazarken bıle utanıyorum ben

Annemle babam 43 yıllık evlıler , bir kere agızlarından salak kelımesı cıktıgını duymadım, öyle güzel bir sevgiyle mutlulukla büyüdüm ki, bu olanlara inanamıyorum. Babam bir tek hakaretını duysa dakıka tutmaz benı bu evde.
Tartısma konumuzda sabah kahvaltı hazırladım kalkmadı, uyucam dedı topladım masayı kalktıgında neden bır sey yok masada diye söylendı,ben de niye sinirleniyosun hazırlarım dedım bagırmaya basladı. Hıc bır sekılde ona cevap vermemem lazım, cevap verdogımde resmen gözü dönüyor. Sözde kızımıza cok düşkün ama korktugunu bile bile bagırabılıyor. Hıc bır sekılde anlasamıyoruz, karsılasmamız kavga sebebı olmaya basladı.
Ne aptalca ama sevıyorum da .. Bu kadar lafı nasıl hazmedıcem bılmıyorum, kulagımda çınlıyor ettıgı hakaretler.Boşanmam gerekıyor olmayacak böyle dıyorum kendı kendıme, sonra güzel anlarımız gelıyor nasıl atlatırım dıyorum,kızıma nasıl anlatıcam dıyorum.. Ama artık sinirine , surat asmalarına bagırmalarına dayanamıyorum..aklımda binlerce düşünce n'apıcam bılemıyorum...