• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi seviyorum ama mutsuzum...

Evet , cocuguma bunu nasıl yapabilmişim..ya ben artık sorgulama yetenegimi öyle kaybetmıstim ki ve nerede hata yaptıgımı düşünmekten aklımı yitiriyordum.Yani o'nun bu kadar zarar verıyor olmasını kabul etmektense , kendimde hata aradım sürekli..ama işte en sonunda da en buyuk zararı kendıme verdim..
Çocuğunu düşünen adam anasını sever. Sevmemiş ki seni, sevmediği için aldığın nefes çok gelmiş ☹️ Çocuğu için hiç yoktan insan gibi davransa idi, çocuğu düşünmek sadece senin görevin değil, paşa hz. kusura bakmayacak.

Evet , cocuguma bunu nasıl yapabilmişim..ya ben artık sorgulama yetenegimi öyle kaybetmıstim ki ve nerede hata yaptıgımı düşünmekten aklımı yitiriyordum.Yani o'nun bu kadar zarar verıyor olmasını kabul etmektense , kendimde hata aradım sürekli..ama işte en sonunda da en buyuk zararı kendıme verdim..
İnşallah en kısa zamanda çok daha mutlu, huzurlu günlerin olur….kim bilir belki bir zaman sonra seni mutlu edecek doğru erkek karşına çıkar…tabi erkeksiz de olur hayat, kızın sana da yeter..ama bir erkek tarafından sevmek, sevilmek, arzulanmak, arzulamak senin de hakkın…dilerim hayat sana güzel sürprizler yapar arkadaşım….🙏🙏🙏🍀

İlk konumda da anlatmıstım evliliğimi, 5 ay gecmiş degısen bir sey yok...
Özetle 4 yıldır evliyiz eşimle , 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik..Ben 30 o da 31 yasında,1 yasında da bebegımız var.1. Eskıden de tartısmalarımız olurdu ama artık , saygı kalmadı hiç.
Eşimin İyi tarafları olsa da , kinci ve sinirlendiğinde agzından cıkan laflara dayanamıyorum artık. Ben kendisine en kızgın oldugum anlarda bile,aptal bile demezken o bana öküz , 3 kurusluk insana deger verırsem böyle olur, haram zıkkım olsun sana her sey , beni delırtme deyıp üstüme yürüdü en son tartısmamızda , bunları yazarken bıle utanıyorum ben :KK43: Annemle babam 43 yıllık evlıler , bir kere agızlarından salak kelımesı cıktıgını duymadım, öyle güzel bir sevgiyle mutlulukla büyüdüm ki, bu olanlara inanamıyorum. Babam bir tek hakaretını duysa dakıka tutmaz benı bu evde.
Tartısma konumuzda sabah kahvaltı hazırladım kalkmadı, uyucam dedı topladım masayı kalktıgında neden bır sey yok masada diye söylendı,ben de niye sinirleniyosun hazırlarım dedım bagırmaya basladı. Hıc bır sekılde ona cevap vermemem lazım, cevap verdogımde resmen gözü dönüyor. Sözde kızımıza cok düşkün ama korktugunu bile bile bagırabılıyor. Hıc bır sekılde anlasamıyoruz, karsılasmamız kavga sebebı olmaya basladı.
Ne aptalca ama sevıyorum da .. Bu kadar lafı nasıl hazmedıcem bılmıyorum, kulagımda çınlıyor ettıgı hakaretler.Boşanmam gerekıyor olmayacak böyle dıyorum kendı kendıme, sonra güzel anlarımız gelıyor nasıl atlatırım dıyorum,kızıma nasıl anlatıcam dıyorum.. Ama artık sinirine , surat asmalarına bagırmalarına dayanamıyorum..aklımda binlerce düşünce n'apıcam bılemıyorum...
Neti beklıosun .Daha ılımlı olmasını mı ?Değişecek mı sanıosun .Mok yesin .Börmezden gel .Dünya öküz cekmeye değmez .Emin ol

Yazdıklarınızda kendimi,evliliğimin ilk 5 yılını gördüm..öfkesini kontrol edemeyen,herşeye sinirlenen her konuda beni suçlayan bir adamdı eşim...her kavgada susan ben olur oturup ağlar günlerce küser kabuğuma çekilirdim..babamda sinirli bir adamdı belki alışkındım bilemiyorum..
Gelelim şimdiye o bir söylerse ben iki söylüyorum..o hakaret ederse ben daha beterini ediyorum..Benim canımı senmi verdin ......deyip daha fazla coşuyorum..Ama bu durum adamın hoşuna gidiyor nedense😀 anında siniri geçiyor gülmeye falan başlıyor ..ve uzun zamandır kavga etmiyor,küsmüyoruz ..meğer istediği naif kırılgan seviyeli bir eş değil çaçaron çirkef mahallle kadınları gibi çemkiren bir kadınmış🤔
Belliki oda, anasından öyle görmüş..
Neyse velhasıl kendinizi değiştirmekten çekinmeyin iyilikle olmuyorsa belki kötülükten anlıyordur tarzı budur bilemem..ama her yöntemi denemekte fayda var düzelmezse o zaman boşanmayı düşünebilirsiniz..

Yazdıklarınızda kendimi,evliliğimin ilk 5 yılını gördüm..öfkesini kontrol edemeyen,herşeye sinirlenen her konuda beni suçlayan bir adamdı eşim...her kavgada susan ben olur oturup ağlar günlerce küser kabuğuma çekilirdim..babamda sinirli bir adamdı belki alışkındım bilemiyorum..
Gelelim şimdiye o bir söylerse ben iki söylüyorum..o hakaret ederse ben daha beterini ediyorum..Benim canımı senmi verdin ......deyip daha fazla coşuyorum..Ama bu durum adamın hoşuna gidiyor nedense😀 anında siniri geçiyor gülmeye falan başlıyor ..ve uzun zamandır kavga etmiyor,küsmüyoruz ..meğer istediği naif kırılgan seviyeli bir eş değil çaçaron çirkef mahallle kadınları gibi çemkiren bir kadınmış🤔
Belliki oda, anasından öyle görmüş..
Neyse velhasıl kendinizi değiştirmekten çekinmeyin iyilikle olmuyorsa belki kötülükten anlıyordur tarzı budur bilemem..ama her yöntemi denemekte fayda var düzelmezse o zaman boşanmayı düşünebilirsiniz..
Kendimi değiştiremedim maalesef , yapabılırdim belki, hatta o zaman o bana daha ılımlı olacaktı belki de ama ben kendimi hıc sevmeyecektım.
Benim ıcım rahat.. Vicdanım rahat.. Şu bir gercek belki ben de bagıran, öfkelendıgımde hakaret edebılen bir insan olsaydım kendımı bu kadar zehırlemezdım. O öfkesıyle benı zehırledı ,ben de kendımı zehırledım.Neyse ki bitti gitti sonunda. Simdi bana mesaj atıyor, Allah benım belamı verdi sen nasıl uyuyorsun ,nasıl yasıyorsun dıye.
Benım onu bir daha sevmem guvenmem icin , ölüp bir daha hayata gelmem lazım anca 😅

Kendimi değiştiremedim maalesef , yapabılırdim belki, hatta o zaman o bana daha ılımlı olacaktı belki de ama ben kendimi hıc sevmeyecektım.
Benim ıcım rahat.. Vicdanım rahat.. Şu bir gercek belki ben de bagıran, öfkelendıgımde hakaret edebılen bir insan olsaydım kendımı bu kadar zehırlemezdım. O öfkesıyle benı zehırledı ,ben de kendımı zehırledım.Neyse ki bitti gitti sonunda. Simdi bana mesaj atıyor, Allah benım belamı verdi sen nasıl uyuyorsun ,nasıl yasıyorsun dıye.
Benım onu bir daha sevmem guvenmem icin , ölüp bir daha hayata gelmem lazım anca 😅
'' Sen beni gün be gün öldürürken, içimi çürütürken nasıl uyudu isen fosur fosur, şimdi ben de öyle uyuyorum. İnşallah sevebileceğin birini bulur da onunla uğraşırsın, başımdan bi arınırsın.'' de.

Back
X