• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi seviyorum ama mutsuzum...

Kendisine istediği zaman sinirini çıkarabileceği bir hizmetçi arıyor sanırım. Ben anlamıyorum bu erkekler neye güvenerek bu kadar rahat davranabiliyor? Koy sevgiyi bir kenara lütfen ileriyi düşün bebeğin için.
Öyleymis ama benım bunu idrak edebilmem senelerimi ve maalesef saglıgımı aldı.Yani sonuna kadar kendımce cabaladım ama en sonunda bosanmak istedigimde kendı mutlulugum ıcın cocuguma acımadıgımı söyledi bana.Yani ben psikilojık siddeti dibine kadar yasadım , eger biraz da üstüne gitsem fiziksel şiddeti de yasayacaktım.
Yanı bazen dıyorum ki , yanı ben nasıl biriyle evlenmemelıydım ,kesinlikle bu karakterde biriyle..Dengesizliği, küsmeleri ,benı gozümle gordugum seylerde bile süpheye düsüruyordu.O kadar rahat yalan soyluyordu ki , gözlerini bile kacırmazdı.. herhalde bende bir sorun var dıyordum..Öyle diye diye zaten sonunda kendımı psikıyatrıstte buldum.. Öyle işte ...

İyi yapmışsın canım, kaç yıl oldu yeni mi boşandın…Hiç bir kadın boşanmak için evlenmez, eminim bu kararı alman çok zor olmuştur…😔 inşallah bundan sonra çok mutlu olursun 👍🏻🙏
Yani kolay olmadı evet mart ayında bosandım. Ama kendime yapılmasına izin verdıgım seyler icin pişmanım.. Resmen psıkolojımı bozdu bu evlılık benim..

İlk konumda da anlatmıstım evliliğimi, 5 ay gecmiş degısen bir sey yok...
Özetle 4 yıldır evliyiz eşimle , 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik..Ben 30 o da 31 yasında,1 yasında da bebegımız var.1. Eskıden de tartısmalarımız olurdu ama artık , saygı kalmadı hiç.
Eşimin İyi tarafları olsa da , kinci ve sinirlendiğinde agzından cıkan laflara dayanamıyorum artık. Ben kendisine en kızgın oldugum anlarda bile,aptal bile demezken o bana öküz , 3 kurusluk insana deger verırsem böyle olur, haram zıkkım olsun sana her sey , beni delırtme deyıp üstüme yürüdü en son tartısmamızda , bunları yazarken bıle utanıyorum ben :KK43: Annemle babam 43 yıllık evlıler , bir kere agızlarından salak kelımesı cıktıgını duymadım, öyle güzel bir sevgiyle mutlulukla büyüdüm ki, bu olanlara inanamıyorum. Babam bir tek hakaretını duysa dakıka tutmaz benı bu evde.
Tartısma konumuzda sabah kahvaltı hazırladım kalkmadı, uyucam dedı topladım masayı kalktıgında neden bır sey yok masada diye söylendı,ben de niye sinirleniyosun hazırlarım dedım bagırmaya basladı. Hıc bır sekılde ona cevap vermemem lazım, cevap verdogımde resmen gözü dönüyor. Sözde kızımıza cok düşkün ama korktugunu bile bile bagırabılıyor. Hıc bır sekılde anlasamıyoruz, karsılasmamız kavga sebebı olmaya basladı.
Ne aptalca ama sevıyorum da .. Bu kadar lafı nasıl hazmedıcem bılmıyorum, kulagımda çınlıyor ettıgı hakaretler.Boşanmam gerekıyor olmayacak böyle dıyorum kendı kendıme, sonra güzel anlarımız gelıyor nasıl atlatırım dıyorum,kızıma nasıl anlatıcam dıyorum.. Ama artık sinirine , surat asmalarına bagırmalarına dayanamıyorum..aklımda binlerce düşünce n'apıcam bılemıyorum...
Sevmiyorsundur be
Bağımlılık o alışkanlık filan ben biliyorum .
You dizisi var orada takıntı yapan ama sevgi sanan bı başrol var
İzle istersen

Yani kolay olmadı evet mart ayında bosandım. Ama kendime yapılmasına izin verdıgım seyler icin pişmanım.. Resmen psıkolojımı bozdu bu evlılık benim..
Ah bosanmissin bile
Çok çok tebrik ediyorum saygı duydum
Kadınlarda bu kararlik ve gücü ender görüyoruz

kendı mutlulugum ıcın cocuguma acımadıgımı söyledi bana.
O kendi totosunun rahatı için kızının yaşadığı evi cehenneme çevirmiş ama. Sorsan tabi ki sen suçlusun, kim olacak başka? 😒

O kendi totosunun rahatı için kızının yaşadığı evi cehenneme çevirmiş ama. Sorsan tabi ki sen suçlusun, kim olacak başka? 😒
Bu kadar anlaşmaya gönüllü bir eşle anlaşmayı beceremeyen kendisi, hala da kendinde kusur bulmuyor. Konu sahibi resmen kurtulmuş. Annesinin deyimiyle gözündeki ışık sönecekmiş az kalsın.

Bu kadar anlaşmaya gönüllü bir eşle anlaşmayı beceremeyen kendisi, hala da kendinde kusur bulmuyor. Konu sahibi resmen kurtulmuş. Annesinin deyimiyle gözündeki ışık sönecekmiş az kalsın.
Tek başına kusursuz bir yaşam sürer artık, stres topunu da kaybetmiş, üzülmüştür çok.

Hem psikopat hemde onu nerden bulmuş yönetmen, kuru tipsiz bişey ben anlamadım,
İzlememişsen Dexter'i bir kurcala benzer İşler .
Adamın tipi zaten bizim burdaki sıradan Türk erkeklerine çok benziyor 😃 amerikalılar genelde sarışın renkli gözlü oldukları için onlara çekici geliyor demekki 🤪 tamam ona da bakarım , Hannibal dizisi de çok güzel ben de onu tavsiye ederim..2013 yapımı Mads Mikkelsen’in oynadığı 👍🏻

Işık aslında tamamen sönmüştü de yavas yavas kendıme gelmeye başladım..Cok ağır depresyon gecırdım.. hıc uyumadan , hıc konusmadan ama kafamda hıc susmayan bir sesle günler gecırdım. Yani cümlelere dökmek cok zor , her gün gittiğim iş yerimin yolunu kaybedecek kadar kötüydüm.Cünkü benı suclamaları , kendımde hata aramalarım sonucunda beynımı yaktım aslında 😅ama çok şükür gecti gitti , iyileştim.. Hasar kaldı tabii ama buna da şükür 🤷‍♀️

Evet , cocuguma bunu nasıl yapabilmişim..ya ben artık sorgulama yetenegimi öyle kaybetmıstim ki ve nerede hata yaptıgımı düşünmekten aklımı yitiriyordum.Yani o'nun bu kadar zarar verıyor olmasını kabul etmektense , kendimde hata aradım sürekli..ama işte en sonunda da en buyuk zararı kendıme verdim..

Back
X