Günaydın diyip geçme:) önemli bence .
Evet onca sözden sonra erkeklerin hiç bir şey yokmuş gibi bir sözü , tavrı bizi deli ediyor biliyorum ama inan bana onun için bu büyük bir adım.
Gözümde bi tablo canlandı sizinle ilgili . Yanılma payım büyük tabi .
Güçlü bir kadınsın. Ve maalesef kompleksli bir eşe sahipsin.
Kıyafet tartışması bile bunun açık örneği aslında .
Güçlü cümleleri yok , zaten olsa da erkekler zaaflarını açık etmekten hoşlanmaz. Ee bu durumda belki de elindeki tek kozu , ataerkil pozla erkek heybetini kullanmak. Sesini yükseltmek . Kalp kırmak . Çünkü kalbin kırıldığında ağlıyorsun , güçlü kadın imajı yerini çaresiz kadın alıyor . O zaman güç bende sanıyor senin saf:)
Ha ağlamayıp bağırsan , onun sesini bastırsan. .. hakaret küfür 2.kozu .
Ne yapmalı dersen , nacizane fikrim ; onun kendini değerli (işe yarar) hissedeceği küçük jestler yap. Ya manyak mısın arkadaş , ben adam kalbimi kırdı diyorum sen jest diyorsun deme . Seviyorsun ya o da seni seviyor ya . Değer bence .
Biraz çocuk eğitir gibi eş idare etmek .
Mesela o yokken eşine kızdığın şeylerin , evinizde rutine bağlamış tartışma sebeplerinin listesini yap . Sonra eline daha kalın bir kalem al , aslında senin büyüttüğün,problem etmesen de başını ağırtmayacak olanların üzerini çiz . Objektif ol ama :) geriye kalanlar eşinin yontulacağı kısımlar. Onlar içinde bir anda mucize bekleme. Yavaş yavaş , alttan alttan ona yaptığının yanlış olduğunu hissettir . Suçlayarak değil , yeni öneride bulunarak .
Sen kafanı topladığında , bu evlilik düzelecek , biraz strateji ile tabi.
Çok teşekkür ederim

Gec yazdıgım için kusura bakmayım cok cok yogun bir haftaydı
Güçlü oldugumu düşünürdüm ama eşim beni en zayıf noktalarımdan vuruyor .En baskın özelliğim kim tutamamam yani ölümlü dünya degmez derim hep küsmelere, tartısmalara canımı sıkan biri varsa uzak olsun derım ama beddua edemem mesela ama ben ne kadar pozitifsem eşim bi o kadar negatıf. Mesela işi cok iyi , geliri iyi ama iş yerınde bırı var ona takmıs kafayı sinir oluyor günlerce onu dert edıyor kendıne. Ya da garson kasık getırmese of pufff, alısverıste bir sey almayı unutsak aynı söylenmeler, kapıyı duymazsan sıkıntı,jölesi bitse bana soylenıyordu,yanı minnacık seyleri öyle dert edıyor ki benı de sureklı dıbe cekıyor.O'na benzedim ya, eskısı gibi kahkaha bıle atamıyorum.
Cok yorgun hıssedıyorum artık. Bir kere yıne 10 gün konusmadık , aynı evde yabancı gibi yasıyoduk en sonunda dedım bız bırbırımızı mutlu edemıyoruz, bir daha gelmıcez bu dunyaya, senın de mutlu olmanı ıstıyorum, ben de mutlu olmak ıstıyorum.Kızımın evlılıği böyle bilmesini istemıyorum dedım. Ya ayrı kalalım ya caresıne bakalım yürütemıyorum ben dedım.
Nasıl böyle bır sey soylersın sen, tartısmalar olacak tabı dedi agladı.agladı ama yıne aynı duvar bıldıgın.Bız tartısmayı bıle beceremıyoruz ki.
Anında yükseliyor sesi, bagırarak susturuyor benı. Gecen gün bagırdı bana yine ama nasıl cıldırmıs gibi ben de yeter artık dedım kolundan ittirdim .. Vay efendım ben ona vurmusum , nasıl boyle bır sey yaparmısım .. Yemın ederim günlerce söyledi bunu.
Ya öyle bır cıkmazdayım ki, sevıyorum tamam ama hıc mutlu degılım. Onsuz hayatı dusununcede altından kalkabılır mıyım bilmiyorum ama böyle de evlilik olmaz kı. Haftalarca küs mü kalınır, hıc böyle bir sey görmedım ben ya. Ama kendı ailesınde öyle görmüs . Babası annesine kızar basar giderdi yazlıkta kalırdı bi hafta.Ama bana o kadar anlamsız gelıyor ki bu sacma sapan küsmeler.
Otur konus derdın ne de kız söylen ama cözum ara yok kılını kıpırdatmıyor oda da oturuyor oyle. Arada konusmaya calısıyor o kadar, sankı onca lafı o etmemıs gibi de rahat.
Bilmıyorum ama karmakarısıgım

(