• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi seviyorum ama mutsuzum...

rol modelınızde cok ıyıymıs
gaz vermek ıstemıyorum ama
cok saglam sekılde restı cekmelısınız
Evet annem her zaman en buyuk destegım .. Birinin bosanma haberını alsak , mutsuzsa bosanıcak tabi der yani yapıcı tarafı da var yerı gelınce idare et ama senı ezmesıne ızın verme der ki anneme bır sey anlatmıyorum ama farkında durgunlugumun ..
Bır de hassasım derken öyle aglak mıy mıy bir tip değilim:) yanı bırı bır hata yapsa bana özür dilese gecer gıder unutmasam da uzatmam , iyi oldu sürünsün diyenlerden olamadım hiç. Ölümlü dünya deger mi diye diye psikolojım bozuldu sanırım :) valla bi aglıyorum bi gülüyorum halıme .... Eşimle kavga ederız evden cıktıgında ya kaza yapsa deger mi diye kendı kendımı yerim.
Ama eşimin hayatta aklına gelmez öyle bir sey.
Rest cekmeyı ıstıyorum ama inanın ona bile gücüm yok,saçma sapan bir insan oldum.
3 haftadır aynı evde ama ayrı dunyalarda yasıyoruz.
Su yazdıklarımı dönüp okudugumda bir kez daha yüzlesıyorum zerre deger vermıyor bu adam bana dıyorum ama kabullenmek zormus. Sevse de kendıni benden cook daha fazla sevdıgı kesın.
Sanki butun kapılar ayrılığa cıkıyor...

Merhaba konunuzu üzülerek okudum ve biraz da kendimi gördüm. Benim eşim de küçük şeyleri büyütür alakasız konularda kavga çıkarır, dün mesela eskiyen paslanmış tabureyi atalım dedim, atarsan bu evden gidersin falan dedi :KK70: hani gülemedim de ağlayamadım da, namaz kıldım duamı ettim, Allah ıslah etsin diye bugün de hiçbişey olmamış gibi telefonla aradı konuştuk ve daha öncesinde de gereksiz yere çok kalbimi kırdı çok ağlattı boşanmayı düşündüm ben de, öyle deyince yani gitmeyi göze aldığımı görünce yumuşuyor değişmeye başlıyor, bebekten dolayı çalışmıyorum halen iş arıyorum mesela o da mecburum sanıyor ama değilim. Sizi kaybedeceğinden korkarsa biraz da olsa düzelir bence, korkmuyorsa zaten sevmiyordur. bizde sevgi olsa da saygısızlık çok yoruyor insanı inşallah zamanla sorununuz çözülür, ama gücünüz kalmadığında gideceğinizi bilsin.
Yaaa inşallah sizin de hallolur.Bız de de markette poset unut soylenır durur, gecen bardagı düşürdüm yan yan bakıyor. Gel yardım et ne var bunda bozulacak , mukemmelım dıye bır ıddıam yok ki , kı kaldı ko oyle olsam da yaranamam emınjm artık. Deger mı sacma sapan seyler için kalp kırmaya sankı ömür bitmeyecek gibi.
Bir kere soyledım daha oncede boyle 15 gun falan konusmadık, ben yurutemıyorum bu evlılıgı dedım, mutsuz olmak ıcın evlenmedık dedım vay efendım nasıl boyle bır sey soylermısım.
Biz sevgılıyken babasına kızıp. 1 ay konusmamıs odasından cıkmamıstı ısten odasına odasından işe gidiyordu.
Nasıl görmedım ben , nasıl ıdrak edemedım.
Annesıne babasına küsen bana mı küsmeyecek.
Ama insan ınanmak istemıyor herhalde.

hemen hemen aynı şeyleri bende yaşıyorum ondan sordum.esim eskiden de sınırlı bir yapıya sahipti ama eve yansitmazdi.cocuk olduktan sonra ćok değişti, çabuk sinirlenmeye başladı herşeye.alttan aldım ama oğlum 26 aylık falandi ilk kez siddetli bir şekilde bağırdı bana saçma sapan bir nedenden.o gün boşanmayı dusundum.ama sonra yapamadim.cocugumun babası eve gelince ona koşması falan.esimde o bagirmasinda bir an şaşırdı kendine ama sonrasinda devamı geldi ve bağırmak onun için siradanlasti.cok ağladım.bunlari yaşamak için mi evlendim dedim kendi kendime.bende çok rahat ve mutluydum bekarken.simdi içimde kırgınlıklar.hicbir hayat enerjim kalmadı.neden bosanmadin diyebilirsin.oglum icin.aslinda esimde kötü biri değil ozunde.ama sinirli yapısı bitiriyor beni.ve sınırlı olduğunu kabul etmiyor.sadece yüksek sesle konusuyormus..herşeye söyleniyor benim esimde seninki gibi.insan hiç mi bir şeyden mutlu olmaz diyorum.bu aralar daha iyi. ama gel gor ki kırgınlıklar geçmiyor.yazacsk çok şey var da...
Neden bosanmadın demiyorum cunku senı cok iyi anlıyorum. Zaten hep bu hassaslıgımızdan kaybedıyoruz. Kızım yenı baba demeyı ogrendı , o baba dedıkca ben aglıyordum bir ara bosansakta babası olacak sonucta ama işte insan kendıne söz gecıremıyor.
Bır yandan da erkek kadına bagırır bu normaldıri benımsemesınden cok korkuyorum. Eşim öyle kadın susar dıyor ya, ben senın kocanım dıyor.
Gecen tartısmamızda duvarları yumrukladı, kaldım öyle. Bır kere bana cok yuksek sesle bagırdıgında, kızım kucagımdaydı aglamaya basladı korkudan .Mahvoldum.Her sey ıcın affetsem kızımı korkuttugu ıcın affedemem dedim. Öyle cok agladım ki bütün gece uyuyamadım sabah da öyle işe gittim.
Kızım cok küçük olsa da , bunları görmesıne ya da o aksam oyle korkup aglamasına sebep benim dedim.
Ben sevdım ben evlendım, kızımın ne sucu var ki..
Bosanıcam dıyorum bır saat sonra ıyı tarafları da var dıyorum ve hala sevıyorumda. Nasıl bir gurursuzluksa .. Kendıme ınanamıyorum.
Allah yardımcımız olsun ınsallah her gece dua edıyorum hakkımızda hayırlısı olsun diye..
İnşallah size de Allah yardım etsin , huzurla mutlulukla yasayın inşallah.

Neden bosanmadın demiyorum cunku senı cok iyi anlıyorum. Zaten hep bu hassaslıgımızdan kaybedıyoruz. Kızım yenı baba demeyı ogrendı , o baba dedıkca ben aglıyordum bir ara bosansakta babası olacak sonucta ama işte insan kendıne söz gecıremıyor.
Bır yandan da erkek kadına bagırır bu normaldıri benımsemesınden cok korkuyorum. Eşim öyle kadın susar dıyor ya, ben senın kocanım dıyor.
Gecen tartısmamızda duvarları yumrukladı, kaldım öyle. Bır kere bana cok yuksek sesle bagırdıgında, kızım kucagımdaydı aglamaya basladı korkudan .Mahvoldum.Her sey ıcın affetsem kızımı korkuttugu ıcın affedemem dedim. Öyle cok agladım ki bütün gece uyuyamadım sabah da öyle işe gittim.
Kızım cok küçük olsa da , bunları görmesıne ya da o aksam oyle korkup aglamasına sebep benim dedim.
Ben sevdım ben evlendım, kızımın ne sucu var ki..
Bosanıcam dıyorum bır saat sonra ıyı tarafları da var dıyorum ve hala sevıyorumda. Nasıl bir gurursuzluksa .. Kendıme ınanamıyorum.
Allah yardımcımız olsun ınsallah her gece dua edıyorum hakkımızda hayırlısı olsun diye..
İnşallah size de Allah yardım etsin , huzurla mutlulukla yasayın inşallah.
inşallah sen de en kısa zamanda atlatirsin bugunleri canim

Eşim hakaret etse bana o artık sevdiğim adam olmaz başka birine dönüşür.. siz hala seviyorum derken "başka biri bu artik" hissi olmuyor mu? Hala sevdiğiniz insanı görebiliyor musunuz ona bakınca.. size böyle davranmasinin sebebi ne yeni bi durum madem.. niye? Babam bilse bi dk tutmaz beni burada diyorsunuz ya bunu düşünün derim.. niye tutmaz sizi orada? Su an bebek bigün çocuk olacak ve babası annesine o zaman onun yanında küfür ederse.. sorun var ve çözmek zorundasiniz.. sevseniz bile uzun surmeyecektir..

Eşim hakaret etse bana o artık sevdiğim adam olmaz başka birine dönüşür.. siz hala seviyorum derken "başka biri bu artik" hissi olmuyor mu? Hala sevdiğiniz insanı görebiliyor musunuz ona bakınca.. size böyle davranmasinin sebebi ne yeni bi durum madem.. niye? Babam bilse bi dk tutmaz beni burada diyorsunuz ya bunu düşünün derim.. niye tutmaz sizi orada? Su an bebek bigün çocuk olacak ve babası annesine o zaman onun yanında küfür ederse.. sorun var ve çözmek zorundasiniz.. sevseniz bile uzun surmeyecektir..
Başka biri bu artık - hissi olmaz olur mu tabi ki var ..Sevdıgım adam böyle olamaz olmamalı dıyorum ama gercek bu , o hakaretler gercek. Ve niye sebebı demıssınız ya hakaretlerın inanın ben de bılmıyorum. Benim de hatalarım vardır insanız nıhayetınde ama bu lafları ısıtmeyı hak edecek kadar degıl ona emınim. Çünkü ben o'na en sinirli anımda bıle kötü söz etmem, hak etsede. Ama o acımasızca söylüyor agzına gelenı, konusmuyoruz haftalardır , gecen gün sadece senı cok özlüyorum ama degısmen lazım dıyor bana , degısmenı beklıyorum eskı seni istiyorum.
Eski sen dedıgı sınırsız tahammülü olan beni yani.O küsecek ben barısıcam eski sen dediği özetle.bana nasıl o lafları soyleyebıldın ve üstüne hıc pişmanlıgını yasamadın dedıgımde cok sinirlenmısım sinirle agzımdan cıktı dedı bu kadar.
Gecersın karsıma istemıyorum senı bu evlılıgı dersin,ben senın yakana yapısmam bılıyorsun, oturalım konusalımm olmuyorsa da yolumuza bakalımm böyle susarak ayrı odalarda yasayarak evlılık olmaz dedım,çıt yok ya. Tek kelime etmıyor en sonunda ben de cıktım odadan o sinirle gercekten dayanamıyorum artık.. Böyle sacma sey mi olur, kılını kıpırdatmıyo.
Öyle yorgun hıssedıyorum ki..Çözüm ne bilmiyorum.Güçlü olmaya kendımı toplamaya ihtiyacım var hem de cok.

Başka biri bu artık - hissi olmaz olur mu tabi ki var ..Sevdıgım adam böyle olamaz olmamalı dıyorum ama gercek bu , o hakaretler gercek. Ve niye sebebı demıssınız ya hakaretlerın inanın ben de bılmıyorum. Benim de hatalarım vardır insanız nıhayetınde ama bu lafları ısıtmeyı hak edecek kadar degıl ona emınim. Çünkü ben o'na en sinirli anımda bıle kötü söz etmem, hak etsede. Ama o acımasızca söylüyor agzına gelenı, konusmuyoruz haftalardır , gecen gün sadece senı cok özlüyorum ama degısmen lazım dıyor bana , degısmenı beklıyorum eskı seni istiyorum.
Eski sen dedıgı sınırsız tahammülü olan beni yani.O küsecek ben barısıcam eski sen dediği özetle.bana nasıl o lafları soyleyebıldın ve üstüne hıc pişmanlıgını yasamadın dedıgımde cok sinirlenmısım sinirle agzımdan cıktı dedı bu kadar.
Gecersın karsıma istemıyorum senı bu evlılıgı dersin,ben senın yakana yapısmam bılıyorsun, oturalım konusalımm olmuyorsa da yolumuza bakalımm böyle susarak ayrı odalarda yasayarak evlılık olmaz dedım,çıt yok ya. Tek kelime etmıyor en sonunda ben de cıktım odadan o sinirle gercekten dayanamıyorum artık.. Böyle sacma sey mi olur, kılını kıpırdatmıyo.
Öyle yorgun hıssedıyorum ki..Çözüm ne bilmiyorum.Güçlü olmaya kendımı toplamaya ihtiyacım var hem de cok.

Sizi suçlu görüyor. O etmedi hakaret siz ettirdiniz. Bu psikolojik bir bozukluk bildiğim kadarı ile. Siz güçlü olun. Sizi bugüne o getirmedi bi aileniz var. Sağlık olsun herseyin çözümü bulunur. Sakince çözmeye çalışın ta ki artık yol kalmayana dek.. o ana hazırlayın kendinizi çünkü bi insan değişebilir ve elinizden geri döndürmek gelmeyebilir.

4 yıllık flört döneminizde kavga esnasında hiç kötü bir kelime kullanmamış mıydı ? yani 4 yıl birini tanımak için az bir zaman değil, tabi evlenmeden 4 duvara girmeden bilemezsiniz ama.kıznızı düşünüyorsunuz elbette, ama sağlıksız mutsuz bir evlilikte negatif bir ortamda büyümesi daha iyi değil bence.hiç kimse sizden daha değerli değil kimsenin canınızı yakmaya hakkı yok.sizde tepkinizi ağır şekilde koyacaksınız ona sizinle nasıl konuşması gerektiğini anlatacaksınız, gerekirse bitireceksiniz.saygı olmayan evlilkte hayır görmüyorum ben.Allah yardımcınız olsun.

Sizi suçlu görüyor. O etmedi hakaret siz ettirdiniz. Bu psikolojik bir bozukluk bildiğim kadarı ile. Siz güçlü olun. Sizi bugüne o getirmedi bi aileniz var. Sağlık olsun herseyin çözümü bulunur. Sakince çözmeye çalışın ta ki artık yol kalmayana dek.. o ana hazırlayın kendinizi çünkü bi insan değişebilir ve elinizden geri döndürmek gelmeyebilir.
Aynı dediğiniz gibi , ben sana hakaret etmıyorum dedıgımde ben hak etmıyorum dıyor.
Yanı ben hak edıyorum , ben ettirıyorum o hakaretleri kendime.
Güçlü olmaya calısıyorum, karsısına gecıp söyledim , biz bu evlılıgı yurutemıyoruz oturup konusalım , bir karara varalım kac yılın hatırı var , sakın konusup ne yapmamız gerekıyorsa onu yapalım dedım.
Ben senın degısmenı beklıyorum dıyor.Gercekten psikolojımı alt üst etti.
Git o zaman dedim, ayrı kalalım hayır dıyor.
Aslında belkı benım gtmem gerekıyor ama gidersen dönemem dönmem bir daha. Onun ıcın günlerdir düşünüyorum.
Çok üzgün , yorgunum.
Tesekkür ederim ilgilendıgın vakıt ayırdıgın için..❤️

4 yıllık flört döneminizde kavga esnasında hiç kötü bir kelime kullanmamış mıydı ? yani 4 yıl birini tanımak için az bir zaman değil, tabi evlenmeden 4 duvara girmeden bilemezsiniz ama.kıznızı düşünüyorsunuz elbette, ama sağlıksız mutsuz bir evlilikte negatif bir ortamda büyümesi daha iyi değil bence.hiç kimse sizden daha değerli değil kimsenin canınızı yakmaya hakkı yok.sizde tepkinizi ağır şekilde koyacaksınız ona sizinle nasıl konuşması gerektiğini anlatacaksınız, gerekirse bitireceksiniz.saygı olmayan evlilkte hayır görmüyorum ben.Allah yardımcınız olsun.
O 4 yılda 1 kere bıle hakaret olmadı, hatta trafıkte bile küfür etmezdi.Küsme huyu vardı sadece o konuda bile bile lades dedim ama bu boyutlarda tartısma yasaycagımızı, üstüme yürüyecegını hıc ummazdım.
Eskıden ben daha tahammullüydum yanı o küser ben barısırdım , söylense ıdare ederdim ama artık edemıyorum yanı ben ona bagırmasam da , o sesını yukselttıgınde tepkı verıyorum ya da ben de aynı onun gibi haftalarca konusmuyorum. Eskı ben ona egosuna ıyı gelıyordu ama artık ıyı gelmıyorum ona.Cunku ben de o'nun gibi oldum. Ama cok zorlanıyorum , ben herseyın konusarak hallolcagına ınanırım zor degıl gecınmek tartısılır ama kalp böyle umarsızca kırılmamalı.
O benı kırıyor ve benim kendı kendıme iyileşmemi beklıyor.
Saygı olmadıgında evlılık evlılıkten cıkıyor. Yemek yapıyorum masaya koyuyorum ya tabakları , kendımı o kadar gurursuz hıssedıyorum ki. O kadar agır söze , nasıl hala ugrasıyorum dıyorum. Yapmasam ıcım huzursuz.
O ise işe gider eve gelır oturur sadece.
3 haftadır içerde uyuyor.Sabah işe gitmeden kostur kostur bır de onun yatagını topluyorum.
Zerre umursamıyormuş beni, kabullenmek zor olsada gercek bu sanırım.. Yazarken daha iyi anlıyorum bu sevgısızlıkten baska neden olabılır dimi..

Aynı dediğiniz gibi , ben sana hakaret etmıyorum dedıgımde ben hak etmıyorum dıyor.
Yanı ben hak edıyorum , ben ettirıyorum o hakaretleri kendime.
Güçlü olmaya calısıyorum, karsısına gecıp söyledim , biz bu evlılıgı yurutemıyoruz oturup konusalım , bir karara varalım kac yılın hatırı var , sakın konusup ne yapmamız gerekıyorsa onu yapalım dedım.
Ben senın degısmenı beklıyorum dıyor.Gercekten psikolojımı alt üst etti.
Git o zaman dedim, ayrı kalalım dedim hayır dıyor.senı cok özledim ama degısmen lazım dıyor.
Aslında belkı benım gtmem gerekıyor ama gidersen dönemem dönmem bir daha. Onun ıcın günlerdir düşünüyorum.
Çok üzgün , yorgunum.
Tesekkür ederim ilgilendıgın vakıt ayırdıgın için..❤️

Bana yol gösterebılecek olan yok mu?
Ayrılmadan kurtarabılecek bir durum degıl midir acaba..
Degıl gibi sankı 1 ay oldu konusmuyoruz hıc bır sey paylasmıyoruz..
Kangren oldu kesılmeyı beklıyor gibi bu evlılık.
Ama yapamıyorum.
Her ne kadar ben de onun gibi uzak dursam da hala nedn ıcımde bır umut var belkı anlar hatasını dıye.
Bana yol gösterebılecek kımse yok mu :(
Ailemle arkadaslarımla paylasamıyorum , onlar da beni böyle bılsın ıstemıyorum.. :(

İlk konumda da anlatmıstım evliliğimi, 5 ay gecmiş degısen bir sey yok...
Özetle 4 yıldır evliyiz eşimle , 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik..Ben 30 o da 31 yasında,1 yasında da bebegımız var.1. Eskıden de tartısmalarımız olurdu ama artık , saygı kalmadı hiç.
Eşimin İyi tarafları olsa da , kinci ve sinirlendiğinde agzından cıkan laflara dayanamıyorum artık. Ben kendisine en kızgın oldugum anlarda bile,aptal bile demezken o bana öküz , 3 kurusluk insana deger verırsem böyle olur, haram zıkkım olsun sana her sey , beni delırtme deyıp üstüme yürüdü en son tartısmamızda , bunları yazarken bıle utanıyorum ben :KK43: Annemle babam 43 yıllık evlıler , bir kere agızlarından salak kelımesı cıktıgını duymadım, öyle güzel bir sevgiyle mutlulukla büyüdüm ki, bu olanlara inanamıyorum. Babam bir tek hakaretını duysa dakıka tutmaz benı bu evde.
Tartısma konumuzda sabah kahvaltı hazırladım kalkmadı, uyucam dedı topladım masayı kalktıgında neden bır sey yok masada diye söylendı,ben de niye sinirleniyosun hazırlarım dedım bagırmaya basladı. Hıc bır sekılde ona cevap vermemem lazım, cevap verdogımde resmen gözü dönüyor. Sözde kızımıza cok düşkün ama korktugunu bile bile bagırabılıyor. Hıc bır sekılde anlasamıyoruz, karsılasmamız kavga sebebı olmaya basladı.
Ne aptalca ama sevıyorum da .. Bu kadar lafı nasıl hazmedıcem bılmıyorum, kulagımda çınlıyor ettıgı hakaretler.Boşanmam gerekıyor olmayacak böyle dıyorum kendı kendıme, sonra güzel anlarımız gelıyor nasıl atlatırım dıyorum,kızıma nasıl anlatıcam dıyorum.. Ama artık sinirine , surat asmalarına bagırmalarına dayanamıyorum..aklımda binlerce düşünce n'apıcam bılemıyorum...
Ayı ayıdır değişmez.benim ayıda en ağır hakaretleri küfürleri ederdi seninde dedğin gibi annem babam arasında görmediğm şeylerdi ağrıma çok gidiyodu.ya deveyi güdüceksin yada o diyardan gidiceksin.

Eşiniz de kişilik bozukluğu varmış gibi geldi bana. Düzeleceğini zannetmiyorum.

İlk konumda da anlatmıstım evliliğimi, 5 ay gecmiş degısen bir sey yok...
Özetle 4 yıldır evliyiz eşimle , 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik..Ben 30 o da 31 yasında,1 yasında da bebegımız var.1. Eskıden de tartısmalarımız olurdu ama artık , saygı kalmadı hiç.
Eşimin İyi tarafları olsa da , kinci ve sinirlendiğinde agzından cıkan laflara dayanamıyorum artık. Ben kendisine en kızgın oldugum anlarda bile,aptal bile demezken o bana öküz , 3 kurusluk insana deger verırsem böyle olur, haram zıkkım olsun sana her sey , beni delırtme deyıp üstüme yürüdü en son tartısmamızda , bunları yazarken bıle utanıyorum ben :KK43: Annemle babam 43 yıllık evlıler , bir kere agızlarından salak kelımesı cıktıgını duymadım, öyle güzel bir sevgiyle mutlulukla büyüdüm ki, bu olanlara inanamıyorum. Babam bir tek hakaretını duysa dakıka tutmaz benı bu evde.
Tartısma konumuzda sabah kahvaltı hazırladım kalkmadı, uyucam dedı topladım masayı kalktıgında neden bır sey yok masada diye söylendı,ben de niye sinirleniyosun hazırlarım dedım bagırmaya basladı. Hıc bır sekılde ona cevap vermemem lazım, cevap verdogımde resmen gözü dönüyor. Sözde kızımıza cok düşkün ama korktugunu bile bile bagırabılıyor. Hıc bır sekılde anlasamıyoruz, karsılasmamız kavga sebebı olmaya basladı.
Ne aptalca ama sevıyorum da .. Bu kadar lafı nasıl hazmedıcem bılmıyorum, kulagımda çınlıyor ettıgı hakaretler.Boşanmam gerekıyor olmayacak böyle dıyorum kendı kendıme, sonra güzel anlarımız gelıyor nasıl atlatırım dıyorum,kızıma nasıl anlatıcam dıyorum.. Ama artık sinirine , surat asmalarına bagırmalarına dayanamıyorum..aklımda binlerce düşünce n'apıcam bılemıyorum...
Kendisine istediği zaman sinirini çıkarabileceği bir hizmetçi arıyor sanırım. Ben anlamıyorum bu erkekler neye güvenerek bu kadar rahat davranabiliyor? Koy sevgiyi bir kenara lütfen ileriyi düşün bebeğin için.

Back
X