biz ailesi yüzünden nişanlıyken bi ayrılık yaşadık. 1 yıl boyunca pişman olup peşimden koştu çok özürler diledi. neyse bende bu 1 yılın sonunda onu affettim ve evlendik. ama onun ailesi hala tepemizde ve beni sevmiolar bu çok bariz babası sürekli eşimi dolduruo annesi hayatta diil ama üvey kayınvalidem var o bile bazen karışıo. eşimse hep bişilerin ii yanını görmeye çalışıo. bi kerede burda eşim haklı yeter artık diemedi ailesine eşimden 5 yaş küçük görümcem var o bile abisine bazen saygısızlık yapıo. herşeyi ben savunmaya kalkıncada ben suçlu gelin oluorum haliyle onun söylemesi gerekenleri de ben söylemek zorunda kalıorum. artıknapıcamı nasıl davranıcamı şaşırdım(
ayni dert bendede var...esime kalsa ninem gibi dolasacagim ortalikta...benim kiyafet zevkimle esimin kiyafet zevkiyle arasinda daglar kadar fark var...hatta anneside kendi zevkine göre bana birseyler alir..1 kere bile giyinmeden cöpe atarim..evde bile giyinecek halde deyiller..okadar cirkinler..ancak kayinvalidem kendisi giyinebilir o attiklarimi...keskem atmasaydimda resimlerini yükleseydim buraya...kafamçokkarıştıkıyafetlerime çok karışır..orta yolu bir şekilde bulsakta napıyım sinir oluyorum.birazda karışma be adam ninem gibi giyinememmmm
:uhm: kızlar eminim hepiniz eşinizi çok seviyorsunuzdur ama bazen bizi deli eden halleri de yok değil ama dimi. ben bi kaç tanesini paylaşmak istedim eğer sizde paylaşırsanız bu konuda yalnız olmadığımı hissedicem -ki- buda bana iyi gelicekişte bunlardan bikaç tanesi; ailesine karşı hep pısırık davranması değil beni kendini bile savunamaması, bazen sadece kendi fikirlerini doğru görüp diretmesi, bazen benden çok başkalarının fikirlerine öenm vermesi vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?