Eşimi seviyorum ama...

:roflol::roflol:

Diş gıcırdatma olayı bende de var ama yeni yeni çıkıyor bende ,daha evvel yoktu...

Bu sabah eşim kahvaltıda dün gece dişlerimi gıcırdattığımı söyledi.

Sonra bir baktım kahvaltıdan sonra nete girmiş,diş gıcırdatma nedenlerini araştırıyor.kaydirigubbakcemile3

Aşırı sinirlilik,titizlik hastalığı,çene yapısıyla ilgili sorunlar felan yazıyordu.

Sonra eşim bana dönüp dedi ki ' bak aşkım sen titizlik hastalığı grubuna giriyorsun bundan sonra fazla titiz olma iyi mi ' dedi.

Çok komikti ya...

tek sorun sinirine hakim olamaması alsanaalsanasmile

dayak falan yok ama sinirlendiğinde gözü kimseyi görmüyo kesinlikle etrafındakileri duymuyor. yani düşününki bir olay oldu ve yanlış anladı akannehir aman yarabbi işin aslını kesinlikle anlatamazsınız çünkü sizi ne görüyor ne de duyuyor ortada bağırır çağırır terör estirir resmen. bir kaç kez dedim sakın ailemin yanında bana sesini yükseltme diye ama tabi nerdeee :1no2: sonradan öğrendim askerdeyke teşhis konmuş garip bir ismi vardı sinir kontrol hakimiyetsşzliği gibi bişey türkçesi :bbo: ama sinirlendi mide en fazla o sinir 2 dk sürer :roflol: 2 dk bişey demeden bekleyip sonra geçtimi derim tamam der dinliyorum ne oldu . başlarım sakin sakin anlatmaya olay çözülür. sinirliyken hiç birşey çözüme ulaşamaz he der geçerim. 2 dk sonra konu tekrar açılır bir orta nokta aranır güzel konuşularak ve genelde de benim dediğim olur hep orta noktadayımdır :smiley-cool:

ama bu sinir kontrolsüzlüğü gerçekten kötü başka da bir gıcık olduğum aklıma gelen birşeyi yok. herşeyi istediğim gibi

eşim ilk önceleri ailesine karşı ağzını açmazdı ama baktı olmuyor biz iyi oldukça onlar kötülüklere devam şimdi lafları sıralıyor valla. şimdi bana asla laf söylettirmez bende ona söylettirmem.
bir şey olduğunda beni dinlemeyip kendi bildiğini yapması sonunda aynı şeyi tekrar benim dediğm gibi yapıpta "bak ben dedim öyle olmaz diye böyle yapacaksın bir daha beni dinle tamam mı" demesi çıldırtıyor beni.
ocakta yemek pişerken içerisine benden habersiz bişeyler koymasından birde. mesela acı pul biber atar, kaşar koyar oda yapışır kalır v.s.

ailesine karşı hep pısırık davranması değil beni kendini bile savunamaması, bazen sadece kendi fikirlerini doğru görüp diretmesi, bazen benden çok başkalarının fikirlerine öenm vermesi vs vs...

AYNEN ÖLE DELİ EDİO BENİ

aynen bende eşimi çok korurum aileme falan laf söyletmem kendi ailesine karşı bile korumak zorunda kalıorum çünkü o kendini savunmak zahmetinde bile bulunmuo kardeşi ona bi kere bile d.gününde hediye almadı o gitmiş kardeşine d.günü için hediye almış bende çok sinirlendim o sana almıo ama sen nie alıosun dedim "o kendi ayıbı boşver" dedi yaaa şaka gibi...kafamçokkarıştı

Cok sukur benım oyle bır sorunum yok. Zaten esımın aılesınden de sıkayetım yok. Bazen kendımce kuruntular yaparım. Mesela yenı bır sey almak ısterım, alırım. 'Bunu gıyınıp gıtsem, ayıp olur mu? Borcları var ama bu kendıne yenı bır sey almıs derler mı?' dıye soruyorum esıme. 'Kımse bır sey dıyemez, gıyın gıt, calısıyorsun, elbette alacaksın' der. Kayınvalıdem de (annem) asla bır soz etmez. Hatta bana der kı : 'sızı mutlu gorunce ben daha cok mutlu oluyorum'

Allah nazardan korusun esımın aılesı gercekten ıyı ınsanlardır.

Fakat bu esımden sıkayetım olmuyor manasına gelmesın

Benım esımde pek gezmeyı ve konusmayı sevmez. Tv. ve playstatıon onun eglence merkezıdır. Bende artık pc ye takılıyorum. Onceden sessızce saatlerce yanında kalsam ' ne yapıyorsun?' dıye sormayan adam, sımdı oyununu bolup, 'ne yapıyorsun?' dıyor Hatta kımı zaman yanıma gelıyor, ne yaptıgımı merak edıyor sanırım. Ama kamufle edıyorum o kalkıp yanıma gelene dek

şu aralar eşimle çocuk düşünüoruz onun tatlı bi heyecanı var üstümde inşallah en kısa zamanda anne olabilirim benim için dua edin kızlar :))

ah kızlar bendeeşimi seviyorumfakat bende bıktım hep uymak istiyor eve gelince en fazla akşam 22 de uyuyor bir filmi birlikte izlediğimizi hatırlamam hiçbıkmıyor maaşallah gerçi haftanın 7 günü çalışıyor pazar günü öğleden sonra gelebiliyor eve
diyer bir konu iki tarafıda açma istersen diyorum cereyan yapıyor diyorum beş dakika sonra yine açıyor evi sivrisinek basıyor her tarafımı ısırıyo sinek ler beni ısırmadı diyo
çok titz kendisi kaprisli birazda mükemmeliyetçidir bir banyoya girer 1 saatte çıkar
yemey hep geç oturuyoruz yaz kış ağır ağır hareket ediyo 9 u buluyo yememiz ilk evlendiğimde açlıktan sabırsızlanıyordum şimdi bünye alıştı bu arada 8 yıllık evliyim
ben hamileyim eşim nazlı hiç naz yapamıyorum bende zekiyimdir aslında ama eve gelir gelmez yakınmaya başlıyo vücudum ağrıyo insanlarla uğraşmaktan bıktım bir şey söylüyceksemde vazgeçiyorum akıllımıdır nedir bir yere giderken tembihlemek gerekiyo başkasının yanında sakın tersleme diye yoksa kızsa bile belli ediyo daha var ama aklıma geldikçe yazarım

fazla idealist olması..
fikirleri ve onların uygulanması konusunda asla taviz vermemesi..
birde yüzü çok yumuşak, günahtır diye kimsenin kalbini kırmaz olan ona olur..
çok iyi niyetli..bu kadarıda zarar verir..

Çok inatçıdır...o inat yaptıkça bende yaparım malesef, ama sonra yine ben yumuşamak zorunda kalırım.
Kızınca kavga edince tavır alır soğuk davranır.
Kendi doğruları vardır, onlara göre davranır.
ınsanlara karşı mesafelidir, resmidir.
Çoook değişik biridir yani...zor biridir ama seviyorum onu tüm güzel ve kötü huylarıyla

eşimi anlatmışsın benim eşimde acayip sinirli belki aynı hastalık eşimde de vardır bir keresinde sinirlendi bilgisayarı yere attı düşün yani bana hiç bir şekilde şiddet uygulamadı ama tabi 3-4 gün konuşmadık o da bir şiddet bence 3 yıldır evliyim ilk defa gördüm o şekilde eşimi ondan sonra gönlümü aldı bir dahada olmadı ama yinede çok sinirlenince gözü bişey görmez senin taktiğini uyguluyorum

eşimi seviyorumm ... oda beni seviyorrrrr... amaaaa aramızda kocaman bi televizyon varrrr...boshayallersmilekaydirigubbakcemile3

bende kocişimi seviyorum şükür beni üzen kızdıran fazla bir huyu yok tembelliği dışında3kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…