Çok mükemmelliyetçi benimkisi herşeyde bir kusur görür mutlaka bi kendisi kusursuz (başak burcu), bazen diyorum beni nasıl beğendi de evlendi acaba diye sonra da diyorum ki '' Ay ne kadan mikkemmel bir kadınmışım''
Eşimi seviyorum ama, geceleri uykusunda, dişlerini gıcırdatmasından nefret ediyoruuuuuuuum, kafayı yiyeceğim. uyuyamıyorum, uykumdan bu diş gıcırtılarıyla uyanmak beni artık iyice bunalttı. Söyleyince de bir bozuluyor bir bozuluyor sanki küfür ediyorum. , söyleyince o, 2 dk bozuluyor ama benim sabahlara kadar uykusuz kalmaktan sinirlerim bozuluyor, oturup ağlamak istiyorum, ve bu soruna yapılabilecek hiçbirşey yook. Kulaklarımı tıkıyorum ama yine duyuyorum.
Çok mükemmelliyetçi benimkisi herşeyde bir kusur görür mutlaka bi kendisi kusursuz (başak burcu), bazen diyorum beni nasıl beğendi de evlendi acaba diye sonra da diyorum ki '' Ay ne kadan mikkemmel bir kadınmışım''
turanj sanki benim esimi tarfi etmissin.. yanliz degilsin.. bana karsi aslan, ailesine karsi kedi misali..
bense kiz basima kendi ailemi herkese karsi haksizliklardan koruyan biriyim, laf söyletmezdim..
simdi beni koruyan, rahatca sirtimi sirtimi yasliycam bi esim yok.. zaman zaman onuda korumak zorunda kaldigimi düsünüyorum.. sanki o kadin ben erkek.. ve bunun böyle olmasini istemiyorum..
tek sorun sinirine hakim olamaması alsanaalsanasmile
dayak falan yok ama sinirlendiğinde gözü kimseyi görmüyo kesinlikle etrafındakileri duymuyor. yani düşününki bir olay oldu ve yanlış anladı akannehir aman yarabbi işin aslını kesinlikle anlatamazsınız çünkü sizi ne görüyor ne de duyuyor ortada bağırır çağırır terör estirir resmen. bir kaç kez dedim sakın ailemin yanında bana sesini yükseltme diye ama tabi nerdeee :1no2: sonradan öğrendim askerdeyke teşhis konmuş garip bir ismi vardı sinir kontrol hakimiyetsşzliği gibi bişey türkçesi :bbo: ama sinirlendi mide en fazla o sinir 2 dk sürer :roflol: 2 dk bişey demeden bekleyip sonra geçtimi derim tamam der dinliyorum ne oldu . başlarım sakin sakin anlatmaya olay çözülür. sinirliyken hiç birşey çözüme ulaşamaz he der geçerim. 2 dk sonra konu tekrar açılır bir orta nokta aranır güzel konuşularak ve genelde de benim dediğim olur hep orta noktadayımdır :smiley-cool:
ama bu sinir kontrolsüzlüğü gerçekten kötü başka da bir gıcık olduğum aklıma gelen birşeyi yok. herşeyi istediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?