Eşimi seviyorum bir huyu hariç

Konu acan sizsiniz? Cevap yazmak bize kalıyor. Daha duygularınıza ve fikirlerinize saygı duymayan bir adamı baba yaparak ne riskler aldığınızın farkında bile değilsiniz. Ama doğru bize ne. Siz bu adamı baba yapmaya karar verdikten sonra bize ne laf düşer. Oturmamış evliliklere bebek getirmek doğru bir karar değildir. Ama bunu toplumda yayabilemiyoruz bi türlü.

Küstüm ama geri adım atmıyor
Atmasın deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı yapsaydınız keşke
şu an eşiniz biliyor ki ne kadar küserse siz gidip egosunu okşayacaksınız
ahahah nasıl da alt ettim diyor bile olabilir içten içe
yalnız işin dozunu artırabilir tetikte olun :kahve:

Konu acan sizsiniz? Cevap yazmak bize kalıyor. Daha duygularınıza ve fikirlerinize saygı duymayan bir adamı baba yaparak ne riskler aldığınızın farkında bile değilsiniz. Ama doğru bize ne. Siz bu adamı baba yapmaya karar verdikten sonra bize ne laf düşer. Oturmamış evliliklere bebek getirmek doğru bir karar değildir. Ama bunu toplumda yayabilemiyoruz bi türlü.
Ben 13 haftalık bebegimle ilgili onu dunyaya getirme konusunda kimseden fikir istemedim

Atmasın deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı yapsaydınız keşke
şu an eşiniz biliyor ki ne kadar küserse siz gidip egosunu okşayacaksınız
ahahah nasıl da alt ettim diyor bile olabilir içten içe
yalnız işin dozunu artırabilir tetikte olun :kahve:
Az önce telefonda konuştuk benim sorunlu oldugumu söylüyor ve yaptıklarının arkasında duruyor. Ben geri adım atmadıkça da sanki işlerin boyutu değişiyor gibi

Ben 13 haftalık bebegimle ilgili onu dunyaya getirme konusunda kimseden fikir istemedim

Allah sağlıkla kucaga almayi nasip etsin. Ilerde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Zaten olan olmuş zira. Esinize haddini bildirmeseniz sizi boş yere ağlatmaya devam eder. Kendinizi korumayı öğrenin

Eşinizi çok ön yargılı buldum .

Siz henüz anne olmamışsınız.

Ama o kendi annesiyle sizin henüz olmadığınız anneliğinizi kıyas edip annesini beğeniyor.

Kücük bir mesele ama çok sinir bozucu.

Onyargi degil bu 😁😁 konu sahibi cocugu dogurup esinin gozunun onunde harika bir annelik bile yapsa "benimmm anammm gibi olamazz" der eşi 😂 Kendi analarindan daha müko bir anne yok cunku

Az önce telefonda konuştuk benim sorunlu oldugumu söylüyor ve yaptıklarının arkasında duruyor. Ben geri adım atmadıkça da sanki işlerin boyutu değişiyor gibi
Sorunlu olanın kendisi olduğunu söyleseydiniz siz de.. Hamile karısına acımayan adam yarın lohusa zamanlarında da, bebek yüzünden sabahlayıp bitkin düştüğü zamanlarda da acımaz, ağlatır..
Ezdirmeyin kendinizi, olay boyut değiştiriyorsa bunu kendi lehinize çevirmeye çalışın..
Eltinize de ayrıca üzüldüm. 9 ay karnında taşı, ne zorluklarla doğur, bak... Sonra alıştırdığın yemek düzenini bozsunlar yokluğunda.. Yazık, çok yazık... Saygısızlık diz boyu... Bebeğe de ayrıca yazık, paket gıda yiyecek zamanı mı yavrucağın... Anneleri çok biliyor da, hiç bir gıda 30 yıl önceki masumluğunda değil şu an.. Bıraksınlar bu eski kafaları, mağazalarda raflarda paket içinde zehir satıyorlar, hepimizi hasta ediyorlar..

Ahlaksız bir arkadaşı ile görüşmesini istemedim ama bitirme pahasına devam edicem dedi resmen. Kendi de biliyor ki o da benim ahlaksız biri ile görüşmemi istemez.
Ahlaktan kastım uç boyutlar.
Cidden bu yaptıklarının altında yatan asıl sebebi merak ediyorum
Siz nasıl çözüm buluyorsunuz
uç boyutlar derken nasıl bir arkadaşı var ki
valla genelde bağırıp çağırıp Allah belanı versin deyip deliriyorum öyle bazende muatap olmadan hallediyorum

Sorunlu olanın kendisi olduğunu söyleseydiniz siz de.. Hamile karısına acımayan adam yarın lohusa zamanlarında da, bebek yüzünden sabahlayıp bitkin düştüğü zamanlarda da acımaz, ağlatır..
Ezdirmeyin kendinizi, olay boyut değiştiriyorsa bunu kendi lehinize çevirmeye çalışın..
Eltinize de ayrıca üzüldüm. 9 ay karnında taşı, ne zorluklarla doğur, bak... Sonra alıştırdığın yemek düzenini bozsunlar yokluğunda.. Yazık, çok yazık... Saygısızlık diz boyu... Bebeğe de ayrıca yazık, paket gıda yiyecek zamanı mı yavrucağın... Anneleri çok biliyor da, hiç bir gıda 30 yıl önceki masumluğunda değil şu an.. Bıraksınlar bu eski kafaları, mağazalarda raflarda paket içinde zehir satıyorlar, hepimizi hasta ediyorlar..
Bu kez geri adım atmıyorum bakalım ne olacak. Beni en çok üzen her tartışmada benim sorunlu oldugumu söylemesi. Sen hafife alabilirsin ama benim için önemli saygı duymak cok mu zor. Ohoo cocuk konusunda eltim neler çekti yazsam ayrı konu olur.

Sende eltinin durumundan ders alıp, çocuğunu senin olmadığın ortamda yalnız bırakmazsin, bunu da eşine söylersin bakalim ne diyecek..
Çok kırıcı, itici ve çocuk gibi eşin.
Daha senin anneligini mi görmüş ki böyle bir yorum yapıyor..

öncelikle bu terk etmeleri çocuk oyuncağına çevirmeyin.öyle bugün gidiyim akşama gelsin kapıma beni yalvarsın ağlasın durumuna çevirmeyin.eşinizin huyu çok itici.baba oluyor şimdi de o huyu törpülemesi lazım.böyle giderse siz çocuk doğunca lohusalıkla da ev savaş alanına döner.keşke evlenir evlenmez çocuk yapmayıp biraz evliliğin oturmasını bekleseydiniz.

öncelikle bu terk etmeleri çocuk oyuncağına çevirmeyin.öyle bugün gidiyim akşama gelsin kapıma beni yalvarsın ağlasın durumuna çevirmeyin.eşinizin huyu çok itici.baba oluyor şimdi de o huyu törpülemesi lazım.böyle giderse siz çocuk doğunca lohusalıkla da ev savaş alanına döner.keşke evlenir evlenmez çocuk yapmayıp biraz evliliğin oturmasını bekleseydiniz.
Ben cidden gözden çıkarmıştım onu pişman olduguna inandırdı ve bir ay geçti adam aynı

Bizde esimle cok zitlasiriz. Benim esimde boyle. Aklina yatmayan birseyi kolay kolay kabul etmez, sana da kabullendirmeye calisir. Inatçı bir yapisi var. Bu zitlasmalar yuzunden bizde cok tartışırız

Bu kadar basit? bir olayı buralara getirdiğim için sorunlu biriymişim asla geri aldım atmayacakmış ben de atmıyorum bakalım ne olacak
Bakın lütfen üzmeyin kendinizi şu an sizin el üstünde tutulup şımartılmanız gerek hiç kimse tarafından olmasa bile eşiniz tarafından ama adam kalkmış yok ben şöyle inadım böyle sonuna kadar götürürüm bilmem ne çocuk mu avutacaksınız resti çekin kendinizi ezdirmeyin basit bir mesele gibi de görmeyin gerekirse ailenize anlatın :kahve:

Back
X