- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...
şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri
aşık olmadan evlendim,aşkla evlensem farklı mıolurdu
cesaret işi,çocuğumuz var,ne biliyim o da düzelince acaba gerçekten düzeldi mie neden boşanmaktan vazgeçtin? bu iş böyle yürümez bence
yola geldiama ben emin değilim, ya eski haline dönerseAma genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor , öküzleri yola getirmek zor
salaklık de ne dersen de, ille de çocuk olsun diye yapılan bir mantık evliliğiydi, bazı şeyler düzelir vs demiştim, tanıştığımızda benden 20 lira borçisteyen biri idi.amaan yürümezse boşanırım yeter kiçocuk olsun demiştim.aptalca yargılamahn ltfAslında evlenir evlenmez çocuk doğurmamak gerek doğum hemen mi gerçekleşti
10 ay sonraAslında evlenir evlenmez çocuk doğurmamak gerek doğum hemen mi gerçekleşti
yola geldiama ben emin değilim, ya eski haline dönerse
10 ay sonra
bekarken 30 yaşıda bir bebek görsem ağlıyordum, anlatması zor, tek eksiğimdi, evliliğin amacıydı, çok dua ettim olsun diyeBu erken sayılır acelen neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?