- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
aslında doğru ama kafa yoruluyoEski haline dönerse bye ,bye diyeceksin karekterde pek değismez ya neyse bekle gör
dediklerin oldu ama gerçekten pişman mıkarakter değişmezkiPişman olmuş,kendini af ettirmeye uğraşiyor, sen affedemiyorsun, geçmişi unutamiyorsun
Oturup konuşup, Özür dile dimi ? bazen bizde hatamızı görmeyiz bunlar ufak,tefek olabilir ama birikir
şu an yokyani 10 aydırDayak yokta hamileyken yedigin ne oluyor Hindistan cevizimi ?
neden boşanmıyosun ne bekliyosun. mutsuzluktan ölmeyi mi?mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...
şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri
aşık olmadan evlendim,aşkla evlensem farklı mıolurdu
ayrıca çok tatlıbir cevap olmuş :)))))))Dayak yokta hamileyken yedigin ne oluyor Hindistan cevizimi ?
şu an boşanmak için resmi bir sebebim yok, adam10 aydır çok iyineden boşanmıyosun ne bekliyosun. mutsuzluktan ölmeyi mi?
şu an yokyani 10 aydır
tamamda 1 aylıkken çocuğu istemeyen adam bu çocuğun ergenliğinde döve döve kapının önüne koymazmı?şu an boşanmak için resmi bir sebebim yok, adam10 aydır çok iyi
şu an öyle bişidemiyo, o geçenseneydi, şimdi çok çok iyi.birsebepyok ama sevemiyorumAma yemissin işte be güzelim hakarette var al çocuğunu git ben senden güzelini de alırdım demeside bi hakaret. Eğer bosandiktan sonraki gücü gorebiliorsan ayrıl bence. Esin çok acimasiz
baba evine geldim, o da ayrı bir dert, yapamadım orda...tamamda 1 aylıkken çocuğu istemeyen adam bu çocuğun ergenliğinde döve döve kapının önüne koymazmı?
ha bide o kadarkarakol vs onda neden bitirmedin bu işi?
ah canım ya. kaç yaşındasın varmı bi mesleğin falan?baba evine geldim, o da ayrı bir dert, yapamadım orda...
çocuğa çok şefkatli, altını değiştirir, mamasını verir, gezdirir,iyi bakıyo ve hiçkızmıyo, uzun zamandır gözlemliyorumtamamda 1 aylıkken çocuğu istemeyen adam bu çocuğun ergenliğinde döve döve kapının önüne koymazmı?
ha bide o kadarkarakol vs onda neden bitirmedin bu işi?
var var sıkıntı yok ama bir süre çalışmıcamah canım ya. kaç yaşındasın varmı bi mesleğin falan?
33ah canım ya. kaç yaşındasın varmı bi mesleğin falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?