- Konu Sahibi Shostakovich
-
tek neden o diyil bence bendede durum ayni
Tatlım diğer konularına da baktım şimdi
Haklı olduğun taraflar var yani kv ve elti konusunda
Ama haksız olduğun taraflarda var sanki
Kimseyi sevmek zorunda değilsin ne kv,ne kp,ne elti ne diğerleri
Ama eşini sevmek zorundasın bu evliliği yürütmek istiyorsan
Kafandan at bu düşünceleri , iyi olacağız gözüyle bak
Çünkü konularından anladığım kadarıyla sen eşini aslında seviyorsun
Ayn zamanda sevilmek de istiyorsun
Eşinin ilgisizliğinden rahatsızsın,seni anlamamasından
O da senin onu anlamamandan rahatsız
Bi iletişim sorunudur gidiyor..olup bitenlerden sen onu sorumlu tutuyorsun o seni
Ne güzel sevmişiniz lakin hiç bbirbirinizi,aşık olmuşunuz,evlilik fiyasko olmuş geçim konusunda
İki tarafında karşılıklı hoş görü içerisinden olması gerekli
Amma velakin bunu çok az insan gerçekleştiriyor
Ama yok ben boşanacam diyorsan zaten boşa kürek sallamanın bi mantığı yok
Eşinle senin aranda çok büyük sorunlar yok diye ben evliliğinin kurtulması taraftarıyım
Aldatma yok,şiddet yok; o zaman biraz sabır ve nezaket ..
Diğerlerini salla gitsin ,kapınızı kapatınca dört duvar arasında eşinle sen kalıyorsun
Oturun konuşun,çözün bu olayları
Hatta birlikte başbaşa tatile çıkın 1 hafta 10 gün ...maddi durumunuz varsa
Birbirinize vakit ayırın,gezin dolaşın
Bu süre zarfında kimseyle görüşmeden yalnızca başbaşa vakit geçirin
Herşey düzelir düzelmesine de geçen ömür geri gelmez
Zamanın kıymetini bilin
aynı hisleri bir dönem bende yaşadım. ama eşim o dönem cidden kendini salmıştı.. sanki bu dünyada yaşamıyor gibi işle ilgili sıkıntıları vardı. ben sürekli her anlamda destek olmama rağmen o hayattan bezmiş modundan çıkamıyordu. bu süreç uzayınca tabi herşeyi gözüme batmaya başlamıştı. yüzünü dahi görmek istemiyordum. siz yine ben organize ediyorum diyosunuz bizimki herşeyi ayarladığım halde benimle gelmek istemiyordu ayda bir yani düşünün.. varsa yoksa tv izlesin aman evden çıkarmaya kalkmayayım kıyamet kopardı. hadi şuraya gidelim -yok yaa, hadi film izleyelim -boşver canım yaa, bak sen seversin hadi playstation oynayalım- yok istemiyorum.. eee ne istiyosun dayak mı? bende soğudum bir süre evde iki yabancı gibi yaşadık.. ben böyle koca istemiyorum benim de huzurumu kaçırıyosun bütün pozitif enerjimi alıyorsun madem öyle bende bundan sonra kendi başıma takılıcam sen yokmuşsun gibi dedim.. onunla muhatap olmadım kitap okudum mutfakta bişeyler yaptım, el işiyle uğraştım, yattım uyudum vs oyalanacak bişeyler buldum.. baktı ki bende ipin ucunu kaçırdım o yokmuş gibi davranıyorum zoruna gitti.. sonra işleri de yoluna girdi biraz herhalde stresten miydi neydi.. kendini toparlamaya başladı.. şimdi bebişimiz olacak inşallah çok mutluyuz.. belki sizinkide böyle bir süreçtir.. eşinizin şahsi bir sorunu var mı kafasına taktığı üzüldüğü bir konu falan.. yada bunun altında yatan bir sebep.. sabırlı olun belki sevmiyorum deyişiniz bu süreç yüzündendir. adam kendini çeki düzen verse yine sevmiyorum dermisiniz? duygularınız değişir mi?
yorumunuz için çok teşekkürler... ama inanınki bunu da çok denedim... deneyen taraf, ilgi gösteren taraf hep ben oluyorum... şimdi ise tamamen buz gibiyim... inşallah düzelir benim de temennim bu... ama BİR EVLİLİKTE ALTERNATİFLER DÜŞÜNÜLÜYORSA O EVLİLİK BİTMİŞTİR DEDİ ARKADAŞIM ben düşünüyorum, sanki tek başıma daha mutlu olucam... AÇIKÇA SÖYLEYEYİM EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM... AMA İLGİYE İHTİYACIM OLDUĞU DOĞRU...sadece cinsel anlamda değil... eşime hep sarılıyorum ama cinselliğe dönüşünce iş mahvoluyorum... hiç dokunsun istemiyorum... tedavi olmalıyım belki de...
Erkekler odun zaten,azcık ilgi gösterse,sevse ,okşasa geberirler sanki
Herşeyi kadından bekleyip,evliliği kurtarma adına bişey yapmazlar
Mal kafaları bi alsa kadınların ilgi,sadece ilgi istediğini
Onlara göre kadınlar dırdırcı,kavgacı...eee bu hale getirme o zaman
Birazcık anlamaya çalış,hemen resti çekme madem sen adamsın
Arkadaşım inan genel anlamda çoğumuzun eşi aynı
Ama napalım sabrediyoruz,o konuşunca biz susuyoruz
Lakin cinsel anlamda tahammülün yoksa iş ciddi demektir
Tedavi olmalıyım belki demişsin canım,bu seçeneği de bi düşün
Belki depresyona sokmuş olabilir olaylar seni
Bi uzmanla görüş,en azından içindekileri anlat bi ohhhhde[/QUOT
bana diyorki sen bana ilgi ve cinsel anlamda da göstermezssen alternatif yollara giderim... ben de git diyorum. sen bilirsin. istediğini yap diyorum. eskiden bağırır çağırırdım ama şimdi umrumda değil...
hayatında bir kadın olduğunu bilsem herhalde rahat davranırdım diye düşünüyorum bazen... belki de bu da sinirdendir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?