Eşimi sevmiyorum.

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
Eşimi sevmiyorum artık. Onunla hiçbir yere gitmek, sarılmak, gezmek içimdengelmiyor. Zaten evlendik evleneli anlaşamıyoruz. Millete bakıyorum da karısıyla çoluğu çocuğuyla gidiyor, organize ediyor bir şeyleri.... Bizde tık yok... Her şeyi ben organize edicem... Yapamadığımız zaman da senle nereye gidilir der zaten....

Sevmiyorum artık... Bıktım usandım... Sanki bütün duygularım alt üst olmuş.....

Sadece yazmak istedim. Rahatladım.

zor bir durum his kaybı olunca katlanmakta zor oluyor.saygıyınızı yitirmeyin herşeye rağmen saygı bitince sevgide akıp gidiyor elden !

sevgin bittiyse ne kendini ne de onu kandırıp zamanınızı boşa harcama öyleyse iyice düşün taşın ve birbirinizi kırmadan bitir... boşa kürek çekmeyin madem ki bu duruma geldiniz.. severek evlendinmi peki sonradanmı böyle oldun??

Sorun nedir,kimdir anlayamadım.
Konularına şöyle bir baktım.Belki ben atladım ama kayınvalidenden şikayet edecek elle tutulur bir şey göremedim.
Acaba sen mi çok sinirlisin ?
Daha önceki bir konunda,zaten eşinin ayrılmak istediğini yazmışsın.
Baştan beri hep mutsuzsun.Bu kadar mutsuzsan ayrılman en doğrusu.
Sıkıntıdan tırnak yiyor ve egzama çıkarıyormuşsun.
Yazık değil mi,ne için katlanıyorsun ?

Ayrılmayı istiyorum evet. Saygı da bitti zaten. Ne bileyim işte... Kayınvalidemin yaptıkları bu yazdıklarımla sınırlı da değil... Eşimle iyi olabilsem onu takmam zaten...

Bi de bundan iyilik bulamayınca hepsi üstüste biniyor...

Yani şöyle söyleyeyim, aile bilincimiz yok.... Tamam eşim iyidir, hoştur... ama ne içerde ne de dışarıda yanyana gelemiyoruz. Karşılaştırma yapmak istemiyorum aslında. Herkesin kendine göre sorunu vardır nerden biliyorsun diyorum.. Ama düşünsenize... Bir kebapçıya bile giderken yüz kere tartışıyoruz...MArkete gitmek zorunda kalsak illa eleştirecek bir şeyler buluyor...

En son olayımız, bir haftalığına tatile gidilebilecek bir yerlere bakalım dedik... Belki düzeliriz diye... Tamam bak internetten dedi...Baktım, buldum hakkaten hem bütçemize göre hem de güzel bir yer... Yazdım not aldım, geldi eve...

Sevinerek izah ettim, şöyle böyle diye... Neyse orası olmasın da şuralara bakalım dedi bi şekilde içine .....çtı yani....

Ne yapmak istiyor anlamıyorum... Benim başarılı olmamı, mesela araba sürmemi aslında güzel olur yap diyor.. ama devamlı dalga geçiyor...

Diyorum ki ehliyet alıcam... AAAAAllll diyo... Sonra benim taklidimi yapıyor.. Gülerek dalga geçerek... Sidik yarışı mı diyeyim.... Ben bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. Kafayı yemeyeyim, mutlu olayım diye... Şimdi videolarla örgüler var ya

kçük bebek patikleri örmeye başladım... Mutlu oluyorum ya işte ne bileyim ben boşverin yaaa....
Kıyamet kopsun, aileler toplansın istemiyorum.... Anlaşmalı da boşanamayız herhalde...Daha o aşamada nasıl bir adama dönüşür emin değilim....

Özeniyorum arkadaşlar özeniyorum... Bir erkeğin kanadı altında olduğumu hissetmeye ihtiyacım var...Armudun değil...
Beni götürsün, güzelce insanca yapalım alışverişimizi... Desteklesin...

Allahım sen affet..Hayattan nefret ediyorum...

bunalmanın dibine vurdum ama kendimi meşgul ediyorum. bir şeyler örüyorum falan... temizlik yapıyorum.... komik şeyler izliyorum....

birden bire kendimi kiralık bayana özel güvenlikli daire ilanlarına bakarken buluyorum...

söyleyin şimdi kaç kadın böyle şeylere bakar...çevremdekilere diyorum boşanmanın eşiğine geldim bazı bayan arkadaşlar diyolar biz de geldik... ama ne yapalım devam ediyoruz...

peki biz ne zaman aile bilincine ulaşıcaz...sanırım hiçbi zmaan

Tatlım diğer konularına da baktım şimdi
Haklı olduğun taraflar var yani kv ve elti konusunda
Ama haksız olduğun taraflarda var sanki
Kimseyi sevmek zorunda değilsin ne kv,ne kp,ne elti ne diğerleri
Ama eşini sevmek zorundasın bu evliliği yürütmek istiyorsan
Kafandan at bu düşünceleri , iyi olacağız gözüyle bak
Çünkü konularından anladığım kadarıyla sen eşini aslında seviyorsun
Ayn zamanda sevilmek de istiyorsun
Eşinin ilgisizliğinden rahatsızsın,seni anlamamasından
O da senin onu anlamamandan rahatsız
Bi iletişim sorunudur gidiyor..olup bitenlerden sen onu sorumlu tutuyorsun o seni
Ne güzel sevmişiniz lakin hiç bbirbirinizi,aşık olmuşunuz,evlilik fiyasko olmuş geçim konusunda
İki tarafında karşılıklı hoş görü içerisinden olması gerekli
Amma velakin bunu çok az insan gerçekleştiriyor
Ama yok ben boşanacam diyorsan zaten boşa kürek sallamanın bi mantığı yok
Eşinle senin aranda çok büyük sorunlar yok diye ben evliliğinin kurtulması taraftarıyım
Aldatma yok,şiddet yok; o zaman biraz sabır ve nezaket ..
Diğerlerini salla gitsin ,kapınızı kapatınca dört duvar arasında eşinle sen kalıyorsun
Oturun konuşun,çözün bu olayları
Hatta birlikte başbaşa tatile çıkın 1 hafta 10 gün ...maddi durumunuz varsa
Birbirinize vakit ayırın,gezin dolaşın
Bu süre zarfında kimseyle görüşmeden yalnızca başbaşa vakit geçirin
Herşey düzelir düzelmesine de geçen ömür geri gelmez
Zamanın kıymetini bilin

bi de şu doğru mu size soruyorum

ne istiyosun belanımı istiyosun kocanın işi gücü var küfürü kumarı içkisi yok...dayağı yok... otur aşşaaa....

bu konuyla ilgili düşünceleriniz neler....

bir çok insan işkence görüyor dünyanındört bir yanında... haberlerden izleyip ağlıyorum her akşam... aman diyorum sen iyisin... başını sokacak bir yuvan yiyecek ekmeğin var otur kes sesini....

doğru dimi... ben kaşınıyor muyum diyorum ara sıra... dışardaki hayat zor çek çeneni otur diyorum...

siz ne düşünüyorsunuz

yorumunuz için çok teşekkürler... ama inanınki bunu da çok denedim... deneyen taraf, ilgi gösteren taraf hep ben oluyorum... şimdi ise tamamen buz gibiyim... inşallah düzelir benim de temennim bu... ama BİR EVLİLİKTE ALTERNATİFLER DÜŞÜNÜLÜYORSA O EVLİLİK BİTMİŞTİR DEDİ ARKADAŞIM ben düşünüyorum, sanki tek başıma daha mutlu olucam... AÇIKÇA SÖYLEYEYİM EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM... AMA İLGİYE İHTİYACIM OLDUĞU DOĞRU...sadece cinsel anlamda değil... eşime hep sarılıyorum ama cinselliğe dönüşünce iş mahvoluyorum... hiç dokunsun istemiyorum... tedavi olmalıyım belki de...

İnsanin bosanmak istemesi icin ile de aldatma kumar dayak kufur olmak zorunda degil ki canim
İki insan anlasamayabilir de...
Beraber terapiste gidin derim ben..
Sansinizi denemis olursunuz..

Son düzenleme:
acık acık esınıze söylesenız böyle böyle seyler yapıyosun ben böyle olsun ıstıyorum bunlara ıhtıyacım var gibi isteklerınızı güzelce anlatsanız sizi mutlu etmek için bişeyler yapmazmı bi deneyin bence.

aynı hisleri bir dönem bende yaşadım. ama eşim o dönem cidden kendini salmıştı.. sanki bu dünyada yaşamıyor gibi işle ilgili sıkıntıları vardı. ben sürekli her anlamda destek olmama rağmen o hayattan bezmiş modundan çıkamıyordu. bu süreç uzayınca tabi herşeyi gözüme batmaya başlamıştı. yüzünü dahi görmek istemiyordum. siz yine ben organize ediyorum diyosunuz bizimki herşeyi ayarladığım halde benimle gelmek istemiyordu ayda bir yani düşünün.. varsa yoksa tv izlesin aman evden çıkarmaya kalkmayayım kıyamet kopardı. hadi şuraya gidelim -yok yaa, hadi film izleyelim -boşver canım yaa, bak sen seversin hadi playstation oynayalım- yok istemiyorum.. eee ne istiyosun dayak mı? bende soğudum bir süre evde iki yabancı gibi yaşadık.. ben böyle koca istemiyorum benim de huzurumu kaçırıyosun bütün pozitif enerjimi alıyorsun madem öyle bende bundan sonra kendi başıma takılıcam sen yokmuşsun gibi dedim.. onunla muhatap olmadım kitap okudum mutfakta bişeyler yaptım, el işiyle uğraştım, yattım uyudum vs oyalanacak bişeyler buldum.. baktı ki bende ipin ucunu kaçırdım o yokmuş gibi davranıyorum zoruna gitti.. sonra işleri de yoluna girdi biraz herhalde stresten miydi neydi.. kendini toparlamaya başladı.. şimdi bebişimiz olacak inşallah çok mutluyuz.. belki sizinkide böyle bir süreçtir.. eşinizin şahsi bir sorunu var mı kafasına taktığı üzüldüğü bir konu falan.. yada bunun altında yatan bir sebep.. sabırlı olun belki sevmiyorum deyişiniz bu süreç yüzündendir. adam kendini çeki düzen verse yine sevmiyorum dermisiniz? duygularınız değişir mi?

şimdi elimde bir fırsat olsaydı evlenmezdim gerçekten samimiyetle söylüyorum. ben evlenmemeliydim. ailemi de üzmek istemiyorum. bir de içimde hırs var. yürütemedi evliliğini biz demiştik zaten diye söylensinler istemiyorum. inatçılık var içimde. kaynanama karşı da mağlub olmak istemiyorum.

MUTSUZLUĞUM BAHASINA BU İNSANLARI MUTLU ETMEK İSTEMİYORUM. BENİ SEVMEYENLER MUTLU ETMİCEM! EVLİLİĞİMİN İYİ GİTTİĞİ DÜŞÜNCESİYLE KAHROLSUNLAR! ONLAR BANA ÇOK ÇEKTİRDİLER! KAZANMAYACAKLAR!

Hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle. Benim eşim biraz normal adam gibi ilgilense, istemediğim şeyleri yapmasa düzelir neden düzelmesin... Çok rencide ettiği oluyor... Afedersiniz geçen gün şaka yaptım çamaşır katlarken... İç çamaşırı ile ilgili hani şalvar giyerler ya ben de güldürmek için dedim altından ne giyiyorlar acaba neyse berbat bir espiriydi hani olur ya saçma espiridir ama çok gülersin...

Başka bulamamışlar mı falan dedim neyse diyorki ah sen de kilot seçmeyi bi öğrenebilsen... Yani bir bayana denir mi sen bakımsızsın, çamaşırların şöyle....

yanımda geyiriyor osuruyor... afedersiniz nerdeyse s....cak...

hiçbir sihri kalmadı evliliğin...

Erkekler odun zaten,azcık ilgi gösterse,sevse ,okşasa geberirler sanki
Herşeyi kadından bekleyip,evliliği kurtarma adına bişey yapmazlar
Mal kafaları bi alsa kadınların ilgi,sadece ilgi istediğini
Onlara göre kadınlar dırdırcı,kavgacı...eee bu hale getirme o zaman
Birazcık anlamaya çalış,hemen resti çekme madem sen adamsın
Arkadaşım inan genel anlamda çoğumuzun eşi aynı
Ama napalım sabrediyoruz,o konuşunca biz susuyoruz
Lakin cinsel anlamda tahammülün yoksa iş ciddi demektir
Tedavi olmalıyım belki demişsin canım,bu seçeneği de bi düşün
Belki depresyona sokmuş olabilir olaylar seni
Bi uzmanla görüş,en azından içindekileri anlat bi ohhhh de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…