- 29 Eylül 2018
- 47
- 22
- 3
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Telefondan konu nasıl açıcagımDolandırıcılardır
geri arama falan yapmayın engelleyin numarayı
Bu bölünmemi ?Telefondan konu nasıl açıcagım
Yaaa eşim erkek olunca konuştu demek ki. Ne çıkardı sahtekar insanlar var ya.Ablacim rastgele numaralar ceviriyorlar artik kim duserse.
Bir kere de beni Bulgaristandan aramislardi, telefonu actim kadin oldugumu duyunca suratima kapattilar
Tırsmış bayaKorkmuştur neyapsın
Nasıl yani harbi mi ya.Kendi girmiştir şimdi önden diyordur ki ileride dürüst adam sıfatı yesin. Öyle sitede de anca videosu filan vardır. Yazık.
Nasıl yani harbi mi ya.
Numaraya ben tam bakamadım amaabu ne ya dedi eşim dikkate almadık biz. Konuşunca kadın şaşırdım bende. Ne garip ya inanmasam kavga sebebi işteDolandırıcı onlar ve bayanlar arayıp sohbet karşılığında para istiyen +33 +30 fln başlayan numaralar çok öyle biseydir aklınıza kötü bisey getirmeyin bazen arıyolar bazende çaldırıp kapatıyorlar çok duydum bu tarz seyler
Hayır normal soru sormak istiyorum bende böyle konu ama bulamıyorumBu bölünmemi ?
Yeni konu aç var oraya tıklarsanız olurHayır normal soru sormak istiyorum bende böyle konu ama bulamıyorum
Siz aramayi gördükten sonra mı açıklama yapti görmeden miKızlar eşimi geçen akşam bir numara aradı. Eşim yetişemedi kapandı. Sonra bu akşamüstü yine aramış bayan eşime sohbet sitesinden aradığını eşimin numarasının o sitede olduğunu söylemiş. Eşim korktum' ben evli barklı adamım ne işim olur. 'dedim diyor. Bu nasıl olabiliyor. Sonra bana numarayı engellediğini söyledi. Beni telefonla arayıp böyle diye anlattı. Ben şaşırdım. Hatta başıma bir iş gelir mi? Fotoğrafımı falan mı paylaştılar ne bu falan dedi. Endişeli gibi. Eşimin numarası nasıl öyle bir siteye yazılır. Başına gelen duyan var mı? Ya da eşim bir şey mi karıştırdı.
Arayan numara yurtdışına aitmiş hatta.
Arıyorlarda mesaj da atıyorlar sadece yurt dışı değil ki gelen aramalar Türkiyeden de arıyorlar.Nasıl yani harbi mi ya.
Almanya numarası. Ya nasıl bir iş böyle. Ne kadar acı insanların böyle sahtekar olabilmeleriBulgaristan mı numara?
Ay beni bile arıyorlar
Rastgele arıyorlar öyle ağına düşürmek için erkekleri
Endişelenme eşinin suçu değil
Ben aramayı birkaç gün önce gördüm yanındaydım zaten. Normal karşıladı sonrs bak aradılsratekrar diye söylediSiz aramayi gördükten sonra mı açıklama yapti görmeden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?