Akrabalarla yenilir içilir gezilir ama iş yapılmazHemen konuya giriyorum;
Eşime babadan kalan işi var kömür ticareti ve dış cephe mantolama(tek çocuk) , biz nişanlıyken kuzeni bizim olduğumuz şehre yerleşti ve eşime yardım ederek maaş + kardan %10 kar vercekti 1 sene böyle devam etti
Ama eşimin çakal kuzeni bizimkini kandırıyo benim haberim yok zırt diye yeni şirket kuruyolar ve kara %50 ortak bu müstakbel kuzen
Ortaya sermaye koymaz altına araba verilir çalışmaz etmez kara yarı yarıya ortak şuan şehir dışındalar sinir oluyorum yalnız kaldım eşimin anne tarafından kuzeni benim kv yeğenlerine yedirmede bir numaradır saolsn işi gücü odur bizi düşünmeZ
Parayla işi olan biri değilim yanlış anlaşılmasın da böyle haksızlığa sinir oluyorm böyle iş varsa hop gidip bizde ortak olsak nerde kuzenleeer
SormaAkrabalarla yenilir içilir gezilir ama iş yapılmaz
benim haberim yok zırt diye yeni şirket kuruyolar ve kara %50 ortak bu müstakbel kuzen
Bilgi için teşekkürler lafın gelişi yazdım müstakbelisizin haberinizin olmamasi, esinizin kandirildigi anlamina gelmez. esiniz ile kuzeni kar marji uzerinden yeni bir anlasma yaparak, yeni bir ortaklik olusturmus olabilir pek ala ki bu da kandirma olmaz.
mustakbel, 'gelecekte ait olmasi beklenen' demektir; kuzenin mustakbeli olmaz.
İş işten geçti tavır koydum tabiki ama napıcaz artıkEşinle konuş tavrını koy böyle kuzen bizde niye yok yaw bu meseleyi cözün cok zarar görebilirsiniz eşiniz nası böyle hareket ediyo anlamıyom pes
Bilgi için teşekkürler lafın gelişi yazdım müstakbeli
Bu kara hangi akla hizmet yarı yatıya ortak olduğunu düşünüyosun peki bu adam ortaya bişey koymuyo
İmla düzeltmeyemi yorum yazdın tatlım
Hahahaha:):)'hangi akla hizmet yari yariya ortak oldugunu' benim degil, esinizin dusunmus ve karar vermis oldugu asikar zannimca.
imla duzeltilmesi mana uzerinden degil, yazim hatasi uzerinden olur; o sebeple, hayir. imla duzeltmek icin yorum yazmadim.
Hahahaha:):)neyin kompleksindesin sen gece gece
Alkış sana iyiki varsın ülkenin gruru bravo sna toplumda çok ihtiyaç varyazik ki kompleksli olan sizsiniz ve bunun farkinda degilsiniz.
bu site bir dedikodu alani degil. Yasadiginiz ulkenin dilini ana dil bellemis bircok kisi bu siteden okuyacagi seyler ile hayatina, sorunlarina yon veriyor. dolayisiyla hem konulari ciddiyetle yorumlamak hem de bu tip yazim yanlislarinda dogruyu gostermek gerekiyor. en azindan bilincli kullanicilarin bu sekilde davrandigini gozlemliyorum.
konunuzun ozetine gelince; bu tavirlariniz hususi hayatinizda da baki ise esinizin sizin bilginiz olmadan ortaklik kurmus olmasi cok olagan.
iyi geceler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?