Eşimi sömüren kuzeni

glcngga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
161
105
18
Hemen konuya giriyorum;
Eşime babadan kalan işi var kömür ticareti ve dış cephe mantolama(tek çocuk) , biz nişanlıyken kuzeni bizim olduğumuz şehre yerleşti ve eşime yardım ederek maaş + kardan %10 kar vercekti 1 sene böyle devam etti
Ama eşimin çakal kuzeni bizimkini kandırıyo benim haberim yok zırt diye yeni şirket kuruyolar ve kara %50 ortak bu müstakbel kuzen
Ortaya sermaye koymaz altına araba verilir çalışmaz etmez kara yarı yarıya ortak şuan şehir dışındalar sinir oluyorum yalnız kaldım eşimin anne tarafından kuzeni benim kv yeğenlerine yedirmede bir numaradır saolsn işi gücü odur bizi düşünmeZ

Parayla işi olan biri değilim yanlış anlaşılmasın da böyle haksızlığa sinir oluyorm böyle iş varsa hop gidip bizde ortak olsak nerde kuzenleeer

Hemen konuya giriyorum;
Eşime babadan kalan işi var kömür ticareti ve dış cephe mantolama(tek çocuk) , biz nişanlıyken kuzeni bizim olduğumuz şehre yerleşti ve eşime yardım ederek maaş + kardan %10 kar vercekti 1 sene böyle devam etti
Ama eşimin çakal kuzeni bizimkini kandırıyo benim haberim yok zırt diye yeni şirket kuruyolar ve kara %50 ortak bu müstakbel kuzen
Ortaya sermaye koymaz altına araba verilir çalışmaz etmez kara yarı yarıya ortak şuan şehir dışındalar sinir oluyorum yalnız kaldım eşimin anne tarafından kuzeni benim kv yeğenlerine yedirmede bir numaradır saolsn işi gücü odur bizi düşünmeZ

Parayla işi olan biri değilim yanlış anlaşılmasın da böyle haksızlığa sinir oluyorm böyle iş varsa hop gidip bizde ortak olsak nerde kuzenleeer
Akrabalarla yenilir içilir gezilir ama iş yapılmaz

Ee napalım şimdi diceksiniz haklısınız
Yapcak bişey yok su içip yatıyım ben

benim haberim yok zırt diye yeni şirket kuruyolar ve kara %50 ortak bu müstakbel kuzen

sizin haberinizin olmamasi, esinizin kandirildigi anlamina gelmez. esiniz ile kuzeni kar marji uzerinden yeni bir anlasma yaparak, yeni bir ortaklik olusturmus olabilir pek ala ki bu da kandirma olmaz.

mustakbel, 'gelecekte ait olmasi beklenen' demektir; kuzenin mustakbeli olmaz.

Eşinle konuş tavrını koy böyle kuzen bizde niye yok yaw bu meseleyi cözün cok zarar görebilirsiniz eşiniz nası böyle hareket ediyo anlamıyom pes

sizin haberinizin olmamasi, esinizin kandirildigi anlamina gelmez. esiniz ile kuzeni kar marji uzerinden yeni bir anlasma yaparak, yeni bir ortaklik olusturmus olabilir pek ala ki bu da kandirma olmaz.

mustakbel, 'gelecekte ait olmasi beklenen' demektir; kuzenin mustakbeli olmaz.
Bilgi için teşekkürler lafın gelişi yazdım müstakbeli
Bu kara hangi akla hizmet yarı yatıya ortak olduğunu düşünüyosun peki bu adam ortaya bişey koymuyo
İmla düzeltmeyemi yorum yazdın tatlım

Eşinle konuş tavrını koy böyle kuzen bizde niye yok yaw bu meseleyi cözün cok zarar görebilirsiniz eşiniz nası böyle hareket ediyo anlamıyom pes
İş işten geçti tavır koydum tabiki ama napıcaz artık :(

Bilgi için teşekkürler lafın gelişi yazdım müstakbeli
Bu kara hangi akla hizmet yarı yatıya ortak olduğunu düşünüyosun peki bu adam ortaya bişey koymuyo
İmla düzeltmeyemi yorum yazdın tatlım

'hangi akla hizmet yari yariya ortak oldugunu' benim degil, esinizin dusunmus ve karar vermis oldugu asikar zannimca.
imla duzeltilmesi mana uzerinden degil, yazim hatasi uzerinden olur; o sebeple, hayir. imla duzeltmek icin yorum yazmadim.

'hangi akla hizmet yari yariya ortak oldugunu' benim degil, esinizin dusunmus ve karar vermis oldugu asikar zannimca.
imla duzeltilmesi mana uzerinden degil, yazim hatasi uzerinden olur; o sebeple, hayir. imla duzeltmek icin yorum yazmadim.
Hahahaha:):):D neyin kompleksindesin sen gece gece

Hahahaha:):):KK70: neyin kompleksindesin sen gece gece

yazik ki kompleksli olan sizsiniz ve bunun farkinda degilsiniz.
bu site bir dedikodu alani degil. Yasadiginiz ulkenin dilini ana dil bellemis bircok kisi bu siteden okuyacagi seyler ile hayatina, sorunlarina yon veriyor. dolayisiyla hem konulari ciddiyetle yorumlamak hem de bu tip yazim yanlislarinda dogruyu gostermek gerekiyor. en azindan bilincli kullanicilarin bu sekilde davrandigini gozlemliyorum.

konunuzun ozetine gelince; bu tavirlariniz hususi hayatinizda da baki ise esinizin sizin bilginiz olmadan ortaklik kurmus olmasi cok olagan.

iyi geceler dilerim.

yazik ki kompleksli olan sizsiniz ve bunun farkinda degilsiniz.
bu site bir dedikodu alani degil. Yasadiginiz ulkenin dilini ana dil bellemis bircok kisi bu siteden okuyacagi seyler ile hayatina, sorunlarina yon veriyor. dolayisiyla hem konulari ciddiyetle yorumlamak hem de bu tip yazim yanlislarinda dogruyu gostermek gerekiyor. en azindan bilincli kullanicilarin bu sekilde davrandigini gozlemliyorum.

konunuzun ozetine gelince; bu tavirlariniz hususi hayatinizda da baki ise esinizin sizin bilginiz olmadan ortaklik kurmus olmasi cok olagan.

iyi geceler dilerim.
Alkış sana iyiki varsın ülkenin gruru bravo sna toplumda çok ihtiyaç var
Yazının yarısını okumadım buarada gerek görmedim ii geceler

Her iş yarı yarıya sermaye ile kurulmaz. Daha doğrusu para üzerine bir "sermaye" olarak kurulmaz.
Belki de eşiniz, işi açısından kuzeninin doğru bir hamle olacağını düşündü ve ona hakkettiğini verdi.
Kuzeninizin işe dair bilgi birikimi, stratejik faydası, sorumluluk duygusu, samimiyeti, gayreti, yönetim başarısı... Yeri gelir, bunların hepsi bir arada başlı başına bir sermaye olarak ele alınabilir.

Ha akrabayla iş yapma konusu çok temiz bi konu olmamıştır hiçbir zaman. Şahsen ben de huylanırım. Ama dost gibi büyümüş kuzenlere bir şans verilebilir sanki... Eşiniz de aptal değildir herhalde, yarı yarıya ortaklık yapacağı birinin akrabalığından öte huyuna suyuna, işine her şeyine dikkat etmiştir.

İş kurulurken eşinizin sizin de fikrinizi alması elbette olağan.
İşten anlamasanız bile, kuzeni ile ortaklığı konusunda ne düşündüğünüzü sorabilirdi.
Yani bilemedim, çakal kuzen, kandırmak...
Bu kuzende, eşinizin göremediği ne gördünüz ki sizi kandıramadı, çakal olduğuna hüküm verdiniz?

maddi olarak zor durumda değilseniz ve eşiniz işten 3 alırken kuzeni 5 almıyorsa bence bu kadar kafaya takmayın. bunca yıldır açılmayan gözü siz açamazsınız. sonra siz kötü olursunuz.

Sizin firmanın karı zararından fazla mı peki? Ya da ana sermaye çok yüksek meblağ mı?

Belki sizin bilginiz yok ama firma zarardadır ve eşiniz o firmayı kapamak, yeni firma açmak ve sorumluluğun yarısını paylaşmış istemek durumunda olabilir.

Belki kuzeninizin bu işi daha iyi yaptığını görmüş, kara ortak olursa daha çok çalışıp daha çok para kazanabileceğini düşünmüştür.

Kimse durduk yere işleyen firmasına tepeden ortak olmaz, yani cidden enayi saf salak olmalı.

Back
X