eşimi takip etsemmi etmesemmi

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
kızlar geçen hafta eşim eve geldi. yemekte iş yerine bizim semtte oturan bir bayanın başladığını , bir arkadaşının kıza gidip eşimden için seni eve götürsün

hergün dolmuşla uğraşma demiş. kızda tmm demiş. eşimde benimle giden var araba dolu demiş. arkadaşı yalan söyleme demiş. eşimde kıza sen dolmuşla

git ben evliyim her gün eşimi alıyorum yoldan uygun olmaz demiş (bu kısmına inanmıyorum)

bende; ben binsem uygun olurmu, hiç yakışık almaz dedim . eşimde tabi olmaz dedi. konu kapandı. amaaa

benim içime kurt düştü. tepkimi belli etmeden dinleseydim keşke . ne diyecekti lafın sonu nereye gidecekti. acaba habersiz götürürmü.

çünkü eşim zamanında bana çok yalan söyledi. halende arada söyler. kızı taşımasından ziyade bana söylemeden bu konuşmamızın üstüne taşırsa diye geriliyorum.

şimdi sadete geliyorum. ben bu hafta içinde eşimi taksiyle takip etmeyi düşünüyorum. ne yapayım siz olsanız ne yapardınız

yalnız dün eşim ben artık motoru getiriyim onla gidip geliyim havalar düzeliyor dedi. bunu duyunca biraz rahatladım. kızla gelse niye motorla gitmek istesinki.(bu konuşmadan sonra takip etmek konusunda kararsız kaldım)

belkıyanlış belkı hastalıklı bı düşünce ama kesınlıkle esımı takıp ederdım çünkü kesınlıkle yapmaz dedıgım seylerı yapmam dıye söz verdıgı şeylerı yaptı benım esımde kadın kız konusunda degıl bambaşka konularda bende güvenmıyosam takıp ederım ama sana bişi sorcam ya kızı getırıp götürüyosa o zAMAN NE YAPACAKSIN...:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Yapmayın bence, yaklasan bile ne diyeceksin, taksiyle seni takip ettim, gördüm sizi mi diyicen? Hoş olmaz.

cnm 1 hafta fln sabredip susucambişi söylemiyecem. bu bir hafta için ; ben arabayı öğreneyim iyice geliştiriyim, işe gidip geleyim dicem. anahtarı alıcam
bunu söyledikten sonra bildiğimi yüzüne vuracam. takip ettiğimi söylemiyeceğim tabiii. benim her yerde gözüm var bırak bunu şimdi senden açıklma bekliyorum. dicem ama. girizgahı nasıl yapsam yakalarsam onu bilemedim

arabasını alıp cezalandırmış olucam hem o bunu anlıcak. arabayı bu yüzden aldığımı. hemde bu olaydan sonra arabayı almış gibi olmucam . ilk önce kavgada alayım dedim. sonra iş çığrından çıkar diye böyle plan yaptım. birde kılık değiştirmem gerekecek

buyuk konusmak istemem ama eger bir gun bu soruyu kendime soracak duruma gelirsem once evliligimi sorgularim.
yani o takip sonucu kizi arabaya almasa iciniz rahatlayacak ve guveniniz geri gelecek mi?

ne aci insanin dedektif gibi arkasindan takip etme ihtiyaci duydugu biriyle ayni yatagi paylasmasi..

gerçektende büyük konuşmamak gerek. ben yalandan ve yalan söyleyenden nefret ederim ama başıma geldi.
eşimi çok seviyorum hala ilk günki gibi aşığım. oda bana öyle. amaaa eşim çok yalan söyler. mesai yapıyorum deyip arkadaşlarına annesine gider. bende bana söylemesini isterim. doğru acı bile olsa söylenmeli

bunları çok yaşadım. evet güvenim gelecek acabalar gidecek içimde rahatlayacak. eşimin eskisi gibi yalanlar söyleyip söylemediğini öğrenicem

Sevgili Palin
Eşini en iyi sen tanırsın. Canın daha önce çok yandıysa eğer takip edebilirsin ama bunun sonu yok. Her olan insanı paranoyaya biraz daha yaklaştırır.
İkinci olarak zaten seni almıyor mu arabada değil misin? Görürsün… çekirge misali bir sıçrar, iki sıçrar.. bir niyeti de varsa ayağına dolaşır..
Üçüncü her gün olmasa bile almasında bir sakınca görmüyorum aslıda normal şartlar altında tabi..
Dördüncüsü motor olayını seni tanıdığı için içine su serpmek amaçlı yapmış da olabilir. Gidip geliyorsa birlikte o motor asla gelmez ama laf olsun “bak öyle bir şey yok” demek için söylenmiş bir şey de olabilir. Yani suçlu psikolojisi de olabilir.

Esinizle ilgili "esim cok yalan soyler" seklinde kesin bir yarginiz var, herhalde tek bir olay sonucu varmamissinizdir bu kaniya.
Peki simdi bu bir tek olayda dogru soylediyse bu kesinlesmis kaniniz nasil degisecek? bu soylediginizde kendinize karsi samimi misiniz gercekten? eger o kizi arabaya almazsa bir daha esinizin her dedigine inanacak misiniz? tamam artik benim esim hic yalan soylemez diyebilecek misiniz?

ama tabii zaten yalanci da olsa esimi seviyorum demissiniz, bu takibin de asil amaci guveni geri kazanmak degil de yukarda yazdiginiz gibi arabayi almaksa diyecek birsey yok zaten, umarim takibiniz isinize en cok gelecek sekilde sonuclanir.

evet cnm suçluluk psikolojisi olabilir (bugünlerde de bir suçlu gibi işten geliyor şımarıklık yapan çocuk suratı gibi yada bebeklerin altına kaka yaparkenki surat ifadesi gibi)

beni incitmekten aramızın bosulmasından deli gibi korkar yapacağındanda geri kalmaz
eşim kimseye hayır diyebilen bir insan değil istemese bile yüzü durmayıp bişi diyemeyip getiriyor olabilir

beni eve bir durak kala alıyor. onu bırakıp beni alabilir mesafe kısa yani yapacak olduktan sonra
sorun kızı almasından ziyade bana öyle havalar atıp almam deyip alması yalan atması

baştan alacam artık hayır diyemedim dese neyse. resmen laf atıp ağzımı aradı. bende sazan gibi atladım

canım arabayı almak değil amacım . yaptığı yanlışın cezasını ödetmek. arabasını almak canını almakla aynı çok düşkündür.
yani yalan söylüyor diye eşimi sevmememmi gerekirdi. bu sadece kötü bir huy. çok kötü bir huy ama onu sevmeme engel değil

evet cnm çok yalan söyledi. mesela bir ay önce x semmtte işim var dedi. annesine gitmiş. anneye gidecem dese ben ne dicem. ama gereksiz yalanları var anlatabildimmi. gelince dedim annene mi gittin evette sen nerden biliyon dedi. ben bilirim dedim.(halbuki tahmin ettim yem attım düştü)

onun düşüncesine göre saf kandırılabilir yerine konmak istemiyorum. birazda bak bende neler yapabilirim. ayağını denk al gibisinden olsun istiyorum

pardon cnm bir soruna cvp vermemişim . güvenim gelecek derken bu konuda. acabalar aklımdan gidecek. boş boş kendimi yemektense öğreneyim istiyorum. eşim çok yalan söylediği için her dediğine inanmıyorum bu bir gerçek. arabayla kızı götürmemiş olsada inanmayacağım. evet gerçekten sıkıntılı bir durum ama yapacak bişim yok

Yapmayin...Eşiniz şuan gayet düzgün dvranior

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Takip edilecek bi durumu yokki.demek istiorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne bileyim içimde sorular sorular
birde konuşurken olurmu cnm öyle şey dedim. var cnm bizim orda kızlı erkekli doluşup gidiyorlar dedi.araba sahibine gaz parası veriyorlar dedi. bunu söyleyince olabilirmiş gibi söyleyince iyice kötü oldum

gereksiz yere çok taktım galiba . hiç böyle olmazdım. hislerim ille yakala diyor

eşin bence onlara gerekeni sölemiş. bence şüphelencek bişi yok ama,sen bilrsin.ben olsam bu açıklamadan sonra takin etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…