- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
motor olayı çözmüş işte hayatım :) pinpiriklenme.ama arabaya devam ederse takip et tabiki.hayatta kabul edilemez biir kadının kocanla aynı arabaya binmesi.ay iğrenç ya düşünmesi bile.kızlar geçen hafta eşim eve geldi. yemekte iş yerine bizim semtte oturan bir bayanın başladığını , bir arkadaşının kıza gidip eşimden için seni eve götürsün
hergün dolmuşla uğraşma demiş. kızda tmm demiş. eşimde benimle giden var araba dolu demiş. arkadaşı yalan söyleme demiş. eşimde kıza sen dolmuşla
git ben evliyim her gün eşimi alıyorum yoldan uygun olmaz demiş (bu kısmına inanmıyorum)
bende; ben binsem uygun olurmu, hiç yakışık almaz dedim . eşimde tabi olmaz dedi. konu kapandı. amaaa
benim içime kurt düştü. tepkimi belli etmeden dinleseydim keşke . ne diyecekti lafın sonu nereye gidecekti. acaba habersiz götürürmü.
çünkü eşim zamanında bana çok yalan söyledi. halende arada söyler. kızı taşımasından ziyade bana söylemeden bu konuşmamızın üstüne taşırsa diye geriliyorum.
şimdi sadete geliyorum. ben bu hafta içinde eşimi taksiyle takip etmeyi düşünüyorum. ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
yalnız dün eşim ben artık motoru getiriyim onla gidip geliyim havalar düzeliyor dedi. bunu duyunca biraz rahatladım. kızla gelse niye motorla gitmek istesinki.(bu konuşmadan sonra takip etmek konusunda kararsız kaldım)
evet sıkıntıdayım içimi rahatlatmak istiyorum.
bence götürmüyordur.zaten kendi söylemiş sana.ama genede tekip etmek içini ferahlatıcaksa et bence :)
motor olayı çözmüş işte hayatım :) pinpiriklenme.ama arabaya devam ederse takip et tabiki.hayatta kabul edilemez biir kadının kocanla aynı arabaya binmesi.ay iğrenç ya düşünmesi bile.
belli etmeden takip et canım ama hem kendi söylemiş hemde motorla gidicem demiş.ama işte insanın içine kurt düştümü düşüyor.çaktırmadan takip et hem için rahatlasın
birde bana bindirmeyecekmiş gibi konuşup bindirmesi düşünmek bile istemiyorum
cnm çapkınlığını görmedim eşimin. evet arkadaş canlısı iyiliksever o yüzden şüpheliyim aldatma karı kız olarak bakmadım olaya
yalanla götürüyorsa bana belli etmeden orası sıkıntı
ayrıca her gün bir bayanla gidip gelmesini istemem . eşim çok hoş sohbetttir. ister istemez samimiyet olacaktır
kesinlikle tavrını bilmesine rağmen buna cesaret edemez.sen kocana güven
Palincim hoş sohbet olsun içinde kötü niyet olmadıktan sonra ne olur ki..
Her gün olması dediğim gibi rahatsızlık verebilir ama yine de bence yoktur öyle bir şey..
evet bir yerden duyacağımı düşünür sanırım. yapamaz. iş arkadaşlarının eşlerini tanıyorum çünkü. daha önce prim almış bana söylemedi. iş arkadaşlarına gittik oturmaya adam söyledi eşim şok oldu
ama kalbim güp güp atıyor yemek yiyemiyorum. kadınım neden bu kadar abarttığımı bilmiyorum. hislerim illede gir diyor. birde ne yapsam gizlenmek için başörtü pardesü fln mı giysem acaba . tanırsa mahfolurum
yalan çok kötü bişey benm tanıdğımda eşine ikramiye aldığını söylemez bi güzel yerdi.eşi bi yerden duyardı rezil olurdu bence hemen takip etmeyi düşünme kız bi unut bakalım ne olacak
yalan çok kötü bişey benm tanıdğımda eşine ikramiye aldığını söylemez bi güzel yerdi.eşi bi yerden duyardı rezil olurdu bence hemen takip etmeyi düşünme kız bi unut bakalım ne olacak
Biraz psikopatça bi tavsiyem var ama bilemiyorum tam işe yararmı..
Kızın bineceği taraftaki kapı arasına alışveriş fişi gibi bi kağıdı buruşturup koysanız kapı açılırsa yere düşecek şekilde..
Akşam veya bikaç günde bir kağıt duruyomu diye kontrol edersiniz.. düşmüşse kocanızı sıkıştırıp kim bindi arabaya hissediyorum veya koku var fln deseniz..
Veya kağıt hep düşüyosa iş çıkışına gidip arabaya kimle biniyo bakarsınız..
Ayyy yorumumu tekrar okuyunca kendimden korktum yaaa..
eşin bayanı götürüyor olsa ne olur ki..
ben evde o prim konusunu bile açmadım orda rezil oldu. arkadaşı primleri eve söylemiyonmu x abi dedi. eşimin surat patlıcan moru oldu. ben kuruşu bile eve katkı yapıyorum maaşımı. onun maaşı doğru söylediği bile şüpheli
Biraz psikopatça bi tavsiyem var ama bilemiyorum tam işe yararmı..
Kızın bineceği taraftaki kapı arasına alışveriş fişi gibi bi kağıdı buruşturup koysanız kapı açılırsa yere düşecek şekilde..
Akşam veya bikaç günde bir kağıt duruyomu diye kontrol edersiniz.. düşmüşse kocanızı sıkıştırıp kim bindi arabaya hissediyorum veya koku var fln deseniz..
Veya kağıt hep düşüyosa iş çıkışına gidip arabaya kimle biniyo bakarsınız..
Ayyy yorumumu tekrar okuyunca kendimden korktum yaaa..
benm eşimde hiç para biriktiremez.maaşı kira fatura mutfak hepsi onda ama elinde her ay yaklaşık kışın 200 yazın 400 lira kalıyor yani.hala gelir benden ister.geçen bi baktım hesap açmış kendine 250 lira var içerde almış onu harcıyordu.bunu gördüğümden beri bende anasını satayım bende maaşımdan kalanı harcıyorum.biriktirmeyi düşünmekten vazgeçtim.
benm eşimde hiç para biriktiremez.maaşı kira fatura mutfak hepsi onda ama elinde her ay yaklaşık kışın 200 yazın 400 lira kalıyor yani.hala gelir benden ister.geçen bi baktım hesap açmış kendine 250 lira var içerde almış onu harcıyordu.bunu gördüğümden beri bende anasını satayım bende maaşımdan kalanı harcıyorum.biriktirmeyi düşünmekten vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?