eşimi takip etsemmi etmesemmi

motor olayı çözmüş işte hayatım :) pinpiriklenme.ama arabaya devam ederse takip et tabiki.hayatta kabul edilemez biir kadının kocanla aynı arabaya binmesi.ay iğrenç ya düşünmesi bile.

bence götürmüyordur.zaten kendi söylemiş sana.ama genede tekip etmek içini ferahlatıcaksa et bence :)

motor olayı çözmüş işte hayatım :) pinpiriklenme.ama arabaya devam ederse takip et tabiki.hayatta kabul edilemez biir kadının kocanla aynı arabaya binmesi.ay iğrenç ya düşünmesi bile.

birde bana bindirmeyecekmiş gibi konuşup bindirmesi düşünmek bile istemiyorum

Palincim hoş sohbet olsun içinde kötü niyet olmadıktan sonra ne olur ki..
Her gün olması dediğim gibi rahatsızlık verebilir ama yine de bence yoktur öyle bir şey..

kesinlikle tavrını bilmesine rağmen buna cesaret edemez.sen kocana güven

evet bir yerden duyacağımı düşünür sanırım. yapamaz. iş arkadaşlarının eşlerini tanıyorum çünkü. daha önce prim almış bana söylemedi. iş arkadaşlarına gittik oturmaya adam söyledi eşim şok oldu

ama kalbim güp güp atıyor yemek yiyemiyorum. kadınım neden bu kadar abarttığımı bilmiyorum. hislerim illede gir diyor. birde ne yapsam gizlenmek için başörtü pardesü fln mı giysem acaba . tanırsa mahfolurum

Palincim hoş sohbet olsun içinde kötü niyet olmadıktan sonra ne olur ki..
Her gün olması dediğim gibi rahatsızlık verebilir ama yine de bence yoktur öyle bir şey..

cnm bende çok hoş sohbetim karşı taraf yanlış anlayabiliyor. bu yüzden kaç defa teklif aldım yanlış anlaşıldım

eşimde yanlış anlaşılırsa beğenilmek hoşuna gider erkektir sonuçta

evet cnm arada değil her gün sabah aksam. gereksiz bence

Biraz psikopatça bi tavsiyem var ama bilemiyorum tam işe yararmı..
Kızın bineceği taraftaki kapı arasına alışveriş fişi gibi bi kağıdı buruşturup koysanız kapı açılırsa yere düşecek şekilde..
Akşam veya bikaç günde bir kağıt duruyomu diye kontrol edersiniz.. düşmüşse kocanızı sıkıştırıp kim bindi arabaya hissediyorum veya koku var fln deseniz..
Veya kağıt hep düşüyosa iş çıkışına gidip arabaya kimle biniyo bakarsınız..
Ayyy yorumumu tekrar okuyunca kendimden korktum yaaa..

yalan çok kötü bişey benm tanıdğımda eşine ikramiye aldığını söylemez bi güzel yerdi.eşi bi yerden duyardı rezil olurdu bence hemen takip etmeyi düşünme kız bi unut bakalım ne olacak

yalan çok kötü bişey benm tanıdğımda eşine ikramiye aldığını söylemez bi güzel yerdi.eşi bi yerden duyardı rezil olurdu bence hemen takip etmeyi düşünme kız bi unut bakalım ne olacak

ben evde o prim konusunu bile açmadım orda rezil oldu. arkadaşı primleri eve söylemiyonmu x abi dedi. eşimin surat patlıcan moru oldu. ben kuruşu bile eve katkı yapıyorum maaşımı. onun maaşı doğru söylediği bile şüpheli

zaten takip edemesemme br şekilde ortaya çıkar. daha önce başıma geldi . Allah çıkarttı. varsa öyle bişi çıksın Allah büyüktür. çok gerildim çok

biraz önce telde konuştuk ben seni yolda bekliyorum dedim. telim yok konuşamayız bir daha x de buluşuruz tmm hadi görüşürüz dedim kestirip attım bişi demedi. ora biraz ters ama bırakıpta gelebilir bilmiyorum. sadece önlem benimkisi işte. ne kadar işe yarar bilmiyorum

ayy süper fikir çaktırmadan koyuyum bugün. ama bazen erkek arkadaşını getiriyor. genede derim arkadaşınla geldin heralde derim. oda nerden anladın derse ben anlarım derim yüz ifadesine bakarım olmasmı öyle

benm eşimde hiç para biriktiremez.maaşı kira fatura mutfak hepsi onda ama elinde her ay yaklaşık kışın 200 yazın 400 lira kalıyor yani.hala gelir benden ister.geçen bi baktım hesap açmış kendine 250 lira var içerde almış onu harcıyordu.bunu gördüğümden beri bende anasını satayım bende maaşımdan kalanı harcıyorum.biriktirmeyi düşünmekten vazgeçtim.

şimdi aklıma geldi bak her gün çocuğu okula götürüyor. o binince düşer. arka kapıyamı koysam. belki kız arkaya oturur ne bilim

fikirlerin çok orjinal nolur başka şeyle düşün yardım

bende aileme bişiler alıyorum. çünkü o bana çok yaptı. ailesine fln verdi

birde kendime bişi almazdım idare ederdim. şimdi her şeyi alıyorum şıkır şıkır giyiniyorum. değerim arttı valla. annem derdi erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracan

doğruymuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…