eşimi takip etsemmi etmesemmi

kızlar birde ben tasarrufa önem veririm gereksiz harcama yapmak istemem . eşimde bunu bilir dediki

arkadaş diyoki kötümü olur yol paran çıkar diyo dedi. bende parasıda ona kalsın lazım değil dedim.

paradan vurmaya çalıştı. bende dicemki aslında karlı olururz götür dicem bunu bekledi.

çok zeki kendi düşüncesini belli etmeden benim düşüncemi öğrendi. çok aptallık ettim. hemen yorum yaparak

Bence takip etmeyin..

Laf arasinda esinize bu araba konusunda sizi düşünüp öyle karar verdiği için tesekkur edin çok hoşuna gittiğini söyleyin bakalim ne diyecek yüzü gözünden anlarsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşin bence onlara gerekeni sölemiş. bence şüphelencek bişi yok ama,sen bilrsin.ben olsam bu açıklamadan sonra takin etmezdim

evet işte söyledimi acaba yoksa kabul ettide benim fikrimi öğrenmek mi istedi. tepkime göre anlatacak bir yok izleyecekti olmadı. durmadım lafın sonuna kadar araya girdim offfff

evet laf arasında söylerim. geçen ne oldu dedimki bana söylemek istediğin bişi varmı dedim yok seni sevdiğim dışında dedi eminmisin dedim ne oldu var sende bişi dedi dökül dedi yüzü bir tuhaftı kaç gündür suçlu gibi hafta içi hafta sonu normal

sonra benim sana var seni seviyorum dedim geçiştirdim. sanırım oda benle oynuyor. yada ben her şeyi öyle yorumluyorum

Cnm bir kac gun bekle hal ve hareketlerine dikkat et ve sonrasinda takip edersende sakin ama sakin caktirma olayi herseyi gizli yap bunuda etrafindaki kimseyle paylasma esin sana dogru veya yalan soylemiste olabilir orasini bilemeyiz tabikide ama ben olsam bu isin pesini birakmazdim ki kendimden biliyorum bosanma davam icin cok arastirma yaptim gizliden ve dedektif oldum resmen esimin beni aldattigini ogrendim goruntuleride aldim avukatima postaladim egerki sen suphelerinde yanilmiyorsun ki bir bayan bence asla yanilmaz delil toplamak icin goruntu al egerki onu takip ettigin gun gercekler ortaya cikarsa sakin karsisina cikma hic bisey olmamis gibi davran yeterki senin elinde delil olsun !!!

ben olsam bi şekilde öğrenmeye çalışırdım.
ama bence eşin götürmez çünkü eşin nasıl bir insan bilmiyorum ama başına dert almak istemez laf söz olur diye.
uuuffff iyi ki eşimin çalıştığı yerde hanımlar yok .
sonuç ne olursa olsun kendini çok üzme başkaları için

Palin eşin eğer çapkın değilse ki bu kelimeden nefret ederim. Bu durumda arkadaş canlısı olabilir, rahat biri olabilir ki bunda ne sakınca olabilir ki? Eğer amacı kötü değilse.
Şahsen ben olsam sorun etmem ki arkadaşlarının arasında iyi bir yeri olsun isterim. Ancak “hayır” diyememekle arkadaşça olmak arasında ince bir çizgi vardır.
Objektif bakarsak da her gün olması can sıkar mı buna da yaşamadan ahkam kesmeyeyim..

evet işte söyledimi acaba yoksa kabul ettide benim fikrimi öğrenmek mi istedi. tepkime göre anlatacak bir yok izleyecekti olmadı. durmadım lafın sonuna kadar araya girdim offfff

yukardaki ark katılıorum ayruca.tabi senin kararın ama.cümlelerden benm çıkardığım şüphelnicek bişi yok

Bakarsınız kız motor dinlemeZ,taksiyle takibe devam dermişim,ama demiciimm. 😂😂

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende evliyim esimin is arkafaslariyla tanistim isyerine götürmüstu beni..oyüzden esimin bir arkadasiyla gelip gitmesi beni rahatsız etmez..tabi eşine olan güvende önemli..ama takip etmeler filan cocukca böle bişeyden rahatsiz oluyorsaniz esinize bir kahve yapin alin karsiniza sohbet eder gibi konusun..bu konuda ne dusunuyosun vs gibi veya isyerine gidin tanisin..bence büyütecek bisey yok bunda aldatilirim eger bu kadin bu arabaya binerse diye düsünüyosan şimdiye kadar aldatmadigin ne malum bir arkadasini eve birakiyo diye bukadar stres yapmana gerek yok derim

İmza

cnm birde şöyle bir sorun var. eşimin işi erkek işi. 70 kişinin içinde 15 bayan çalışıyor ağır iş. evli bayan ve erkekler le aşk olayları yaşanmış daha önce iş arkadaşının hanımı anlattı. birde belki yanlış düşünüyorum ama 70 erkeğin içinde ben çalışmazdım

Yazık eşine. Bu kadar baskıcı olmayın. Adam size açık açık konuşup fikrini bile söyleyemıyor vereceğın tepkıden korktugu için.

Annesine ya da arkadaşına giderken bile yalan söyluyorsa eşin bu onun degıl senın sucundur. Annesıne gıtmek hata değil arkadaşlarızya zaman zaman yalnız takılması suc değil ama adama nasıl tepkıler verdıysenız artık bu kadar doğal konularda bıle yalan soyler olmuş.

O yuzden bu arkadaşı eve bırakma konusunda da yalan soyleme ıhtımalı var ve ben buna hiç şaşırmam. Belki adam emrivakıde kaldı sana danışacaktı ben hayır dıyemedım ama ıcım rahat degil buna çözüm nasıl buluruz dıye belkı sana danışacaktı. :Öyle bile olsa senin de sakınce oturup çözüm üretmeyecegını anlamıştır da geri çekılmıstır.

cnm çapkınlığını görmedim eşimin. evet arkadaş canlısı iyiliksever o yüzden şüpheliyim aldatma karı kız olarak bakmadım olaya
yalanla götürüyorsa bana belli etmeden orası sıkıntı
ayrıca her gün bir bayanla gidip gelmesini istemem . eşim çok hoş sohbetttir. ister istemez samimiyet olacaktır

Bir iki kötü örnek gösterip orada namusuyla çalışan kadınlara da dil uzatmayın. 70 erkek var dıye çocugunun rızkını evının ekmegını mı bıraksın. Kim ne şartlarda yaşıyor bılmeden yorum yapmayın. Allah öyle bir konuma düşürürki 70 değil 700 erkeğin içinde çalışmak zorunda kalırsın...

hakkın var cnm bu konuda fevri davrandığım için pişmanım. emrivakide kaldığını düşünüyorum. benle paylaşmak istediğini düşünüyorum sen gibi

ama yalan bir alışkanlık inan annesine fln gitmesine karışmam kendi yalan söyler hatta ben git yada gidelim derim.

bence götürmüyordur.zaten kendi söylemiş sana.ama genede tekip etmek içini ferahlatıcaksa et bence :)

bu kişinin kendi içinde bitiyor tabi ki.
eşler arasında bence her şey şeffaf olmalıdır ve karşı tarafın içine bi kurt düştüğü zaman bunu açıklığa kavuşturmak ve güvenle sonuçlandırmak eşlerin görevidir.

şahsen benim evliliğim de bu böyledir . her şey açık ve net . kimse de gocunmuyor çünkü korkumuz yok. :)
''bana güvenmiyor musun ''diye asıp kesen , bağıran ,karşı çıkan insanlara ben karşıyım.

o yüzden içine düşen kurtu ona söylemelisin ve o da bunu saygıyla karşılayıp sana ıspat etmek zorundadır..

cnm başka tarafa çekmeyelim. çalışanlara dil uzatmadım ben çalışmazdım dedim. herkesin tercihi . niye çalışıyolar diye yargılamadım buna hakkımda yok. kendi fikrim çalışmazdım. kötü örnekleride başıma gelebilir diye korktuğum için örnek verdim

bence götürmüyordur.zaten kendi söylemiş sana.ama genede tekip etmek içini ferahlatıcaksa et bence :)

cnm aramızda öyle bir ilişki yok. içime kurt düştü deyip dillendiremem. bana çok kızar paranoya yapıyosun saçmalama der. içim içimi kemiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…