eşimle çok sverek evlendik 1.5 yıllık evliyiz ama şuan iş gereği yurtdışında..uzaklık bizi çok yıpratıyor..dün telefon etti internete gel dedi inretnete bir türlü giremedim pc arızalandı sanki suçum var gibi hakaret etti bana bende karşılık verdim tabi ..bayağı kırıcı konuştuk ikimizde..kapatırken boşanıcam senden dedi ve bunu her kavgada söyler oldu..artık kaldıramıyorum..bende teli suratına kapadım..pc düzelince bugün baktım faceden fotolarımızı silmiş ve ilişki durumunu değiştrimiş evli yazmıyoır artık..bende bunu görünce çok kızdım ve kırıldım..benim facebookum yok onun facebookunun şifresini biliyorum oradan baktım..1 saat kadar önce aradı açmadım annemi aradı bu defa ..internete gel dedi yine ben de girdim..hani yüz versem düzelcektik ama facebook olayına çok kzımıştım o ndenle soğuk konuştum..facebooktan beni sildiysen hayatından da sil dedim..işin dalgasında bana güzel görünüyosun falan çok tatlısın diyo vs..kafayı yemiş gibiydi..sonra ben soğuk olunca sinirlendi yine başladı hakaretlere facebook ta resmilerin olmucak artık bilerek yaptım dedi..bende umrumda değil ben de kendime bir hesap açıcam ordada sen olmucaksın dedim..açmamı istemiyordu..ne kadar çocukça değil mi sanki sevgiliyiz..evlendik yani böyle yapamaz çocuk oyuncağımı bu
böyle işte yaptığı ağır değilmi evli insanın ne demek ilişki durumunu değiştirmesi..hadi yaptı niye aarayıp bu şekilde davranıyor..yani çıldırdı sanki..tanıyamıyorum..sizce nasıl davranmalıyım kızlar fikir verirmisiniz..yanına kalmasın tüm bunlar..birde dilinin kemiği yok çok kırıyor beni..
böyle işte yaptığı ağır değilmi evli insanın ne demek ilişki durumunu değiştirmesi..hadi yaptı niye aarayıp bu şekilde davranıyor..yani çıldırdı sanki..tanıyamıyorum..sizce nasıl davranmalıyım kızlar fikir verirmisiniz..yanına kalmasın tüm bunlar..birde dilinin kemiği yok çok kırıyor beni..