Eşimi terk etmiştim, pişmanım barışmak istiyorum:(

Yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız, beklemekten başka bir şey kalmıyor. Sizinle barışmak isteyen birisi yok karşınızda malesef. Ayrılalı ne kadar oldu?
o yemin ederim gelmeyecegım diye buraya gel dedı bende gelmezsen bosanırım dedim. dava actım ama pişman oldum ne yapacagım bilmiyorum annem boşan diyor ama kararsızım. kocam sevmezsen niye evlensin benle dıye dusunuyorum bazı yanlısları oldu bana ama ısteyerek yapmadıgının dusunuyorum annem kafamı cok karıstırıyor

o yemin ederim gelmeyecegım diye buraya gel dedı bende gelmezsen bosanırım dedim. dava actım ama pişman oldum ne yapacagım bilmiyorum annem boşan diyor ama kararsızım. kocam sevmezsen niye evlensin benle dıye dusunuyorum bazı yanlısları oldu bana ama ısteyerek yapmadıgının dusunuyorum annem kafamı cok karıstırıyor

Inatlasma uğruna dava açmışsınız ve galina herşeyin düzeleceğini düşünüyormuşsunuz. Eşiniz de öfkeli size hâlâ o yüzden şu an boşanmaktan bahsedebilir ama siz bunu düşünmeyin. Onun öfkesi geçene kadar sessiz olun, davanızı geri çekmek mümkünse emin değilseniz geri çekin, eğer eşiniz boşanma davası açmış olursa zaten istemiyordur. O zaman söylemek istediğinizi söylersiniz ama bana kalırsa ikinizin de inatlaşması bitince normale dönecek. Annenizin müdahale etmesine izin vermeseniz iyi olacak. Sizin ne istediğiniz önemli. Belli ki eşinizi seviyorsunuz,

Yahu sırf semtten dolayı mı bosanacaksiniz? Kaçarak evlenmissiniz sanırım neden kactiniz? Anneniz en başından neden istemedi? Hadi sonradan baristiniz bu kez semt mi sorun oldu? Yani ha Ümraniye ha karşı yaka ne fark eder anneniz için? Bir yuva kurmussunuz, bir yola cikmissiniz siz, şimdi yola çıkarken kucuk bir engel için yol arkadaşınızı birakiyorsunuz. Ortada bir sorun yokken eşim bana gelip annemin istediği semtte oturmazsak bosanirim derse ben neden böyle biriyle evlendim diye kendime kızardım. Evlenecek olgunlukta degilmissiniz.

ulaşsam annem hakkımı helal etme arayım sormam dıyor oyuzden kafamı cok karıstırıyor
Annen arama dedi diye atayamıyorsun ama kalkıp kapısına gidiyorsun.
açsaydı kapıyı ne yapacaktın?
Anlamadım şaka mısın?
Madem anneni dinlemeyi tercih ediyorsun o zaman boşan.

ulaşsam annem hakkımı helal etme arayım sormam dıyor oyuzden kafamı cok karıstırıyor
Bak hala annenin dediğini yapiyosun bide pişmanım diyosun . Valla adam haklı kusura bakma . Nasıl ki anneci erkeklerden bi halt olmazsa kadınlardan da aynı şekilde. Ortada bişey yokken sırf annen yüzünden bıraktıysan daha coook pişman olursun . Ama adamın yerinde olsam böyle birini affetmem

Bak hala annenin dediğini yapiyosun bide pişmanım diyosun . Valla adam haklı kusura bakma . Nasıl ki anneci erkeklerden bi halt olmazsa kadınlardan da aynı şekilde. Ortada bişey yokken sırf annen yüzünden bıraktıysan daha coook pişman olursun . Ama adamın yerinde olsam böyle birini affetmem
annem beni ezmesi diye böyle düşünüyor sandım ben ona cok fedakarlıklar yaptım ben onda sadece ümraniye gel dedım gelmedı haksızmıyım

Annen arama dedi diye atayamıyorsun ama kalkıp kapısına gidiyorsun.
açsaydı kapıyı ne yapacaktın?
Anlamadım şaka mısın?
Madem anneni dinlemeyi tercih ediyorsun o zaman boşan.
1 ay evlik bareber kaldık seviyorum onu kararsızım

Yahu sırf semtten dolayı mı bosanacaksiniz? Kaçarak evlenmissiniz sanırım neden kactiniz? Anneniz en başından neden istemedi? Hadi sonradan baristiniz bu kez semt mi sorun oldu? Yani ha Ümraniye ha karşı yaka ne fark eder anneniz için? Bir yuva kurmussunuz, bir yola cikmissiniz siz, şimdi yola çıkarken kucuk bir engel için yol arkadaşınızı birakiyorsunuz. Ortada bir sorun yokken eşim bana gelip annemin istediği semtte oturmazsak bosanirim derse ben neden böyle biriyle evlendim diye kendime kızardım. Evlenecek olgunlukta degilmissiniz.
engel yoktu önünde gelebilirdi bizim semte neden gelmedi ozaman

Bunu sordunuz mu eşinize ne dedi? Şuan evli, nişanlı vs değilim. Ama yarin öbür gün misal nişanlım hiçbir sebep yokken sadece annesi istedi diye şu semtte oturacağız eğer oturmazsak ben ayrılacağım derse ona bırakmadan ben ayirilirim asıl. Bunu isteyen insan evlilige hazır değil demektir, birey olamamış demektir derim.

evlenirken işi yoktu annem o yuzden sevmedi birazda yakın konusuyorduk onu ogrendı kactık evlendim 1 ay sonra barıstık evime koydu dugun yapacaktık anneme uydum umraniye olmazsa terkederım dıye bosanma davası actım ıletısım bende kestı ama pişmanım çünkü öbür boyu kocamla yasacagım benim mutlu olmamın ister kafam cok karısık yardımcı olursanız sevinirim..
anneyin isteğine göre hayat kuramazsın sen baştan kararını vermişsin kaçarak evlenerek madem orda kurulu duzeniniz varsa sen neden duzenini sırf annen için bozdun valla cnm araya birilerini koyacaksın madem pismansin eşinle gorusmeni sağlayacak orta yolu bulacak birileri olması lazım yani sen tek başına ikna etmen bu saatten sonra biraz zor

anneyin isteğine göre hayat kuramazsın sen baştan kararını vermişsin kaçarak evlenerek madem orda kurulu duzeniniz varsa sen neden duzenini sırf annen için bozdun valla cnm araya birilerini koyacaksın madem pismansin eşinle gorusmeni sağlayacak orta yolu bulacak birileri olması lazım yani sen tek başına ikna etmen bu saatten sonra biraz
kacarken bana cok söz verdi tutmadı sordum ben nıye tutmadı dıye korkmustum dedi inanmadim bende o yuzden anneme ınandım

annem beni ezmesi diye böyle düşünüyor sandım ben ona cok fedakarlıklar yaptım ben onda sadece ümraniye gel dedım gelmedı haksızmıyım
evett hemde çok haksızsıniz anneni bu kadar çok dinliyordun kıramıyordun neden kaçarak evlendin anneni ozaman dusunmedinmi valla cnm bi tutarsızlık var da anlayamadım

Gelmek zorunda değil. Madem anneciginizden ayrı kalamiyosunuz evlenmicektiniz. Ben evlendikten sonra doğduğum büyüdüğüm şehri degistirdim siz semtten bahsediyorsunuz Allah aşkına ya evlilik böyle bisey mi ? En iyisi oturun siz annenizin dizinin dibinde

Back
X