Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kurulu düzenini işini annen istiyor diye bıraksın?orada işe girecegine ümraniyede girsin dedi annem anneme kıyamadım :)
o yemin ederim gelmeyecegım diye buraya gel dedı bende gelmezsen bosanırım dedim. dava actım ama pişman oldum ne yapacagım bilmiyorum annem boşan diyor ama kararsızım. kocam sevmezsen niye evlensin benle dıye dusunuyorum bazı yanlısları oldu bana ama ısteyerek yapmadıgının dusunuyorum annem kafamı cok karıstırıyorYapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız, beklemekten başka bir şey kalmıyor. Sizinle barışmak isteyen birisi yok karşınızda malesef. Ayrılalı ne kadar oldu?
ulaşsam annem hakkımı helal etme arayım sormam dıyor oyuzden kafamı cok karıstırıyorEşine mesajla da ulaşamıyor musun?
o yemin ederim gelmeyecegım diye buraya gel dedı bende gelmezsen bosanırım dedim. dava actım ama pişman oldum ne yapacagım bilmiyorum annem boşan diyor ama kararsızım. kocam sevmezsen niye evlensin benle dıye dusunuyorum bazı yanlısları oldu bana ama ısteyerek yapmadıgının dusunuyorum annem kafamı cok karıstırıyor
Annenizin dediğini neden bu kadar dikkate alıyorsunuz. Sizin evliliğinizi neden istemiyor?ulaşsam annem hakkımı helal etme arayım sormam dıyor oyuzden kafamı cok karıstırıyor
Yahu sırf semtten dolayı mı bosanacaksiniz? Kaçarak evlenmissiniz sanırım neden kactiniz? Anneniz en başından neden istemedi? Hadi sonradan baristiniz bu kez semt mi sorun oldu? Yani ha Ümraniye ha karşı yaka ne fark eder anneniz için? Bir yuva kurmussunuz, bir yola cikmissiniz siz, şimdi yola çıkarken kucuk bir engel için yol arkadaşınızı birakiyorsunuz. Ortada bir sorun yokken eşim bana gelip annemin istediği semtte oturmazsak bosanirim derse ben neden böyle biriyle evlendim diye kendime kızardım. Evlenecek olgunlukta degilmissiniz.o yemin ederim gelmeyecegım diye buraya gel dedı bende gelmezsen bosanırım dedim. dava actım ama pişman oldum ne yapacagım bilmiyorum annem boşan diyor ama kararsızım. kocam sevmezsen niye evlensin benle dıye dusunuyorum bazı yanlısları oldu bana ama ısteyerek yapmadıgının dusunuyorum annem kafamı cok karıstırıyor
Annen arama dedi diye atayamıyorsun ama kalkıp kapısına gidiyorsun.ulaşsam annem hakkımı helal etme arayım sormam dıyor oyuzden kafamı cok karıstırıyor
Bak hala annenin dediğini yapiyosun bide pişmanım diyosun . Valla adam haklı kusura bakma . Nasıl ki anneci erkeklerden bi halt olmazsa kadınlardan da aynı şekilde. Ortada bişey yokken sırf annen yüzünden bıraktıysan daha coook pişman olursun . Ama adamın yerinde olsam böyle birini affetmemulaşsam annem hakkımı helal etme arayım sormam dıyor oyuzden kafamı cok karıstırıyor
annem beni ezmesi diye böyle düşünüyor sandım ben ona cok fedakarlıklar yaptım ben onda sadece ümraniye gel dedım gelmedı haksızmıyımBak hala annenin dediğini yapiyosun bide pişmanım diyosun . Valla adam haklı kusura bakma . Nasıl ki anneci erkeklerden bi halt olmazsa kadınlardan da aynı şekilde. Ortada bişey yokken sırf annen yüzünden bıraktıysan daha coook pişman olursun . Ama adamın yerinde olsam böyle birini affetmem
1 ay evlik bareber kaldık seviyorum onu kararsızımAnnen arama dedi diye atayamıyorsun ama kalkıp kapısına gidiyorsun.
açsaydı kapıyı ne yapacaktın?
Anlamadım şaka mısın?
Madem anneni dinlemeyi tercih ediyorsun o zaman boşan.
engel yoktu önünde gelebilirdi bizim semte neden gelmedi ozamanYahu sırf semtten dolayı mı bosanacaksiniz? Kaçarak evlenmissiniz sanırım neden kactiniz? Anneniz en başından neden istemedi? Hadi sonradan baristiniz bu kez semt mi sorun oldu? Yani ha Ümraniye ha karşı yaka ne fark eder anneniz için? Bir yuva kurmussunuz, bir yola cikmissiniz siz, şimdi yola çıkarken kucuk bir engel için yol arkadaşınızı birakiyorsunuz. Ortada bir sorun yokken eşim bana gelip annemin istediği semtte oturmazsak bosanirim derse ben neden böyle biriyle evlendim diye kendime kızardım. Evlenecek olgunlukta degilmissiniz.
Bunu sordunuz mu eşinize ne dedi? Şuan evli, nişanlı vs değilim. Ama yarin öbür gün misal nişanlım hiçbir sebep yokken sadece annesi istedi diye şu semtte oturacağız eğer oturmazsak ben ayrılacağım derse ona bırakmadan ben ayirilirim asıl. Bunu isteyen insan evlilige hazır değil demektir, birey olamamış demektir derim.engel yoktu önünde gelebilirdi bizim semte neden gelmedi ozaman
anneyin isteğine göre hayat kuramazsın sen baştan kararını vermişsin kaçarak evlenerek madem orda kurulu duzeniniz varsa sen neden duzenini sırf annen için bozdun valla cnm araya birilerini koyacaksın madem pismansin eşinle gorusmeni sağlayacak orta yolu bulacak birileri olması lazım yani sen tek başına ikna etmen bu saatten sonra biraz zorevlenirken işi yoktu annem o yuzden sevmedi birazda yakın konusuyorduk onu ogrendı kactık evlendim 1 ay sonra barıstık evime koydu dugun yapacaktık anneme uydum umraniye olmazsa terkederım dıye bosanma davası actım ıletısım bende kestı ama pişmanım çünkü öbür boyu kocamla yasacagım benim mutlu olmamın ister kafam cok karısık yardımcı olursanız sevinirim..
kacarken bana cok söz verdi tutmadı sordum ben nıye tutmadı dıye korkmustum dedi inanmadim bende o yuzden anneme ınandımanneyin isteğine göre hayat kuramazsın sen baştan kararını vermişsin kaçarak evlenerek madem orda kurulu duzeniniz varsa sen neden duzenini sırf annen için bozdun valla cnm araya birilerini koyacaksın madem pismansin eşinle gorusmeni sağlayacak orta yolu bulacak birileri olması lazım yani sen tek başına ikna etmen bu saatten sonra biraz
Anam azcık ince uclusunu bulaydın gı bu cok fena
evett hemde çok haksızsıniz anneni bu kadar çok dinliyordun kıramıyordun neden kaçarak evlendin anneni ozaman dusunmedinmi valla cnm bi tutarsızlık var da anlayamadımannem beni ezmesi diye böyle düşünüyor sandım ben ona cok fedakarlıklar yaptım ben onda sadece ümraniye gel dedım gelmedı haksızmıyım
Gelmek zorunda değil. Madem anneciginizden ayrı kalamiyosunuz evlenmicektiniz. Ben evlendikten sonra doğduğum büyüdüğüm şehri degistirdim siz semtten bahsediyorsunuz Allah aşkına ya evlilik böyle bisey mi ? En iyisi oturun siz annenizin dizinin dibindeengel yoktu önünde gelebilirdi bizim semte neden gelmedi ozaman