• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi ücretsiz izne nasıl ikna edebilirm yardım...

dün yine konuyu açtım, bugun mutluyum canımı sıkma sana bağırmak istemiyorum dedi.
bu izin işini halledemedim daha.
Bu konu benim ona saygımı bitiriyor, ne saçma bi insanla evlenmişim ben ne salakmışım.
Keşke babamı dinleseydim, ah bütün dedikleri çıkar mı bi adamın..
biz nereye gideceğiz bu şekilde.
Bir de dükkana eleman alıyor şimdi beyfendi, rahatından hiçbir şekilde ödün veremez de o bakımdan
O ne biçim bi üslup yaaaa:19: Peki soru şeklinde değil de ben alıcam izin, bu da son lafım, varsın ucunda ne olursa olsun, nereye giderse gitsin deyip rest çeksen.Ne olur en kötü ihtimal? ve o ihtimal seni ne kadar sarsar?

O ne biçim bi üslup yaaaa:19: Peki soru şeklinde değil de ben alıcam izin, bu da son lafım, varsın ucunda ne olursa olsun, nereye giderse gitsin deyip rest çeksen.Ne olur en kötü ihtimal? ve o ihtimal seni ne kadar sarsar?

canım, okul başlamadan önce söylediğimde, seni kapı dışarı çıkarmam, komuşulara gitmek yasak, onların sana gelmesi yasak, kıyafet almak yasak sadece yer içer evde oturursun demişti.
dün yine konuştuk bu meseleyi. Ve kendisinden soğuduğumu söyledim. Beni bitirdiğini söyledim.
İzin al dedi, ama dışarı çıkmak yasak dedi. Ben de "beni cezalandırmaya çalışıyorsun, hapis hayatı mı yaşatacaksın" dedim.
kocam da "çocuğunu o kadar düşünüyorsan kabul ederdin" dedi.
Bencilsin dedim.
"Sen bencilsin, hep senin istediklerin olsun istiyorsun başka cevap seni tatmin etmiyor, sana izin al evde çocuğuna bak, her istediğini de alıcam, alışverişini de yap desem benden iyi koca olmazdı sana göre" dedi.
Yorumlarınız:(((

Bende bir anormallik var galiba? Bir ben mi haklı buluyorum babayı...

Yarım gün çalışıp maaş alıyorsunuz ama yine de ücretsiz izne ayrılmak istiyorsunuz?
Tüm gün çalışsanız tamam, çocuğa bakacak kimse olmasa yine tamam ama yarım gün kime verseniz idare eder bence. İki maaşlı ev ile tek maaşlı ev bir olur mu? Yani çocuğa kaliteli mama, bez, oyuncak vs almak var ve para yok diye kaliteden ödün vermek, çocuğu eksik bırakmak var. Yarım gün için değer mi bilemiyorum. Gelirinize güveniyorsanız da izin almanıza gerek yok bence, ücretsiz izin aldım der oturursunuz...

Benim anem bana hamileyken vardiyalı çalışıyomuş halende çalışıyor. Gece 4 te kalkıp işe gidiyodu karnı burnundayken. Bazılarınayarım günbe fazla geliyo.Allah annemden razı olsun. Bi kere bile sesini çıkarmamış hamileyken bile. Millet fosur fosur uyurken annem gecenin yarısında uyanıp işe gidermş

canım, okul başlamadan önce söylediğimde, seni kapı dışarı çıkarmam, komuşulara gitmek yasak, onların sana gelmesi yasak, kıyafet almak yasak sadece yer içer evde oturursun demişti.
dün yine konuştuk bu meseleyi. Ve kendisinden soğuduğumu söyledim. Beni bitirdiğini söyledim.
İzin al dedi, ama dışarı çıkmak yasak dedi. Ben de "beni cezalandırmaya çalışıyorsun, hapis hayatı mı yaşatacaksın" dedim.
kocam da "çocuğunu o kadar düşünüyorsan kabul ederdin" dedi.
Bencilsin dedim.
"Sen bencilsin, hep senin istediklerin olsun istiyorsun başka cevap seni tatmin etmiyor, sana izin al evde çocuğuna bak, her istediğini de alıcam, alışverişini de yap desem benden iyi koca olmazdı sana göre" dedi.
Yorumlarınız:(((
Canım sen öğretmensin galiba.Yani eşin beni çok kızdırıyor:41::41::41::41::41: Sana nasıl bu kadar kesin çizgilerle müdahale edebiliyor.Şöyle yapacaksın, böyle yapmayacaksın...Sana direk m2 lik alan çiziyor.Arkadaşım ya bi düşün kim bu devirde kime bu alanı çizebiliyor.Ana babalar evlatlarına bile esnek, emir cümleleri kesin cümleler kuramıyor.Eşin çok düşüncesiz bir despot.Bak bu kadar geri adım atma seni çok sindirmiş.Yarın aynısını çocuğuna yapacak.Özgüvenini kıracak, baskıcı ve şekilci bi babası olacak.Sen bu adamın bu huyunu kır.Artık bir yandan kır lütfen.Güçlü ol.Sana bugün evet al ama komşuya gitmeyeceksin mi dedi.Al arkadaşım iznini, laf ağzından çıktı.Alacaksın o izni.Canın sıkıldığı anda komşuna da gideceksin.Ne yapacak sen komşuna gidince.Allah aşkına ne yapacak, ne yapabilecek....Bu kadar pusmayın lütfen, eşiniz gürlediği kadar yağmaz bence.Ama size yaptıkları ayıp.Amiyane tabirle dinsizin hakkından imansız gelir, meydanı ona bırakmayın lütfen...:20::19:

Canım sen öğretmensin galiba.Yani eşin beni çok kızdırıyor:41::41::41::41::41: Sana nasıl bu kadar kesin çizgilerle müdahale edebiliyor.Şöyle yapacaksın, böyle yapmayacaksın...Sana direk m2 lik alan çiziyor.Arkadaşım ya bi düşün kim bu devirde kime bu alanı çizebiliyor.Ana babalar evlatlarına bile esnek, emir cümleleri kesin cümleler kuramıyor.Eşin çok düşüncesiz bir despot.Bak bu kadar geri adım atma seni çok sindirmiş.Yarın aynısını çocuğuna yapacak.Özgüvenini kıracak, baskıcı ve şekilci bi babası olacak.Sen bu adamın bu huyunu kır.Artık bir yandan kır lütfen.Güçlü ol.Sana bugün evet al ama komşuya gitmeyeceksin mi dedi.Al arkadaşım iznini, laf ağzından çıktı.Alacaksın o izni.Canın sıkıldığı anda komşuna da gideceksin.Ne yapacak sen komşuna gidince.Allah aşkına ne yapacak, ne yapabilecek....Bu kadar pusmayın lütfen, eşiniz gürlediği kadar yağmaz bence.Ama size yaptıkları ayıp.Amiyane tabirle dinsizin hakkından imansız gelir, meydanı ona bırakmayın lütfen...:20::19:

bunu hiç düşünmemiştim çocuğuma da mı böyle yapar acaba. Kocamın kadınlara garezi var sanki oğlumuza bişe yapmaz diye düşünmüştüm.
Benimle muhattap olmuyor artık, kendimi çok yalnız hissediyorum:(

Eşiniz sevmediği bir işte falan mı çalışıyor? Ben bu kadar yoruluyorsam sen de yorulmalısın. Ben çekiyorum sen de çek gibi bir tavrı var. Bende öğretmenim çocuğum olduğunda 2 sene ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum. Eşinizin sizi kısıtlaması ve tavrı çok yanlış. Ailesi mi bakacak çocuğa? Onlar dolduruyor olabilir mi? Bazen babanne-anane yanına almak ister çocuğu.

Kızlar 3 aylık bir bebeğim var ve çalışmak zorunda bırakılıyorum. Yarım gün çalışıyorum ama çocuğum bir orda bir burda, birgün kayınvalidem bakıyor, sonra işi olunca annem bakıyor. Bakıcı da denedik, kimi dolma yedirmeye çalıştı 2 aylık bebeğe, kimi başka problem, o yüzden bakıcı da demeyin ölürüm daha iyi.
Eşimi ücretsiz izne ayrılmam konusunda nasıl razı edebilirim önerilerinizi bekliyorum.
Şu durumda mutfak alışverişini ve bebeğin masraflarını ben karşılıyorum. Evimiz kendimizin kira derdi de yok. Ama çalışmazsam geçinemeyeceğimizi söylüyor eşim, bir kuru ekmeğe razıyım çocuğum rezil oluyor dedim ama kabul etmedi, ne yapabilirim?

Nasıl yani,senin ücretsiz izne çıkman sana göre olabilirse,eşine ne.Gider verirsin iznini çıkarsın.Allah allah rahatsızlandın ücretsiz izin kullanmak zorunda kaldın diyelim.O zaman napacak.

bi ısrarla çalış diyen, bir de ısrarla çalışmayacaksın diyen erkeklerden nefret ediyorum :52: ne karışıyorlarsa...

bu hayat müşterekliği bize niye uğramadı acaba?
tmm para kazanmaya, evi geçindirmeye gelince hayat müşterek..
temizlik, yemek, çocukların bakımı, dersleri, nie çoğu çalışan kadının üstünde o zaman?
iş bölümü yapalım deyin eşinize, kaçı günü geldiğinde ütüyü yapar, veya hayatım bugün hangi yemeği yapayım diye sorar?
yapan varsa da helal olsun..işte o zaman hem kadın için hem erkek için hayat müşterektir denilebilir...
ben evlendiğim de çalışıodum.. eşim bana bırakmıştı ister çalış ister çalışma diye.. yahu başladım çalışmaya, akşam eve gel, yemek yap, çocukların derslerini yaptır, binbir rica ile minnet ile eşimden ev işleri konusunda yardım istiordum.. 1 yapıosa 5 yapmıodu..
kendimi helak ettim..çocuklarıma zaman ayıramadım... madem öyle dedim sen bana yardım etmiyosan, ben evimde durur..çocuklarıma zaman ayırırım, işimi gücümü yaparım.. farketmez dedi itiraz etmedi yani..
yani demek istediğim bi kadın elbette çalışmalı, ekonomik özgürlüğü olmalı...
ama nolur hayat müşterek o yüzden çalışıyorum demeyin ya...

Bir yerlerde boşanamam çocuğum aile ortamında büyüsün demişsin.

Ancak baba denen kazma gezmede tozmada, bebeği mi varmış, bakımı nasıl olacakmış umurunda değil. Ve sen böyle bir adama baba diyorsun. Valla anlattıklarına göre bebeğin bu adamla büyüse ne olur, büyümese ne olur.

Sana söylediklerini geçtim zaten.

Geldim kızlar:)
Eşimin kendi iş yeri var. Kış dönemi pek işi olmuyormuş öyle diyor. Bir de gezme hayatı var her akşam dışarda nerdeyse sanırım parası oraya gidiyor, ama ne yaptıysam vazgeçiremedim bütün yolları denedim. Normalde iş çıkışı eve gelse gül gibi geçiniriz. Fakat eve geldiğinde de ben rahat edemiyorum zaten, garson gibi önünde döndürüyor beni bitmek tükenmek bilmeyen istekleriyle. Ayrıca kumanda da hep ondadır. Yani adamın akşam çıkması benim rahatlığım olmuş. Biliyorum bu tarz bir evlilik size garip geldi.
Ama yanlış olan şeyleri kabullenmiş durumdayım sanki. Bilmiyorum idare ediyorum. Bunların dışında kavga dövüşümüz yoktur.
Eşimin kazancı kendi iddiasına göre 1,5 lira(ki bence daha daha çok ama neyse)
Evin tüm masrafları ve cocuk masrafı benden, beyfendi sadece gezer o parayla. Ve açık açık ifade de ediyor ben rahat rahat geziyorum sen işten çıkma diyor. Ben çocuğumu senden daha çok düşünüyorum, sen tembelliğinden izne ayrılmak istiyorsun sırf sabah erken uyanmamak için diyor.
YA ARKADASIM ERKEN UYANMAMAKLA NE ALAKASI VAR.ZATEN 3 AYLIK BEBEK 12,00 KAdar uyumuyor.eşinizin zihniyeti beni çok şaşırttı.kendi zevklerinden dolayı seni ve bebeğinizi hiçe sayıyor.ve siz bu durumu kabullendimmı diyorsunuz.
eşimi alıyım bende başımın ustunde gezdireyim ben...bende işen ayrılıp çocuğumu kendim büyütmek istedim.bizde bakıcı sorunu yaşadık.....ki eşimin maşının neredeyse tamamı ev kredisine kesiliyor benim maaşla geçiniyoruz.öyleyken bile istersen isten ayrılabilirsin ben size bakarım demişti.....
ve bu iki farklı cümleyi kuran aynı cinsten (erkek)....
bence siz bu ilişkiyi bir daha gözden geçirin.bence gezmeleri ve zevki için seni ve bebeğini hiçe sayan bir adamdan fazla birsey beklemeyin.... ve hala izin alamaya çalışmanızada şaşırdım...neyin iznini alıyorsunuz siz.sizin kararlarınızın bir hükmü yokmu o evde....
vallahi çok sinirlendim

YA ARKADASIM ERKEN UYANMAMAKLA NE ALAKASI VAR.ZATEN 3 AYLIK BEBEK 12,00 KAdar uyumuyor.eşinizin zihniyeti beni çok şaşırttı.kendi zevklerinden dolayı seni ve bebeğinizi hiçe sayıyor.ve siz bu durumu kabullendimmı diyorsunuz.
eşimi alıyım bende başımın ustunde gezdireyim ben...bende işen ayrılıp çocuğumu kendim büyütmek istedim.bizde bakıcı sorunu yaşadık.....ki eşimin maşının neredeyse tamamı ev kredisine kesiliyor benim maaşla geçiniyoruz.öyleyken bile istersen isten ayrılabilirsin ben size bakarım demişti.....
ve bu iki farklı cümleyi kuran aynı cinsten (erkek)....
bence siz bu ilişkiyi bir daha gözden geçirin.bence gezmeleri ve zevki için seni ve bebeğini hiçe sayan bir adamdan fazla birsey beklemeyin.... ve hala izin alamaya çalışmanızada şaşırdım...neyin iznini alıyorsunuz siz.sizin kararlarınızın bir hükmü yokmu o evde....
vallahi çok sinirlendim

benim kararım ikinci planda eşime göre. Ama bence kadının adı yok bizim evde. Çünkü kocaya saygı varmış, erkeğin sözü geçmeliymiş, erkek evin reisiymiş, babasıymış.
İzin almam onun kararına bağlı, yani o izin verirse bişeler olur bizim evde.
Ama artık tükendim senden soğudum sevmiyorum artık dedim, insanca yaşamak istiyorum geri kalan yıllarımı dedim. Yatağını ayırdı, artık benimle konuşmuyor. Bişeler yapalım yeniden başlayalım dedim, beni seven her halimle severdi dedi ve küstü.

Eşiniz sevmediği bir işte falan mı çalışıyor? Ben bu kadar yoruluyorsam sen de yorulmalısın. Ben çekiyorum sen de çek gibi bir tavrı var. Bende öğretmenim çocuğum olduğunda 2 sene ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum. Eşinizin sizi kısıtlaması ve tavrı çok yanlış. Ailesi mi bakacak çocuğa? Onlar dolduruyor olabilir mi? Bazen babanne-anane yanına almak ister çocuğu.

Eşimin kendi isyeri var, karışanı görüşeni yok yani. Annesi izin almam konusunda bana çok ısrar etti, ama aynı ısrarı oğluna edemedi. Zamanında çok şimartmış zaten.

benim kararım ikinci planda eşime göre. Ama bence kadının adı yok bizim evde. Çünkü kocaya saygı varmış, erkeğin sözü geçmeliymiş, erkek evin reisiymiş, babasıymış.
İzin almam onun kararına bağlı, yani o izin verirse bişeler olur bizim evde.
Ama artık tükendim senden soğudum sevmiyorum artık dedim, insanca yaşamak istiyorum geri kalan yıllarımı dedim. Yatağını ayırdı, artık benimle konuşmuyor. Bişeler yapalım yeniden başlayalım dedim, beni seven her halimle severdi dedi ve küstü.

Biz kadınlardan habersiz ERKEKLER DERGİSİ çıkartıyorlar da bunları topluca mı anlatıyorlar ?

Bu kaçını BENİ SEVEN BÖYLE SEVER DEYİP YATAK AYIRAN ERKEK VAKASI ?

Valla ben eşime seni artık sevmiyorum hayatımı geri istiyorum minvalinde konuşacak hislere sahip olsam zaten parmagının ucuyla dokunamaz bana

Yatagını ayırmış--mış peehhhh diyorum...

Kadın olarak adım yok,karar yetkim yok,erkegin kayıtsız şartsız üstün oldugu bir evlilik sürdürmek zorundayım.

Üstelik ilk sesim çıktıgında ,ilk sorguladıgımda adam yatagını ayırıyor?

KENDİLERİNİ YUNAN TANRISI SANAN BU ADAMLARDAN GINA GELDİ YAA??? SEN BENİMLE UYUSAN-- BİRLİKTE NE OLACAK?

Üzerine ÖDÜN VERMEK bana göre tüm yaşananların...

Leyla arkadasım Allah sana ve yatagını ayırıp bir şeyleri halledebilecegini sanan tüm koca sahibi arkadaşlara sabır versin...

Ben olsam gıkımı çıkartmaz yatardım döne döne...Bırka burnu sürtsün diyecegim ama o ışığı göremedim eşinde ...

Herkes sormuş cevap gelmemiş öğretmensiniz sanırım. Evli değilim ben kınamak istemiyorum ama yanii öğretmen olduğunuza ya da okumuş biri olduğunuza inanamıyorum.daha yeni evli sayılırsınız nasıl bu kadar taviz veriyorsunuz yapmayın lütfen akşamları nasıl geziyor ya kimle geziyor başka bir kadın olmadığından emin misiniz? Ve öğretmenseniz çocukların sizi rol model aldığını biliyorsunuz değil mi, kendinden bu kadar ödün veren bir eş mi model olsun onlara? Lütfen alınmayınkrılmayın ablam gibi gördüm ve yazdım inanın öz ablam olsa aynını derdim.lütfen burdaki üyelerin yazdıklarını fazlaca dikkate alın,çok akıllı yorumlar geliyor zira.eşinize herkes gibi ben de kızdım ama size daha çok kızdım.okumuş mesleğinde kültürlü biriyle evlenmiş evde sözü geçen parmağında oynatması gereken sizken o olmuş.bunları zaten düşünmüşsünüzdür de tekrar düşünün diye yazmak istedim.izin alın desek eşiniz maddi açıdan destek vermiycek gibi, almayın desek bebeğiniz var, çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.hakkınızda hayırlısı,inşallah yüzünüz güler:31:

Geldim kızlar:)
Eşimin kendi iş yeri var. Kış dönemi pek işi olmuyormuş öyle diyor. Bir de gezme hayatı var her akşam dışarda nerdeyse sanırım parası oraya gidiyor, ama ne yaptıysam vazgeçiremedim bütün yolları denedim. Normalde iş çıkışı eve gelse gül gibi geçiniriz. Fakat eve geldiğinde de ben rahat edemiyorum zaten, garson gibi önünde döndürüyor beni bitmek tükenmek bilmeyen istekleriyle. Ayrıca kumanda da hep ondadır. Yani adamın akşam çıkması benim rahatlığım olmuş. Biliyorum bu tarz bir evlilik size garip geldi.
Ama yanlış olan şeyleri kabullenmiş durumdayım sanki. Bilmiyorum idare ediyorum. Bunların dışında kavga dövüşümüz yoktur.
Eşimin kazancı kendi iddiasına göre 1,5 lira(ki bence daha daha çok ama neyse)
Evin tüm masrafları ve cocuk masrafı benden, beyfendi sadece gezer o parayla. Ve açık açık ifade de ediyor ben rahat rahat geziyorum sen işten çıkma diyor. Ben çocuğumu senden daha çok düşünüyorum, sen tembelliğinden izne ayrılmak istiyorsun sırf sabah erken uyanmamak için diyor.

Eşinin tutumuna tam bir hayal kırıklığı ile okudum bu yoruma inamıyorum o çocuğu siz tek başınıza mı yaptınız, yada siz hayat arkadaşı değil hizmetçi olarak mı o eve gittiniz, yada siz evdeyken onun gezip tozması ne demek oluyor!!!

Eşiniz daha evliliğin ne demek olduğunu bilmiyor, kaç yaşınızda olduğunuzu çok merak ettim.

1.5 lira derkn 1500 TL den mi bahsediyorsunuz bide ne iş yapıyor eşiniz kendi işi olarak. Bence eşinizin çocuğunu düşündüğü felan yok o direk tüm masrafların kendine kalacağını düşünüyor.

Allah yardımcınız olsun ve eşinizi ıslah etsin...

Eşinizi ıslak odunla dövmek istiyorum.Yok böyle bir insan evladı.Kendinize yazık etmekte ısrarcı mısınız...

çoğu yorumunuzu okudum.. ilişikiniz çok farklı... sizin onun eve geç gelmesini benimseminiz, evinizin ihtiyaçlarının tümünü karşılamanız... olacak şeyler değil aslında... ozman neden evlendiniz?

hani k.validenize felanda bahane bulmuşsunuz ya bence değil. sadece sizle ilgili...

benim k.validemde çok rahat alıştırmış eşimi. bir dediğini iki yapmamış. geçen kendi itiraf etti. benim oğlum çok yavaştır. bir ekmek eve almamıştır. ama onun içindende eve gidip ekmek alayım mı diye sormak hiç içinden gelmedi. demişti... alıştırmış eşimi... şimdi evimi görse, eşim baya bir yardım eder bana çok şükür... aslında yavaş değil ama mükemeli aradığı için titizlenir... ve uzun sürer yaptığı işler... bunları zamanla oturttuk... rahatsızlanıp durunca kıyamadı bana çok şükür... yardıma başladı...

başından hiçbirşeyi değiştirmek için uğraşmadığınızı düşünüyorum... mesele maaşınızı direk eve harcamışsınız... nasıl olur o... aklım almadı... ki islam hukukunda bile maaş kadınındır. izin vermesse eve harcamaz... kendine ve ailesine harcamakta özgürdür... istemezse evde iş yapmaz. çocuğunu emzirmek istemezse emzirmez bile...

nasıl alıştı merak ettim doğrusu...

çoğu yorumunuzu okudum.. ilişikiniz çok farklı... sizin onun eve geç gelmesini benimseminiz, evinizin ihtiyaçlarının tümünü karşılamanız... olacak şeyler değil aslında... ozman neden evlendiniz?

hani k.validenize felanda bahane bulmuşsunuz ya bence değil. sadece sizle ilgili...

benim k.validemde çok rahat alıştırmış eşimi. bir dediğini iki yapmamış. geçen kendi itiraf etti. benim oğlum çok yavaştır. bir ekmek eve almamıştır. ama onun içindende eve gidip ekmek alayım mı diye sormak hiç içinden gelmedi. demişti... alıştırmış eşimi... şimdi evimi görse, eşim baya bir yardım eder bana çok şükür... aslında yavaş değil ama mükemeli aradığı için titizlenir... ve uzun sürer yaptığı işler... bunları zamanla oturttuk... rahatsızlanıp durunca kıyamadı bana çok şükür... yardıma başladı...

başından hiçbirşeyi değiştirmek için uğraşmadığınızı düşünüyorum... mesele maaşınızı direk eve harcamışsınız... nasıl olur o... aklım almadı... ki islam hukukunda bile maaş kadınındır. izin vermesse eve harcamaz... kendine ve ailesine harcamakta özgürdür... istemezse evde iş yapmaz. çocuğunu emzirmek istemezse emzirmez bile...

nasıl alıştı merak ettim doğrusu...

aslında bu iyi günlere gelmiş halimiz. Evliliğimizin başında kavga dövüş bankamatiğimi aldı ve aylarca bir ekmeğe muhtaç etti beni. Tabi ona sorsan her ihtiyacımı karşılamış, bir de kabul etmez böyle.
Sonra bir kavga dövüşle bankamatiği geri aldım, o zamanda evin bütün ihtiyaçları sende o zaman dedi. Şükür ettim o an çünkü onu da bulamıyordum aç kalmaktan kurtuldum o an diye o sevinçle herşeyi kabul ettim.

Herkes sormuş cevap gelmemiş öğretmensiniz sanırım. Evli değilim ben kınamak istemiyorum ama yanii öğretmen olduğunuza ya da okumuş biri olduğunuza inanamıyorum.daha yeni evli sayılırsınız nasıl bu kadar taviz veriyorsunuz yapmayın lütfen akşamları nasıl geziyor ya kimle geziyor başka bir kadın olmadığından emin misiniz? Ve öğretmenseniz çocukların sizi rol model aldığını biliyorsunuz değil mi, kendinden bu kadar ödün veren bir eş mi model olsun onlara? Lütfen alınmayınkrılmayın ablam gibi gördüm ve yazdım inanın öz ablam olsa aynını derdim.lütfen burdaki üyelerin yazdıklarını fazlaca dikkate alın,çok akıllı yorumlar geliyor zira.eşinize herkes gibi ben de kızdım ama size daha çok kızdım.okumuş mesleğinde kültürlü biriyle evlenmiş evde sözü geçen parmağında oynatması gereken sizken o olmuş.bunları zaten düşünmüşsünüzdür de tekrar düşünün diye yazmak istedim.izin alın desek eşiniz maddi açıdan destek vermiycek gibi, almayın desek bebeğiniz var, çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.hakkınızda hayırlısı,inşallah yüzünüz güler:31:

çocuğum erkek. Kız olsa ona böyle örnek olmak istemezdim, Allah bildi de vermedi belki. Evlenmeden önce vermişim tavizleri ben ve şuan toplayamıyorum, bunları yaşayacağımı tahmin etmemiştim. Eşime de söylüyorum çok pişmanım senle evlendiğim için nasıl göremedim diye. Ben böyleydim sen beni böyle kabul ettin, yoksa evlenmezdim diyor

Back
X